Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 09

Svajonės laiškas mamai: „Labai tavęs pasiilgau“

Kviečiame jus rašyti laiškus Mamai – apie jos įsimintiniausią pamoką, tobuliausią su mama praleistą dieną, apie jos patirtį auginant vaikus bei savo dėkingumą už tą angelišką jos globą.
Desertas mamai
Desertas mamai / Vida Press nuotr.

Skaitytoja Svajonė Aleksandravičienė su 15min GYVENIMAS skaitytojais dalinasi savo laišku.

„Miela mama, rašau Tau, nes labai pasiilgau – pasiilgau Tavo griežto žvilgsnio, Tavo sudraudžiančių žodžių. Taip, taip, būtent – Tavo griežto žvilgsnio... Jį atsimenu visada, kai darau tą, ko galbūt daryti nereikia.

Tavo griežtą kalbą atsimenu, kai pavadavai mano klasėje susirgusią lietuvių kalbos mokytoją – net nustebau, kai išgirdau Tave taip garsiai, griežtu tonu kalbančią priešais klasę...

Buvai nedidelio ūgio, todėl greitai tave praaugau. Turiu Tavo šviesiai rudą pavasarinį paltą – neišmečiau ir niekam neatidaviau, nors man jis kiek trumpas ir per pečius mažokas.

Miela mama, ar išvirsi man vištienos sultinio su pyragėliu? Grietinėlės nupirksiu – išsiplaksime su cukrumi ir pasidarysime apelsinų želė. Gerai? Manyčiau bus skanu. Tik...

Tik susitikti negalėsime – jau 25 metus esi kitame (sakoma, kad geresniame) pasaulyje, ten aukštai, kur tik ž v a i g ž d ė s pasiekia. 25-eri metai... Beveik tiek pat, kiek buvome abi kartu – man buvo 27-eri, kai netekau Tavęs.

Mama, labai pasiilgau. Nepyk, kad neišploviau virtuvės grindų. Tikrai išplausiu, tik dar nulėksiu nupirkti grietinėlės... Myliu.“

Tavo dukrelė Svajonė

P.S. Mano mama Donata Marija Naudžiuvienė (ją visi kažkodėl vadindavo Danute) buvo mokytoja, dirbo mokyklos bibliotekoje (1931–1993 m.).“


Kviečiame jus dalyvauti konkurse „Laiškas mamai“.

Kviečiame jus rašyti laiškus Mamai – apie jos įsimintiniausią pamoką, tobuliausią su mama praleistą dieną, apie jos patirtį auginant vaikus bei savo dėkingumą už tą angelišką jos globą.

O gal mama tokia, apie kurią nesiveržia rašyti meilės ir šilumos kupinų žodžių? Gal turite jai daug klausimų ir savo pasvarstymų? Rašykite ir tokį laišką – lauksime.

Ypač lauksime jūsų laiškų, kurie būtų iliustruoti jūsų su mama nuotrauka.

Atrinktus laiškus publikuosime 15min GYVENIMAS rubrikoje. Juos galite rasti ČIA.

Laiškų lauksime adresu gyvenimas@15min.lt iki gegužės 31 dienos. Trims geriausių laiškų autoriams atiteks po dvigubą natūralios kosmetikos „Uoga uoga“ dovanų kuponą! Prizo vertė 30 Eur (15 Eur x 2).

„Uoga uoga“ dekoratyvinės kosmetikos pristatymas
„Uoga uoga“ dekoratyvinės kosmetikos pristatymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius