Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 04

Ji24.lt gimtadienio dovana skaitytojams – modernus svetainės dizainas

Mielos skaitytojos ir skaitytojai, kurie taip pat domitės moterų pasauliu (ir pačiomis moterimis, žinoma). Portalo 2-ojo gimtadienio proga įteikiame jums dovaną – pristatome naują mūsų tinklalapio dizainą.
Ji24.lt portalo įvaizdis.
Ji24.lt portalo įvaizdis.
Temos: 1 Dovana

Moterims skirtas portalas Ji24.lt trečiuosius savo gyvavimo metus pradeda atsinaujinęs: šiuolaikiškesnis, gražesnis, patogesnis ir funkcionalesnis. Kviečiame susipažinti su naująja svetainės versija – spauskite ČIA.

Norite sužinoti orus savo ir kituose miestuose? Kas šiandien švenčia vardadienį ar Mėnulio fazę? Spustelėkite svetainėje viršutinę žymę ŠIANDIEN. O kas greta? Taip, HOROSKOPAI, kurie, žinia, jau tapo jums puikia dienos įžanga.   

Visas naujienas rasite suskirstytas į devynias kategorijas (taip pat spauskite kompiuterio pele užėję ant pavadinimų):

JIS IR JI – poros santykių psichologija, šeimos biudžetas, meilė, seksas, ryšio stiprinimas, darnaus bendravimo ir gebėjimo priimti kitokią asmenybę pamokos. Rasite naujienų, apklausų aktualiomis ir aštriomis temomis, kurios apibūdina  ne tik santykį JIS ir JI, bet ir poros kuriamą santykį MES.

VAIKAI – po šiuo žodžiu sutelpa nėštumo planavimas, kūdikio laukimas, vaiko raida nuo kūdikystės iki pilnametystės, auklėjimas, užimtumas, būreliai, vaiko „ožiukai“ ir charakterio formavimas. Kuo gyvena vaikai ir kaip jiems padėti augti – būtent apie tai ši skiltis.

SAVIJAUTA – rasite temų apie fizinį ir dvasinį tobulėjimą, sveiką mitybą, ilgaamžiškumą, dietas, būdus pagerinti atmintį, sveikatą, tarpusavio santykius kolektyve. Žodžiu, skaitykite tai, kas pagerins jūsų gyvenimo kokybę ir padės tobulėti!

GROŽIS – kosmetikos naujienos, makiažo tendencijos, plaukų priežiūra, jauninamosios veido procedūros, odos problemos, specialistų ir garsenybių patarimai, kaip ilgiau išsaugoti grožį, energiją, jaunatviškumą ir kokių nedaryti klaidų.

STILIUS – mados naujovės, praktiški deriniai, drabužinės formavimas, raudonojo kilimo klaidos ir geri pavyzdžiai, aksesuarai ir batelių galerijos. Etiketas, geros manieros, elgesio kultūra – amžinos vertybės, kurios padės jums formuoti savo asmenybę ir puoselėti  moteriškumą. 

NAMAI – interjero kryptys, patarimai šeimininkėms, kaip patogiau susitvarkyti buitį, įsirengti būstą ir pagražinti aplinką. Jaukumas, kvapai,  spalvos, dekoravimo pavyzdžiai.

VIRTUVĖ – kuo gyvena gurmanai, nauji skoniai, praktiniai patarimai, patiekalai, eksperimentai, pasiūlymai sukurti gardų patiekalą iš nedidelio ingredientų sąrašo. Naujienos virtuvės virtuozėms ir šviežioms šio namų kampelio lankytojoms.

LAISVALAIKIS – panirkite į skaitytojų atsiųstas istorijas ir pribloškiamas išpažintis, interviu su įdomiomis asmenybėmis. Augintinių pasaulio įdomybės, pomėgiai, sporto rūšys, rankdarbiai, konkursai ir, be abejonės, prizai!

RECEPTAI – atskiras pasaulis, į kurį įžengus pakyla ne tik apetitas, bet ir ryžtas gaminti dar skaniau. Turtingas įvairiausių patiekalų katalogas, patogi paieška, galimybė kelti savo receptus ir pasiūlyti juos konkursui. Įvertinkite patikusius receptus širdelėmis, dalykitės kulinariniais ir konditeriniais atradimais su draugais ar šeimos nariais. Skanaus!


Ženkime į trečiuosius metus drauge ir stiprinkime ryšį – kurkime Ji24.lt portalą kartu (mūsų gerbėjų „Facebook“ – beveik 70 000)! Jei turite pasiūlymų, ko jums trūksta, ką siūlytumėte patobulinti, įtraukti, drąsiai rašykite redakcijai adresu ji24.lt@zlg.lt.

Su meile
Ji24.lt komanda

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius