Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 04

Savaitgalio horoskopas – spalio 4–5 d.

Labas rytas! Pasilepinkime poilsiu... Ir pradėkime savaitgalį Ji24.lt astrologinėmis prognozėmis. Ką šiandien šnabžda žvaigždės?
Muilo burbulai
Muilo burbulai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitgalį į vieną pintinę nesutalpinsite antrosios pusės norų ir savo asmeninių tikslų, prie kurių ne pirma diena skubate. Kai jums bus priminta apie jūsų klaidas, o jūs nežinosite, kaip pasielgti, būkite originalūs ir atsižvelkite į draugų nuomonę. Tiesa, dėl Merkurijaus judėjimo pokyčių, ruoškitės pokalbiams, kurių metu teks taisyti santykių su artimu žmogumi spragas. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitgalį be reikalo bėgsite dideliais žingsniais prie to, kas jus vilioja. Sustokite, kad pamatytumėte aplink save kasdienio pasaulio grožį. Tačiau jei vėl vos atsiradus progai nuo jo nusigręšite – dėl pasekmių beliks kaltinti tik save. Bet šioms problemos spręsti, kaip ir santykiams su įvairiais jūsų aplinkos žmonėmis tobulinti, turėsite kelias savaites. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitgalį sutriksite, kai jus prirems prie sienos ir lieps pamiršti savo asmeninius poreikius dėl kažkokio bendro tikslo, bet pasipriešinti nepajėgsite. Beje, prasideda periodas, kai paaiškės, kad užduotys, kurias manėte užbaigę, toli gražu neužbaigtos. Kaskart teks vis ką nors perdaryti ir nuolat aiškintis pašlijusius santykius su pagalbininkais. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nenuostabu, jei šiomis savaitgalio dienomis jūsų antrajai pusei atrodys, kad jūs kažko neatlikote ar dėl kažko persistengėte. Dėl to abi dienas kvaršinsite sau ir kitiems galvas, kol galiausiai įkyrėsite net patys sau. Negana to, prasidės keisti nesusikalbėjimai su tais, kuriuos mylite, o nebaigti kūrybiniai projektai kelias savaites badys akis. Jei, žinoma, sėdėsite sudėję rankas. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitgalio įvykiai vers jus manyti, kad viskas, ką darote – veltui. Jūsų laimei, ne viskas prarasta, bet tik tuo atveju, jei būsite reiklesni ne kitiems, o sau. Be to, mąstymo eismus reguliuojanti planeta į paviršių iškels neišspręstas emocines problemas, susijusias su jūsų tėvais ar namiškiais. Atskleidę paslapčių šydą, pamatysite šviesą tunelio gale. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Susiruošę žaisti rizikingus žaidimus įsitikinkite, ar nuo to nenukentės jūsų saugumas ir asmeninė finansinė padėtis. O jei savaitgalį namai primins mūšio lauką, žinokite, kad jame laimės ne kas kita, o entuziazmas ir pastangos paaukoti asmeninius interesus dėl bendrų. Retrogradinis Merkurijaus judėjimas įspėja apie artėjančią būtinybę grįžti prie pokalbių temų, nuo kurių jau senokai įsiskaudėjo galva. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kažin ar šį savaitgalį jums bus leista rinktis, kokiems būti ir kaip atrodyti. Ką darysite atsidūrę akistatoje su būtinybe elgtis taip, kaip iš jūsų reikalauja jūsų šeimos nariai? Be to, apniks mintys apie tai, kiek uždirbate ir kiek išleidžiate. Atidesnis žvilgsnis į praeities klaidas padės rasti efektyvesnių būdų finansinėms problemos spręsti ir savo įgimtiems gabumams atkleisti. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitgalį gautos žinios jus nugramzdins į nežinomybę. Atsiriboję nuo visko, kas erzina, pasijustumėte geriau, bet kaip to pasiekti – nežinosite. Jei šioms paieškoms nesugaišite viso laiko, dar pastebėsite, kad jus nuolat aplanko „aš jau tai mačiau“ jausmas. Čia nagus prikiš atbuline eiga judantis Merkurijus, įmetantis jus į jau matytas situacijas ir raginantis tuo būdu geriau pažinti save. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei jūsų santykiai su draugais ims klibėti dėl anksčiau neišspręstų finansinių problemų, pasitraukite iš šio žaidimo ir pasinerkite į tylą, kurioje gims šviesios mintys ir įžvalgūs ketinimai. Jei čia kiek užtruksite – ne bėda. Merkurijus, kuris nuo šio savaitgalio juda atgalios, to ir telaukia. Nublokšdamas jus į jau matytų sapnų ar vizijų pasaulį, pasiūlys juose įžvelgti kažką svarbaus. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kaukė, kurią dėvėdami šiomis dienomis svaidotės reikalavimais, jums galbūt tinka, bet ne visiems patinka. Nieko neprarasite, o tik daugiau įgysite, jei elgsitės santūriau. Be to, retrogradinis Merkurijaus judėjimas įneš į jūsų bendravimą su draugais ir kolegomis nemažai sumaišties. O jei artimiausiu metu susitiksite su seniai matytu draugu, tai ženklas, kad jis jums turi svarbią žinią. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitgalį jūsų optimizmui bus apkarpyti sparnai ir jūs privalėsite susitaikyti su būtinybe likti ten, kur esate. Deja, nežinosite, kam suversti kaltę už savo dūžtančias svajones. Be to, jūsų ženklo valdovė šiandien tampa retrogradine, dėl ko komplikuosis ryšiai su vadovybe. O jei tarp jūsų yra svajojančių apie naują kelią į karjeros viršūnes – grįžkite prie savo svajonės. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei bus priežasčių apie save pamiršti, per daug nesijaudinsite. Bet kai dalis jūsų darbo vaisių, kuriuos puoselėjote kartu su partneriais, atsidurs šiukšlių dėžėje – kaip reikiant sunerimsite. Be to, jūsų laukia būtinybė išgyventi kelias sugrįžimo į praeitį savaites. O ten kažkokiu būdu atsidūrę, rasite pamokų, kurių dar neišmokote. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius