Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 07

Savaitės horoskopas – rugpjūčio 8–14 d.

Ką žada naujoji rugpjūčio savaitė? Kviečiame sužinoti.
Drugelis
Drugelis / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje bus veiklos ar pramogų, kurių sėkmingai eigai nepakaks vien jūsų rankų. Savaitės viduryje aiškiai išsakykite savo poreikius vadovybei, jei norite gauti jums reikalingą palaikymą, sulaukti rekomendacijų ar patarimų jums aktualia tema.

Savaitgalį pasitiksite kupini vilčių ir tikėjimo savimi bei pasauliu. Tačiau vos imsitės ko nors konkretaus, suprasite, kad jūsų optimizmas gęsta, žinios skurdžios, o atmintis šlubuoja. Beje, jei jus apniks neišpasakytai didelės ir gražios svajonės, būkite budrūs – svajonės turi savybę išsipildyti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią savaitę pradėsite žinodami, kad visos kasdienės užduotys svarbu, bet žmonės – dar svarbiau. Santykių gerinimo srityje jums lygių nebus. O savaitei įpusėjus jūsų kūrybiškumą atskleis ir jūsų tėvo ar mamos pareigas geriausiai padės atlikti jūsų patirtis ir tikėjimas tuo, ką žinote.

Savaitgalį šturmuosite apsiginklavę ne tik žinojimu, kad viską galite, bet ir patikimais bendražygiais. Deja, jie tikrai nebus tie, kurie jums padės patirti kelias jaukias vasariškas romantiškas akimirkas. Nepaisant to, noriai dėvėsite jums patrauklios spalvos akinius, kad pagražintumėte nykią realybę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ši savaitė nevis jūsų pirmyn. Ji leis jums tiesiog pabūti kartu su vėju, saule, bangomis, miško gėrybėmis ir kitomis vasaros dovanomis. Ir jei ne tik stumsite tingiai dienas, bet ir šeimoje aptarsite kažkokias jums visiems aktualias temas (pavyzdžiui, bendro turto ar intymias), gal net kokią paslaptį išsiaiškinsite ar naują jūsų bendravimo puslapį atversite.

Savaitgalį dėl antrosios pusės poelgių namuose nerasite jaukios vietos. Ne kas, jei pasijusite įspiesti į kampą ar uždaryti į ankštą narvelį. Neleisdami savęs nuliūdinti, atrasite jus išlaisvinančių būdų, pavyzdžiui, mintyse brandindami kokį ne visai realų savo ateities planą ir besąlygiškai juo tikėdami.

TAIP PAT SKAITYKITE: Taisyklė „50–20–30“ neleis jums mėnesio gale sėdėti be pinigų

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šios savaitės pradžioje jūsų asmeninis gyvenimas su įvairiaspalviais džiaugsmais ir rūpesčiais nuvis toliau jūsų karjeros ar socialinio gyvenimo aktualijas. Tiesa, savaitės viduryje neprošal su antrąja puse aptarti kokią nors jums itin aktualią temą – jos ar jo nuomonė daugelį dalykų kitaip perdėlios jūsų mintyse.

Savaitgalį bendravimo malonumą slopins anksčiau neįvykdyti jūsų įsipareigojimai, visokie susikaupę buities darbai ar sutrikusi sveikata. O ieškodami išsigelbėjimo nuo rutinos, dairysitės kur kuo toliau būtų galima pabėgti, o gal net bandysite įsitverti į kokias ne visiškai patikrintas nuomones ar įsitikinimus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitė pralėks bendraujant, leidžiant laiką su šeima ir atiduodant duoklę atžaloms. Ir jei savaitės viduryje ryšitės darbe ar buityje panaudoti savo gebėjimus, pasislinksite į kitą lygmenį ar net padidinsite savo pajamas. Jūsų sveikatą ar gyvenimo sąlygas pagerintų ir tinkamai parinkti pirkiniai.

Panašu, kad savaitgalį gausa jūsų nedžiugins. Priešingai, atrodys, kad visokiausios pramogos, vaikų norai ar kokie privalomi pirkiniai tik tuština jūsų kišenes. Ir net jei tai jus nuleistų kiek arčiau žemės, situacija neatrodys beviltiška, tikintis šį tą gauti iš kitų. Beje, kitiems dėl to kils aibė abejonių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šios vasariškos savaitės jus vers rūpintis tuo, kas vyksta netoliese jūsų, atidedant į šalį didelius siekius ir visą kitą tolimą pasaulį. Besidžiaugdami gyvenimo smulkmenomis ar dėl jų nerimaudami, nepraleiskite progos šį tą išaiškinti savo vaikams. Jūsų žodžiai keis įprastą tvarką. Kalbėdami, nepamirškite ir jų išklausyti.

Savaitgalį jūsų stiprybės ar jūsų žavesys gali būti ne visų palankiai vertinamas, o ypač pačių artimiausių. Tai ne priežastis nusivilti, o galimybė atrasti kitokių spalvų jūsų santykiuose su antrąja puse. Ką, regis, ir padarysite. O nusivylę, kad jis ar ji jūsų lūkesčių neišpildė, paklauskite savęs, ar jūsų norai buvo suformuluoti tinkamai.

TAIP PAT SKAITYKITE: 8 galimos priežastys, kodėl jūsų seksualinis gyvenimas suparalyžiuotas

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitę pradėsite visais įmanomais būdais stiprindami savąjį „aš“, po to atrasdami prekybos vietose dailių dalykėlių ar sugalvodami kitų būdų pasijusti vertingesni. O jei savaitės viduryje ryšitės paaiškinti savo šeimos nariams įsisenėjusias problemas, būkite pasiruošę, jog šis pokalbis keis situaciją po jūsų namų stogu.

Savaitgalį mieliau rinktumėtės vienatvę ir atsiribojimą, tačiau apie jūsų norus bus nepaklausta. Todėl ruoškitės bendrauti, norite to ar ne, patinka jums tie žmonės, ar nelabai. O jei pajusite, kad kažkoks jūsų žingsnelis dėl jūsų sveikatos ar buities buvo sėkmingas, nesiliausite tikėję, kad taip bus amžinai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nors pačioje savaitės pradžioje mieliau slapstysitės kitiems už nugaros, vėliau įgysite pagreitį ir norą būti matomais. Pajutę smagumą to, kad kaip pasakysite, taip ir bus, savo įžvalgomis tiesiog sužavėsite savo bičiulius. Regis, šį kartą išties nepilstysite iš tuščio į kiaurą.

Savaitgalį pasaulis nebus pati svetingiausia vieta, o ypač, ne pati dosniausia. Tai gali kiek apkartinti santykius su draugais ir sulėtinti visokių komandinių laimėjimų spartą. Na, bet dėl to malonumo būti grupėje nebus mažiau. Ypač dėl to, kad jūs visa širdimi tikėsite, galintys daug ką pasiūlyti savo bendrakeleiviams.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje jūsų gyvenimo upė tekės nelabai sparčiai. Iš pradžių užsukdama į jūsų bičiulių būrį, o po to pakviesdama jus su savo džiaugsmais ir rūpesčiais pabūti vieniems. Nepaisant to, jūsų lūpomis gali būti išsakytos kelios profesinės ambicijos, kurios turi įtakos pakeisti jūsų pajamas ar padidinti jūsų saviraiškos galimybes.

Savaitgalį jums reikės dėmesio, pagarbos ir visų kitų gerų dalykų, kurie kitiems atrodys lyg primestas reikalas, kurį jus tiesiog išsireikalavote. O jūsų sumanymų palaiminimo tikėsite namuose, tačiau ar rasite, parodys laikas ar jūsų tolimesnės pastangos.

TAIP PAT SKAITYKITE: 7 priežastys, kodėl vyrai palieka santuoką. Aiškina šeimų terapeutai

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šios savaitės pradžioje jums sunku bus paslėpti savo ambicijas ir norą įgyti lyderiaujančias pozicijas savo komandoje. Savaitės viduryje noriai išsakysite savo nuomonę ar sieksite kitus ko nors išmokyti, tokiu būdu įgydami pagarbos ir matydami prieš akis tuos, kurie nedrįsta (o ir neturi priežasties) jums prieštarauti.

Savaitgalį jūsų orumas, pasitikėjimas savimi ar savo žiniomis sumenks tuomet, kai kažkas parodys jums jūsų praeities paklydimus ar neįvykdytus pažadus. Norėdami išsisukti ar dėl kitų priežasčių, sėkmingai kursite visokiausias istorijas, o tikras gerokai pagražinsite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią savaitę pradėsite turėdami didelių ir gražių planų, kurių dalis gali priartėti, o dalis galų gale nutolti. Būtų svarbu savaitės pradžioje pasikalbėti temomis, kurių iki šiol galbūt šiek tiek vengėte ar norėdavote atidėti geresniems laikams. Regis, geresnio laiko pasikapstyti po praeitį nerasite.

Savaitgalį suabejosite, kad jūsų draugai linki jums paties geriausio. Galbūt dėl jų įtakų negalėsite pasinaudoti tuo, kas turėjo būti skirta jums. Tiesa, iš minios išsiskirsite dosnumu: vos paprašyti, atlaposite savo piniginę tiems, kurie kažko stokos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje įveikę vidinius stabdžius, vėliau manysite, kad pagaliau riedate nuo kalniuko. Kai kurie iš jūsų gali išsigąsti galimų kliūčių, o kai kurie supras, kad be to gyvenimas prarastų pusę savo žavesio. Savaitės viduryje išklausę savo bičiulius, gausite vertingų atsakymų, padedančių kurti geresnius santykius.

Savaitgalį jūsų antrosios pusės ar jūsų pačių meilė darbui neprisidės prie santykių harmonijos. Blogoji naujiena ta, kad ir jūsų tikslai šįkart nesueis į vieną tašką. Laimei, būsite pasiruošę nemažai (gal net kiek per daug) pasiaukoti, kad judviejų takai neišsiskirtų.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius