Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 11

Rytas su Valdemara

Astrologės patarimai sekmadieniui.
Valdemara
Valdemara / 15min.lt nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

Pasistenkite laikytis ir rašytų, ir nerašytų taisyklių. Žiūrėkite, kad emocijų pliūpsniai nesugadintų santykių su artimaisiais ir draugais. Jokiu būdu nemeluokite, nes bet kokia šunybė gali stipriai atsisukti prieš jus. Keliaukite, palankus metas keisti pinigus.

Pasistenkite pasiruošti patiekalą, kuris lėkštėje užimtų daug vietos, bet neapsunkintų skrandžio. Šį sekmadienį tik į naudą, jei vaikščiosite šiek tiek praalkę. Į valias gerkite kefyrą ar rūgpienį. Pasilepinkite sausu vynu su visais prie jo tinkančiais užkandžiais.

Labiausiai tinka mėlyni, žydri ir auksinės spalvos drabužiai. Puoštis tinka vėrinukais su agatais. Pasistenkite avėti batus be raištelių.

Jei kas nors dėl neatsargumo užsidegs – tai ženklas, kad turite būti atidesni ir sau, ir aplinkai. Jei pamesite ar spynoje sulaužysite raktus, galimi nemalonumai namuose. Tinkamas metas kambaryje pasikabinti nuotrauką ar piešinį su vaivorykšte – tai padės svajoti ir pildytis svajonėms. Pasistenkite nesirgti, nes ir mažiausias negalavimas atims daug energijos.

Labiausiai seksis turintiems gerą nuojautą, linksmiems, naivokiems ir amžinai kovojantiems su savo liesumu.

Dienos horoskopus 12 zodiako ženklų skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius