Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 30

Po veiklos pertraukos „Gym+“ klientus pasitinka su inovatyviomis saugumo priemonėmis ir išskirtinėmis akcijomis

Pandemijos fone gerų naujienų sulaukė visi sporto ir fizinės veiklos entuziastai. Po beveik pusę metų trukusių karantino apribojimų balandžio 26 d. duris vėl leista atverti šalies sporto klubams. Nepaisant to, kad koronavirusas Lietuvoje dar neįveiktas, „Gym+“ sporto klubų tinklo atstovai teigia, kad žmonės neturėtų baimintis grįžti į sporto sales. Pasak jų, tinklo komanda ketina imtis ne tik tradicinių, bet ir inovatyvių priemonių savo klientų saugumui užtikrinti. Be to, „Gym+“ visus išsiilgusius fizinės veiklos pasitinka ir su išskirtinėmis akcijomis.
Sporto klubas
Sporto klubas / „Gym+“ nuotr

Patirtis leidžia geriau prisitaikyti prie situacijos

Nuo praėjusių metų lapkričio mėnesio dėl karantino apribojimų tiesioginės veiklos vykdyti negalėję „Gym+“ tinklo atstovai teigia, kad šis laikotarpis buvo kupinas nestandartinių iššūkių. Tačiau 11-a sporto klubų visoje Lietuvoje administruojanti komanda teigia, jog pandemija leido atrasti naujų stiprybių bei suteikė daug vertingos patirties.

Pasak klubo rinkodaros projektų vadovės Akvilės, „Gym+“ tinklas užsitęsusį pandeminį laikotarpį išgyveno gana sudėtingai, tačiau duris klientams atvėręs dar labiau sutvirtėjęs ir daug geriau pasiruošęs pasikeitusiai socialinio gyvenimo situacijai.

„Karantino laikotarpis parodė, kokia vieninga ir stipri komanda esame. Pasimokę

iš pirmojo karantino klaidų, antrajai pandemijos bangai buvome pasiruošę iš anksto. Kitą dieną po sporto klubų veiklos sustabdymo sklandžiai uždarėme visus klubus,

„įšaldėme“ narių abonementų galiojimo laiką, pasirūpinome darbuotojais. Užvėrus

sporto klubų duris, treniruotes su profesionaliais treneriais sėkmingai perkėlėme į internetinę erdvę. Per visą karantino laikotarpį mūsų treniruotes peržiūrėjo daugiau nei 4 000 000 kartų“, - veiklos rezultatais dalinosi tinklo rinkodaros projektų vadovė.

„Gym+“ atstovės teigimu, priverstinė pertrauka nuo tradicinės sporto klubo veiklos įnešė ir naujų idėjų, kurias sėkmingai pavyko realizuoti šiuo sudėtingu laikotarpiu.

„Antro karantino metu mums gimė nauja idėja – sportas įmonių darbuotojams. Viso karantino metu įvairių įmonių darbuotojai su „Gym+“ treneriais sportavo pagal specialiai jiems parengtas e-treniruotes. Juk darbas iš namų ir nutrūkęs gyvas bendravimas prislėgė visus. O vienas iš didžiausių sporto privalumų - būti bendruomenės dalimi. Už šią veiklą sulaukėme daug padėkų ne tik iš savo klubų narių ar įmonių su kuriomis dirbome, bet ir iš visos sporto bendruomenės“, - įspūdžiais dalinosi „Gym+“ tinklo atstovė Akvilė.

Klientų saugumą užtikrins ir modernios technologijos

Pasak „Gym+“ atstovų, nepaisant veiklos apribojimų švelninimo, tinklo komanda itin atsakingai žiūri į pandeminę situaciją šalyje, todėl ketina imtis visų įmanomų priemonių, kad klientai sporto klubuose jaustųsi saugiai.

„Gym+“ nuotr/Sporto klubas
„Gym+“ nuotr/Sporto klubas

Kaip teigė tinklo rinkodaros projektų vadovė, visose „Gym+“ erdvėse bus laikomasi griežtų higienos reikalavimų, o tinkamai pasiruošti vėl priimti klientus padėjo pirmojo karantino patirtis.

„Gym+“ komanda ir po pirmojo karantino dėjo visas pastangas, kad būtų palaikoma švara visuose tinklo sporto klubuose, skatino klientus laikytis higienos normų. Tačiau šiuo metu saugumo reikalavimai tapo dar griežtesni. Dar daugiau dėmesio skiriame patalpų, treniruoklių valymui ir dezinfekcijai bei klientų skatinimui laikytis šalies vyriausybės pateiktų saugumo reikalavimų. Mūsų darbuotojai klientus pasitinka dėvėdami kaukes ar respiratorius. Savo klubuose sudarėme sąlygas klientams turėti kuo geresnę prieigą prie dezinfekcinių priemonių, kad kiekvienas sportuojantis asmuo turėtų galimybę laikytis privalomos higienos“, - teigė „Gym+“ atstovė.

„Gym+“ nuotr./Sporto klubas
„Gym+“ nuotr./Sporto klubas

Pasak Akvilės, tam, kad tinklo sporto klubuose žmonės jaustųsi dar saugiau, į pagalbą buvo pasitelktos ir modernios patalpų dezinfekavimo technologijos. „Gym+“ klubuose šiuo metu yra naudojami ozonatoriai, kurie uždarose patalpose gali išnaikinti net iki 99 proc. bakterijų bei padeda išvengti alergijų, kurias gali sukelti įvairūs dezinfekantai.

„Ozonas yra stiprus oksidatorius, naikinantis bakterijas ir virusus, skaidantis nematomas ir sveikatai pavojingas biologines medžiagas nuo įvairių paviršių bei šalinantis nemalonius kvapus. Ozono dujos naikina bakterijas net tokiose vietose, kurios sunkiai pasiekiamos kitomis valymo priemonėmis. Todėl klubo lankytojams užtikrinama žymiai švaresnė ir sterilesnė aplinka sportuoti“, - teigė „Gym+“ rinkodaros projektų vadovė.

Visiems nariams – lankstus treniruočių laikas ir patrauklūs pasiūlymai

Visų „Gym+“ narių, veiklos sustabdymo laikotarpiu, tinklas klientų neprašė mokėti abonemento įmokų, taip pat nebuvo skaičiuojamas ir jų galiojimo laikas. Tad atnaujinus veiklą visi iki karantino galioję abonementai bus pratęsiami veiklos stabdymo terminui lygiam laikotarpiui.

Kaip teigia „Gym+“ atstovė Akvilė, tinklas ketina laikytis visų vyriausybės pateiktų rekomendacijų dėl žmonių srauto ribojimo ir kviečia visus klientus pasinaudoti itin lanksčiu 24/7 sporto klubų darbo laiku.

„Turime didelį privalumą, nes visi mūsų klubai yra 1200-1900 kv.m. ploto. Tad laikantis visų saugumo reikalavimų formaliai galėtume saugiai sutalpinti visus norinčius sportuoti. Tačiau dėl saugumo ribojant klientų srautus, kiekvienas mūsų klientas internetinėje svetainėje gali pasitikrinti klubų užimtumą ir pasirinkti sau tinkamiausią ir saugiausią laiką (klubų užimtumą galima stebėti čia: https://gymplius.lt/klubu-uzimtumas). Kadangi „Gym+“ sporto klubai dirba visą parą, tinkamo sau laiko pasirinkimo galimybės yra itin plačios“, - komentavo „Gym+“ atstovė.

VIDEO: Sporto klubo valymas

Be to, veiklos atnaujinimo ir NAUJO SPORTO KLUBO KLAIPĖDOJE proga visų laukia išskirtinės „Gym+“ akcijos narystėms. Sporto narystės vos nuo 9,90 eur/mėn. Visi norintys pasinaudoti šiuo pasiūlymu turėtų suskubti, mat akcijos galios iki gegužės 10 dienos. Išskirtinius abonementus galima įsigyti čia: https://gymplius.lt/kainos, o Klaipėdos sporto klubo narystes galite rasti čia: https://gymplius.lt/vingio-g-31-klaipeda

Tinklo atstovų teigimu, visos „Gym+“ narystės yra saugios ir jų galiojimas nepriklauso nuo valdžios priimtų sprendimų. Jei sporto klubų veikla šalyje vėl laikinai būtų sustabdyta, sumokėti pinigai ir neišnaudoti sporto mėnesiai nedingtų, o persikeltų į vėlesnį laikotarpį atitinkamam laikui kiek bus sustabdyta sporto klubų veikla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius