-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 28

Rugsėjo 1-oji be gėlių. Ką dovanoti mokytojai?

Rugsėjo 1-oji – diena, kuomet mokyklos vėl prisipildo mažų ir didelių žinių ieškotojų. Mokytojai – tie, kurie nuolat stengiasi supažindinti, išmokyti, auginti ir vesti žinių keliu tiek mažus tiek didelius.
Mokytoja
Mokytoja / Partnerio nuotr.

Kartu su visa klase padarykite mažą šventę ir nuspalvinkite Rugsėjo 1-ąją ryškesnėmis nuotykių ir įspūdžių spalvomis su kitokia dovana mokytojai. Mokslo metų pradžios proga nustebinkite auklėtoją įdomia patirtimi, kuri įkvėps ir leis pažinti!

Gurmaniški pažinimai – degustacijos

Degustacijų pramoga prasidėjo dar XIX amžiuje, kuomet restoranų šefai norėjo pademonstruoti pagrindinius savo patiekalus. Šiandien degustacija įdomi istorija apie maisto kultūrą ir tikri skonių atradimai. Ledų, naminių desertų ar gardaus šokolado degustacijos, o gal kakavos pažinimas? Skonių kelionės leis pabėgti nuo dienos rūpesčių ir pasimėgauti gardžia akimirka. Degustacijų metu ne tik ragaujama, bet ir atskleidžiama įdomi ir intriguojanti maisto kultūros istorija.

Partnerio nuotr./Degustacija
Partnerio nuotr./Degustacija

Aktyvios pramogos įdomiam laisvalaikiui

Prasidėjus mokslo metams kartu prasideda ir įtemptas ritmas. Užsisukus rutinoje geriausia meditacija – aktyvus laisvalaikis! Jodinėjimas žirgais, pasiplaukiojimai laivais ar galvos miklinimas pabėgimo kambariuose. Jaunatviškai mokytojai išrinkite smagią ir atsiminimus kuriančią pramogą!

Partnerio nuotr./Aktyvus laisvalaikis
Partnerio nuotr./Aktyvus laisvalaikis

Poilsis ir SPA malonumai

Kiekvienam reikia poilsio. Padovanokite trumpą atotrūkį nuo rutinos mokytojai: ypatingai atpalaiduojantys masažai, aromaterapijos ritualai, rytietiškos terapijos, kurias atlieka meistrai iš tolimųjų rytų. Dirbant įtemptą darbą trumpas pabėgimas į ramybės oazę ir masažas – puiki idėja!

Partnerio nuotr./SPA
Partnerio nuotr./SPA

Šaltiems vakarams – žiupsnelis kultūros

Turbūt niekad nesuklysite mokytojai ar mokytojui suteikus galimybę praplėsti akiratį ir pasilepinti turiningu vakaru. Linksmas, įdomūs ir nuotaikingas vakaras kino teatre nepaliks abejingų, o jei norite nustebinti maža švente, puikiai tiks bilietai į spektaklį. Mokytojai – ne tik moko, bet ir visuomet nori sužinoti ką nors naujo, tad ekskursijos po lankytinus objektus visuomet bus įdomus ir leis atrasti šį tą naujo.

Partnerio nuotr./Spektaklis
Partnerio nuotr./Spektaklis

Pirmieji kartai – patirtys tamsoje

Jei iš ties norite nustebinti mokytoją, suteikite išskirtinių pojūčių tamsoje. Gurmaniška vakarienė? Degustacija? O gal pjūčių spektaklis? Aklinoj tamsoje paaštrėja uoslė, klausa ir lytėjimas, tad pajusti, patirti ir pamėginti bus dar įdomiau, o įspūdžius mokytojas ar mokytoja atsimins visą gyvenimą!

Partnerio nuotr./Patirtis tamsoje
Partnerio nuotr./Patirtis tamsoje

Rugsėjo pirmoji – diena, kai vieni pro mokyklos vartus žengia pirmą kartą, kiti paskutinį. Mokytojai kiekvieną dieną stengiasi, kad kelionė į žinių pasaulį būtų įdomi ir atverianti duris į platų pasaulį. Padėkokime tiems, kurie augina, puoselėja ir padeda mokslo iššūkiuose!

Daugiau įspūdžių ieškokite ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius