Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 07 17

Praktiškam mažyliui: vaikų vasaros atostogos smagesnės su paspirtuku ir smėlio žaislais

Vaikų atostogos darželyje, mokykloje – galvos skausmas tėvams. Žinoma, smagu daugiau laiko praleisti su mažaisiais, tačiau neretai kyla klausimas – kuo juos užimti, kai didžiąją dalį dienos tenka praleisti darbe?
Vaikai su paspirtukais
Vaikai su paspirtukais / 123RF.com nuotr.

Leiskite vaikų laisvalaikiu pasirūpinti „Norfai“ – iki liepos 24 dienos prekybos centruose gausu įvairių akcijų vaikų prekėms.

„Praktiškam mažyliui“ – taip pateikiamos net iki 40 procentų siekiančios nuolaidos. Tik dabar paspirtukus, riedlentes ir riedučius galima įsigyti triskart pigiau nei įprastai. Prekybos centruose rasite skirtingų jų dydžių, formų, spalvų – praleisti šansą įsigyti būtų tikrai nuodėmė!

Šios jau ūgtelėjusių, mokyklinio amžiaus vaikų pamėgtos transporto priemonės šią vasarą kaip niekad populiarios, todėl verta paskubėti – specialios kainos galioja tik iki kitos savaitės trečiadienio.

Išskirtiniai pasiūlymai laukia ir ieškančių paplūdimio žaislų, vandens šautuvų – daugelis vaikų be jų sunkiai įsivaizduotų vasarą. Pabandykite ir patys prisiminti, kaip smagu karštą vasaros dieną vaikystėje buvo išmaudyti draugą žaidžiant vandens karą...

123RF.com nuotr./Vaikai žaidžia paplūdimyje
123RF.com nuotr./Vaikai žaidžia paplūdimyje

Tačiau jei jūsų atžalos žaidimus kieme mieliau iškeičia į kūrybines dirbtuves – nupirkite joms dažų. Piešimas ne tik padeda ant popieriaus lapo išreikšti viduje verdančias mintis ir emocijas, tai ir puiki terapija, atpalaiduojanti ir padedanti susikaupti prieš rimtesnius darbus. Šiuo metu guašui taikoma net 40 proc. nuolaida.

Tokia pat nuolaida praktiški žmonės kviečiami pasinaudoti ir įsigyjat sportinę avalynę, viršutinius drabužius.

Vidurvasariui įpusėjus specialios kainos galioja ir ieškantiems drabužių kūdikiams, vaikiškų kepurių, įvairios nuolaidos taikomos kūdikių tyrelėms, košėms, arbatoms, higieninėms servetėlėms.

Pasirūpinkite savo mažylių nerūpestinga vaikyste. Išskirtinės „Norfos“ leidinio akcijos galioja iki liepos 24 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius