2019 06 27

Senjorai visą vasarą kviečiami dalyvauti nemokamose mankštose

„Sveikas miestas“ kviečia senjorus vasarą leisti aktyviai ir dalyvauti nemokamose mankštose visą liepą ir rugpjūtį Fabijoniškių baseino sporto salėje.
Mankštos senjorams
Mankštos senjorams / Organizatorių nuotr.

Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad atviri sveikatingumo užsiėmimai vyks kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį nuo 10.00 val. iki 11.00 val. Iniciatyva startuoja nuo liepos 1 dienos.

„Judėti reikia visada, ypač tai aktualu vyresniame amžiuje. Šiose mankštose gali dalyvauti visi, nepriklausomai nuo fizinio pasirengimo. Be to, tai bus ir gera proga puikiai praleisti laiką, pabendrauti, atrasti bendraminčių. Mankštų dalyviams tiesiog reikia pasiimti patogią laisvalaikio aprangą, sportinius batelius ir atkeliauti į Fabijoniškių baseiną“, – pasakoja Fabijoniškių baseino sporto salės vyr. treneris Mindaugas Mizgaitis.

Registruotis į nemokamus užsiėmimus galima pradėti jau dabar.

„Tikimės, kad šiuo mūsų kvietimu pasinaudos kuo daugiau sostinėje gyvenančių senjorų. Norime paskatinti vyresnio amžiaus žmones būti fiziškai aktyviais ir būtinai išbandyti nemokamas mankštas. Į užsiėmimus reikės registruotis iš anksto telefonu. Taip pat į atvirus užsiėmimus kviečiame atvykti keliomis minutėmis anksčiau, kad senjorai spėtų pasiruošti. Ateityje Fabijoniškių baseine planuojame organizuoti ir daugiau socialinių iniciatyvų, atvirų sveikatingumo užsiėmimų“, – džiaugiasi „Sveiko miesto“ komunikacijos vadovė Karolina Dilytė.

Viename užsiėmime gali dalyvauti 20 senjorų. Mankštos vyks kiekvieną savaitės antradienį ir ketvirtadienį nuo 10.00 iki 11.00 val. adresu S.Nėries g. 45A. Išankstinė registracija į atviras mankštas vyksta telefonu 85 203 4814. Galima registruotis prieš kiekvieną užsiėmimą arba iš karto į kelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius