Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 08

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 8 d.

„Bus nelengva išvengti smulkių konfliktų ir būtinybės aiškintis kitiems. Pasistenkite išlaikyti mandagumą bei valdyti savo emocijas. Diplomatiškumas, gebėjimas prisitaikyti prie aplinkybių ir susilaikyti nuo noro išsakyti savo tikrąją nuomonę – tai šiandien bus reikalingiausia“, – tikina astrotarologė Lana Kutkytė.
Oro balionai
Oro balionai / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien neprotestuodami išklausykite tiek savo partnerius, tiek oponentus. Rasite aukso vidurį, padedantį pasiekti darnos bet kuriuose santykiuose, jei bent kiek pasistengsite. Raktą į gerus santykius pametusiems, jį atrasti padės kitas žmogus. Tačiau, ar visko nesugadinsite vakare, bandydami įrodyti savo unikalumą?

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien viena svarbesnių jūsų užduočių bus geras mikroklimatas darbo vietoje ir darnūs santykiai. Ir tik kai šitą misiją įvykdysite, galėsite imtis konkrečių užduočių, iš kurių vieną kitą galbūt jums padės atlikti kai kas iš kolegų. Vakare jūsų ideali ir harmoninga tvarka gali subyrėti dėl praeities įvykių ar patirčių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien gyventi smagiai ir nerūpestingai gal ir pavyks, ypač jei save išreikšite kūrybiškai, žaismingai ir dar į savo veiklas įtrauksite vaikus. Kad ir ką veiksite, jūsų mintys kryps ten, kur juokas, nuotykiai, pramogos, sporto varžybos ar meilės nuotykiai. Dienai baigiantis jūsų planai nesutaps su jūsų bičiulių planais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitę pradėsite labiau besirūpindami harmonija, grožiu ir ramybe asmeninėje aplinkoje. Paskyrę šiek tiek laiko savo santykių su tėvais ar kitais šeimos nariais gerinimui, išties laimėsite. Vakare vykite šalin mintis apie trikdančius išorinius įvykius ar aplinkinių nuomonę, kad pasimėgautumėte namų ramybe.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien daug bendrausite ir nenustygsite vietoje, susitikdami su žmonėmis ir išmokdami naujų įgūdžių ar sužinodami intriguojančių naujienų. Regis, nereikės nuklysti kur nors toli, kad susitiktumėte tuos, kurių jums reikia. Vakare jūsų aplinkoje gali trūkti tolerancijos ko nors nežinantiems ar kitaip mąstantiems.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien turėsite gerą apetitą viskam, laimei, to sieksite gražiai, palaikydami kuo geresnius ryšius su aplinka. Nors vilios gražūs daiktai, jums gali kilti keblumų juos išsirenkant – pernelyg ilgai abejosite, kurį pasirinkti. Vakare galite likti be žado, supratę, kad planuota suma iškeliavo kitu adresu, nei buvo numatyta.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien tikėsite, kad grožis ir geri santykiai – tai pamatas, ant kurio statoma visa kita. Ir būsite teisūs. Džiaugsitės, kai kiti kreipsis į jus patarimo ar mėgdžios jus. Net jei to nebus, juos pakerėsite savo šypsena. O jei vakare jūsų antroji pusė pasielgtų visiškai neprognozuojamai, šypsena vis tiek liktų ten, kur buvusi.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien ryšiai su žmonėmis jums primins apie kai kurias anksčiau sukauptas problemas, kurias galima išspręsti laibai paprastai: atsiprašant ir atleidžiant. Svarbiausia nesislapstyti nuo to, kas jus trikdo, o būti atviriems ir geranoriškiems. Vakare jūsų geranoriškumas gali išgaruoti, kai jūsų planai pakibs ant plauko.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien galimos vertingos pažintys, kurios praplės jūsų bičiulių gretas ar bent turėsite gerą laiką kolektyve. Labai tikėtina, kad jūsų stiprybės geriausiai atsiskleis komandoje, jei, žinoma, patys rinksitės ne konkurenciją, o darną. Vakaro pramogos su bičiuliais gali apkarsti dėl įvairiausių jūsų atžalų išdaigų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien turėsite puikių savaitės pradžios planų, tačiau jų niekaip nepavyks įvykdyti, jei šalia jūsų nebus patikimo žmogaus. Turėdami galimybę, rinksitės užsiėmimus, kurių metu daugiau bendravimo ir galimybių užmegzti naujus santykius ar atnaujinti ankstesnius. Vakare jūsų diplomatinių gebėjimų prireiks gesinant netikrus gaisrus namuose.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien galėdami pagerinti ryšius su toli gyvenančiais, norėdami ką nors ko nors išmokyti ar bent įtikinti, tuo ir užsiimkite. Beje, tam ir kitoms veikloms skirdami savo laiką, būsite linkę eiti į kompromisus. Tiesa, vakare netikėtai gautos naujienos gali sukelti abejonių jūsų žiniomis ar pakoreguoti kelionių planus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien gavę progą ko nors atsisakyti tam, kad tolimesnė kelionė būtų lengvesnė, nedelskite. Tas pats ir dėl pasitikėjimo kitais žmonėmis – priimkite iš jų tai, kas jums siūloma, net jei tai prieštarauja jūsų principams. Netrukus ir jūs turėsite jam ar jai ko pasiūlyti. Tiesa, vakare nesugriaukite visko, kas buvo pastatyta per dieną.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius