Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 12

Ruoškite grybus su naujuoju „Ji“ numeriu!

Sezonui prasidėjus aistringi grybautojai dažniausiai užduoda du klausimus: kur dygsta grybai ir ką iš jų ruošti gardaus, dar neskanauto. Į pirmąjį jums neatsakysime, tačiau naujų grybų patiekalų mielai pasiūlysime. Tam skiriame net 8 žurnalo puslapius! Tad grybų mėgėjams siūlome nepraleisti numerio temos „Grybų metas!“
2014 m. rugsėjo mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 37
2014 m. rugsėjo mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 37 / Redakcijos archyvo nuotr.

Atsinaujinusioje „Ji“ jūsų laukia ir įdomus bei naudingas pokalbis su  toksikologu dr. Robertu Badaru. Pašnekovas sako, kad lietuviai labai drąsūs – įsitikinę, kad gerai išmano ne tik krepšinį, politiką, bet ir gydymą. Skaitydami interviu „Vaistą nuo nuodo skiria tik dozė“ sužinosite, kaip medikai nesąmoningai prisidėjo prie to, kad XIX amžiuje paplito kokaino vartojimas, kodėl žarnyno valymas nesusijęs nei su gydymu, nei su sveikatinimu, taip pat kad apsinuodyti galima net supuvusiomis bulvėmis ar cheminiais buitiniais valikliais...

Straipsnyje „Man namai ten, kur tuo metu esu“ jogos mokytoja V. Zaleskaitė-Walters atskleis gyvenimo užkulisius ir pasakos, kaip jai sekasi gyventi tarp Lietuvos ir Amerikos, kaip anapus Atlanto įkūrė jogos studiją apkūnioms moterims ir kaip joga padėjo atrasti gyvenimo meilę.

Jei jūsų angelėlis staiga pradėjo į visus prašymus atsakyti „ne“ ir prieštarauti pasitaikius bet kokiai progai, veikiausiai jūs susidūrėte su vaiko amžiaus krize. Ji gali ištikti net keliuose raidos etapuose ir sukelti nemažai problemų. Kaip bendrauti su vaiku, patarsime straipsnyje „Amžiaus  krizės – išbandymas visiems“ (rubrika „Vaikai“).

Prasidėjus mokslo metams, sukate galvą, ką paruošus pusryčiams ir įdėjus savo pirmokėliui į mokyklą pietums, kad būtų skanu, sveika ir maistinga. Naudingų idėjų ir patarimų rasite straipsnyje „Mokinuko valgiaraštis“.

Temperamentas – įgimti asmenybės bruožai, nulemiantys mūsų gyvenimo būdą, savijautą, išvaizdą. Žvilgtelėti į tipų aprašymus verta net renkantis antrąją pusę. Ar žinote, koks yra jūsų temperamentas? Smalsu sužinoti? Skaitykite  straipsnį „Ką išduoda temperamentas?“ (rubrika „Psichologija“).

Jei metams bėgant vis sunkiau išlaikyti normalų kūno svorį, straipsnyje „4 patarimai vyresnėms“ priminsime keturias svarbiausias taisykles, kurios padės išsaugoti dailią figūrą, jaunatvišką žavesį, energiją ir puikią savijautą.

Taip pat naujajame „Ji“ numeryje turėsite progą virtualiai pakeliauti po paslaptingąją Baskiją (rubrika „Kelionės“), rasite naudingų patarimų, kaip spintoje sukurti tobulą tvarką ir rasti vietos sezoniniams drabužiams (rubrika „Geri patarimai“)...

Smagių eksperimentų virtuvėje, įdomių potyrių linkime su naujuoju „Ji“ numeriu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius