Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 06

Pirmadienio horoskopas – spalio 6 d.

Gerą rytą! Po savaitgalio sunku kibti į darbus? Rytinės kavos puodelis ir astrologinės prognozės jau laukia jūsų...
Katė su drugeliu
Katė su drugeliu / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Ženklai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Būsite linkę į prieštaringus veiksmus. Kai situacija taps jums nepalanki, slėpsitės kitiems už nugarų, kad nebūtumėte įvelti į reikalus, kurie neva yra ne jūsų. Tačiau kai pakvips galimybėmis ir kažkas jūsų akyse įžiebs žiburėlį, niekas nepajėgs jūsų sulaikyti vietoje. Laimei, vakare nevengsite įvykdyti įsipareigojimų savo partneriams.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kolektyvas ar draugai šiandien jums gali suteikti ir nepamainomą pagalbą, ir be didelių pastangų jus įmesti į gilų skausmo šulinį. Tačiau nieko čia baisaus – jame būdami išmoksite plaukti, jei, be abejo, pasistengsite. O jei, užuot ko nors išmokę, kovosite, nelaimėsite nei jūs, nei tie, dėl kurių, esant kitoms aplinkybėms, atiduotumėte gyvybę. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Manote, kad darbas turi teikti vien džiaugsmą? Apsiginklavę devizu: per kančias – į žvaigždes, tik vakarop tolumoje pastebėsite pasirodančias šviesas. Tačiau iki tol turite nueiti nelengvą kelią, kuriame – apmąstymai, apie galimybes pakeisti savo profesinių tikslų kryptį, norą išsižadėti savo partnerių ar tiesiog kur nors trumpam pasislėpti. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kai nuo tikėjimo, kad viskas tuoj bus tobula susisuks galva, užfiksuokite tą jausmą. Labai panašu, kad netrukus pasijausite visiškai priešingai. Todėl nesistebėkite, jei ašaras keis juokas, o juoką – nepasitenkinimas tuo, kas vyksta čia pat, darbo vietoje ar namuose. Šiame emocijų kokteilyje išsaugokite tai, kas svarbiausia – gerą savijautą. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien jums niekas negresia, jei nukreipsite mintis nuo savęs ir pabūsite visumos dalimi. Ir net jei tai, kas jus jungia su kitais, jums šiuo metu kelia ne tik džiugius jausmus, niekur nuo to nebėkite. Įsiliedami į bendrą įvykių tėkmę, joje pasisemsite stiprybės. O jei tas, kurį mylite, užuot jus paglostęs per galvą, išves jus iš pusiausvyros – garsiai neriaumokite. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei staiga suprasite, kad tapote pagrindiniu muilo operos herojumi, šio vaidmens niekam neatiduokite, net jei jis (t. y. jūs) privalės išgyventi aibę įvairiausių emocijų, be abejo, ne visada malonių. Pasidėję į šalį ambicijas, nuoskaudas, abejones, raskite būdus, kurie padėtų padaryti laimingais tuos, kurie vaidina toje pačioje dramoje. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei tikėsitės, kad darbas, kurį atliekate, privalo jums balzamu užtepti jūsų sielos įtrūkimus – labai klystate. Tą patį galima pasakyti ir apie jūsų kolegas. Deja, nors jūsų tikslai vienodi, jums sutilpti vienoje erdvėje bus nepaprasta. Trinties, nebylios kovos ar trikdančių nutylėjimų gali padėti išvengti tik jūsų žinojimas, kad viskas, kas vyksta, yra teisinga. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien gali įvykti tai, ko mažiausiai norite. Pavyzdžiui, kaip reaguosite, kai vaikai jums primins, ko jiems neištesėjote, ar, dar blogiau, kada juos įskaudinote? Bandydami pataisyti padėtį materialiomis gėrybėmis, galite dar labiau viską sugadinti. Pusiausvyros galima būtų pasiekti nustatant naujas ribas tiek jiems, tiek sau.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Viskas, kas vyks namuose, jums bus svarbiau už tai, kas vyksta kitose vietose. Deja, ne visi ten vykstantys dalykai jus džiugins. Norėdami šeimą paversti ramybės uostu, rinksite ir nešite ten visą įmanomą savo optimizmą, tačiau su jumis gyvenantiems žmonėms reikės ko kito. Pasidėkite šalin žiūronus ir pažvelgsite į viską iš arti. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Skubėsite su kažkuo susitikti, pasikalbėti, bet kaskart sužinosite tai, ko žinoti visiškai nenorėjote. Be to, dar atsiras priežasčių abejoti žmonėmis, kuriais iki tol tikėjote. Kad jūsų priešų ar nedraugų sąrašas nedidėtų, kovos ar konkurencijos dvasią pasidėkite į šalį. O jums nesvetingą informaciją patikrinkite patikimuose šaltiniuose. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei šiandien pažvelgę į savo piniginę, suprasite, kad joje nėra reikiamos sumos – neskubėkite kaltinti dėl to viso pasaulio, valdžios ar kaimyno, kuris negrąžina jums skolos. O jei dar kažkas, pavyzdžiui, socialinio tinklo draugai, neįvertins jūsų pastangų – vykite šalin niūrias mintis. Radę visų šių reiškinių priežastis, paieškokite ir kažkur nugrūstų savo karjeros kopėčių. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien išgyvensite visą jausmų gamą, kas leis jums suprasti, kad esate gyvi. Bet ar laimingi? Jei visur vaikščiosite ir kiekvienam sutiktam pateiksite šį klausimą, turbūt greit visiems atsibosite. O jūsų vadovai jums užklijuos kokio nepatrauklaus herojaus etiketę. Verčiau dažniau nusišypsokite ir į kiekvieną perliptą barjerą žiūrėkite kaip į galimybę tapti stipresniems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius