Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 06

Rašyti turi mokėti visi – net technologijų asai. Kuo naudingas šis įgūdis ir kaip jį lavinti?

Pasauliui įžengus į 2021-uosius, turbūt niekas nesiginčys, kad šiandien darbas atrodo visiškai kitaip nei prieš metus.
Rašymas ranka
Rašymas ranka / 123RF.com nuotr.

Daugelis įmonių turi ištisas iš namų dirbančių darbuotojų komandas, o tokie technologijų gigantai kaip „Twitter“ ir „Dropbox“ teigia, kad galbūt jų darbuotojai nuo šiol taip dirbs visada.

Esu įmonės „HackerRank“, padedančios tokioms organizacijoms kaip šios, samdyti technologijų srities darbuotojus, generalinis direktorius, todėl gerai žinau, ką tokiems kolektyvams reiškia nuotolinio darbo pamaina. Pavyzdžiui, mes pamažu prisitaikome prie asinchroninio darbo, kuris vyksta skirtingose ​​komandose, skirtingose laiko juostose, yra taikomas prie vaikų priežiūros grafikų ir kitų individualių poreikių. Jau senokai visi nebedirbame tuo pačiu metu.

Nuotolinio darbo sėkmė priklauso nuo bendravimo, tačiau tai – sudėtinga sritis. Daugelis iš mūsų jaučia „Zoom“ nuovargį, o beveik trečdalis amerikiečių teigia, kad jiems sunku komunikuoti darbo klausimais nuotoliniu būdu.

Rašymas, jei tik mokame tinkamai rašyti, gali būti puikus sprendimas – net kompiuterių inžinieriams ir kitiems IT srities atstovams. Paaiškinsiu, kodėl.

Rašymas, ilgą laiką technologijų sektoriaus atstovų laikytas „minkštuoju įgūdžiu“, yra labai svarbus, kai kolegos negali akis į akį aptarti problemos ar naujam kolektyvo nariui prie kavos puodelio paaiškinti tam tikrų darbo subtilybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius