Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 03

Seksualiausieji 2013-ųjų vyrukai

Holivude visuomet siaučia nevaldomų emocijų audros: vieną dieną tu „ant bangos“, o kitą dieną, žiūrėk, išdygsta nauji talentai… Seksualumas čia vaidina ne mažesnį vaidmenį. Kokie gražuoliai prabėgusiais metais labiausiai domino pasaulį? Kviečiame ne tik pasižvalgyti, bet ir įvertinti!
Aktorius Channingas Tatumas
Aktorius Channingas Tatumas / „Scanpix“ nuotr.

Channingas Tatumas. Aktorius, filmų prodiuseris, šokėjas filmuojasi įvairaus žanro filmuose, o 2012-aisiais buvo išrinktas seksualiausiu pasaulio vyru. Tiesa, šio titulo jis nesureikšmina ir netgi mėgsta save patraukti per dantį. Gerbėjas Ch. Tatumas traukia žvilgsnį išpuoselėtu kūnu, kuriam skiria ypač daug dėmesio, o jo žmona Jenna Dewan-Tatum negaili sutuoktiniui gražių žodžių, sakydama, kad labiausiai vertina jo nuoširdumą ir atvirumą.


Adamas Levine’as. Geriausiai žinomas kaip grupės Maroon 5 vokalistas Adamas šiais metais žurnalo People buvo išrinktas seksualiausiu pasaulio vyru. „Iš pradžių man sunku buvo tuo patikėti“, – prisipažino A. Levine’as. Tačiau toks titulas šiam muzikantui išties tinka: susižadėjęs su Victoria‘s Secret angelu Behati Prinsloo, jis kaitina ne vienos merginos širdį...

Scanpix nuotr. / Grupės „Maroon 5“ vokalistas Adamas Levine’as
Scanpix nuotr. / Grupės Maroon 5 vokalistas Adamas Levine’as

Liamas Hemsworthas. Australų aktorius, anksčiau buvęs skandalingosios dainininkės Miley Cyrus sužadėtinis, puikuojasi sėkminga karjera. Nusifilmavęs kultinėse „Bado žaidynėse“, jis tapo graibstomas režisierių, tad natūralu, kad sulaukia vis daugiau dėmesio ir iš dailiosios lyties atstovių. Išsiskiriantis savo stotu ir išvaizda Liamas mielai užsiima labdara ir padeda vaikams.

Scanpix nuotr. / Aktorius Liamas Hemsworthas
Scanpix nuotr. / Aktorius Liamas Hemsworthas

Ryanas Goslingas. Išgarsėjęs filme „Užrašų knygutė“ aktorius dažnai patenka į seksualiausių vyrukų gretas. Sklidę gandai, kad Ryanas filmuosis knygos „50 pilkų atspalvių“ ekranizacijoje, taip pat pridėjo papildomų taškų. Tačiau nors pagrindinį vaidmenį erotiniame filme atliks ne R. Goslingas, tai nekeičia fakto, kad jis ne tik talentingas, bet ir patrauklus priešingajai lyčiai.

Scanpix nuotr. / Aktorius Ryanas Goslingas
Scanpix nuotr. / Aktorius Ryanas Goslingas

Ianas Somerhalderis. „Vampyrų dienoraščiai“ niekuomet nebūtų tapę tokiu žiūrimu serialu, jeigu ne jame nusifilmavęs Ianas. Vylingas šypsnys, sušiaušti plaukai ir dangaus mėlio akys užbūrė net jo serialo partnerę Niną Dobrev. Tiesa, porelė pasuko skirtingais keliais, tačiau Ianas dar ilgai džiaugsis savo neblėstančia šlove.

Scanpix nuotr. / Aktorius Ianas Somerhalderis
Scanpix nuotr. / Aktorius Ianas Somerhalderis

Bradley Cooperis. Kai 2011-aisiais aktorius žurnalo People buvo išrinktas seksualiausiu pasaulyje, Bradley pasakė: „Mano mama bus tokia laiminga! Džiugu, kad toks vyrukas kaip aš, kuris neatrodo kaip modelis, gali laimėti tokį titulą.“ Tiesą pasakius, dėl išvaizdos aktorius tikrai neturėtų skųstis, juk jis gali pasigirti ne tik dailiu veideliu, bet ir sportišku sudėjimu.

Scanpix nuotr. / Aktorius Bradley Cooperis
Scanpix nuotr. / Aktorius Bradley Cooperis

Leonardo DiCaprio. Jo talentas ir puikūs vaidybos įgūdžiai kiekvienais metais įgyja vis daugiau nepamatuojamos jėgos ir energijos. Natūralu, kad filmai, kuriuose vaidina Leonardo, į kino teatrus sutraukia milijonus žiūrovų. Įkopęs į ketvirtąją dešimtį aktorius kasmet atrodo vis geriau. Branda turi savų privalumų!

Scanpix nuotr. / Aktorius Leonardo DiCaprio
Scanpix nuotr. / Aktorius Leonardo DiCaprio

Justinas Timberlake’as. Dainininkas, karjerą pradėjęs saldžių berniukų grupėje, šiais metais, pasak žurnalo GQ, puikuojasi stilingiausiojo titulu. Taigi – ne tik seksualus, bet dar ir stilingas! Ar gali būti geresnis derinukas? Tiesa, gyvenimo džiaugsmą šiuo metu turėtų temdyti pasklidusios apkalbos apie Justino ir jo žmonos Jessicos Biel braškančią santuoką...

Scanpix nuotr. / Atlikėjas Justinas Timberlake’as
Scanpix nuotr. / Atlikėjas Justinas Timberlake’as

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius