Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 27

Prastas oras už lango: ką veikti?

Karšta vasaros saulė, kažkur tolumoje pūpsantys oro balionai, vandenyje lengvai iriasi jachta, o miško takeliais smagiai jodinėja žirgai. Skamba puikiai, tačiau orai Lietuvoje itin nenuspėjami ir vis dažniau pilant lietui ar niūriam orui už lango esame įkalti namuose ir vis sukame galvą, ką gi veikti? „Laisvalaikio Dovanų“ komanda pristato TOP 6 pramogas, kurios puikiai tiks, kai už lango pliaupia lietus ir kišti nosies į lauką tikrai nesinori.
Ką veikti kai lija
Ką veikti kai lija / Shutterstock nuotr.

1. Vakaras kino teatre

Įdomi istorija, įtemptas veiksmo trileris ar iš koto verčianti komedija? Nėra blogo laiko kinui! Kartu su antrąja puse, draugų būriu ar šeima pasimėgaukite populiariaisiais kino filmais su neatsiejamu kino atributu – spragėsiais. Laikas kino teatre prabėgs nepastebimai, o po filmo nepamirškite padaryti rimto filmo aptarimo! Apsilankymas kino teatre kainuos nuo 10.50 eurų.

Partnerio nuotr./Vakaras kino teatre
Partnerio nuotr./Vakaras kino teatre

2. Pabėgimo kambario iššūkis

Gudragalvių komandai puikiai tiks ir patiks pabėgimo kambarių iššūkis. Įdomi istorija, gausybė užduočių ir galvosūkių, kurie vienai valandai visą komandą nukels į tikrą paslapčių ir gudrios „magijos“ karalystę. Galite rasti įvairaus sudėtingumo ir tematikos kambarių, tad ši pramoga tiks tiek šeimai, tiek draugų kompanijai. Galvosūkių kambario iššūkis kainuos nuo 30 eurų.

Partnerio nuotr./Pabėgimo kambario iššūkis
Partnerio nuotr./Pabėgimo kambario iššūkis

3. Lenktynės ir staigūs posūkiai kartodrome

Azarto, greičio ir smagių lenktynių? Tam puikiai tiks kartingai. Didžiausiame uždarų patalpų kartodrome „Kartlandas“ ne tik pasimėgausite lengvu adrenalino pliūpsniu, čia važiuoti kartingais gali tiek vaikai, tiek suaugę, o moderni laiko matavimo sistema padės lengvai stebėti rezultatus ir išrinkti geriausią lenktynininką. Lenktynės su kartingais uždarų patalpų kartodrome kainuos nuo 12 eurų.

Partnerio nuotr./Lenktynės ir staigūs posūkiai kartodrome
Partnerio nuotr./Lenktynės ir staigūs posūkiai kartodrome

4. Tapkite skonio ekspertais

Kai už lango pliaupia lietus galite leistis į gurmanišką skonių kelionę. Įvairių šalių virtuvės, degustacijos, vakarienės netradicinėse vietose ar tiesiog jaukus laikas desertinėje ir ilgas pokalbis prie gardžios kavos puodelio su saldžiu desertu pašonėje. Galbūt išbandytas naujas patiekalas atvers naujus kelius gurmaniškiems šedevrams namuose? Vakarienė restorane ar popietė desertinėje kainuos nuo 5 eurų.

Partnerio nuotr./Tapkite skonio ekspertais
Partnerio nuotr./Tapkite skonio ekspertais

5. Slidinėjimas – ne tik žiemą

Mėgstate slidinėjimo sportą? Yra tokia vieta Vilniuje, kur slidinėjimo džiaugsmui nereikia nei kalnų nei sniego. Išmokti slidinėti ir smagiai praleisti laiką galima visus metus veikiančioje Slidinėjimo akademijoje. Čia, ant specialių treniruoklių, galite mokytis kaip taisyklingai valdyti slides ar snieglentę ir pasimėgauti populiariausiu žiemos sportu. Treniruotės Slidinėjimo akademijoje kainuos nuo 19,99 eurų.

Partnerio nuotr./Slidinėjimas – ne tik žiemą
Partnerio nuotr./Slidinėjimas – ne tik žiemą

6. Trumpa kelionė į tolimuosius rytus

Pabėgti nuo rutinos ir pasilepinti maloniu poilsiu galima ir neišvykus atostogauti. Atitrūkti nuo kasdienybės ir pasilepinti egzotiškais pojūčiais leis rytietiškas masažas. Iš Tailando, Indonezijos ar Kambodžos atvykę profesionalūs meistrai apsups jaukia šiluma, o po masažo jausitės it naujai gimę. Jei norite nuo rutinos pabėgti kartu su brangiu žmogumi – puikiai tiks SPA procedūros ar masažai dviem asmenims. Rytietiškas masažas kainuos nuo 23 eurų.

Partnerio nuotr./Rytietiškas masažas
Partnerio nuotr./Rytietiškas masažas

Naujoms patirtims ir įspūdžiams lietingas ir žvarbus oras – ne kliūtis! Atraskite, mėgaukitės ir pažinkite naujus potyrius pramogaudami ir patirdami šį tą naujo kiekvienoje dienoje. O dar daugiau idėjų laisvalaikiui rasite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius