Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 16

Tai, ką moterys daro lovoje, bet vyrams nelabai patinka

Miegamajame tik spintelė, šviestuvas ir patogi, didelė lova. Bent jau toks vaizdas išnyra, kai galvojame apie patogumą, gerą miegą, o kartais – ir tobulą nemiego naktį.
Pedikiūras.
Pedikiūras. / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Miegamasis

Aišku, miegamajame dar būtinas jis, mūsų aistrų objektas. Vyras. Tačiau jį mes, moterys, kartais sėkmingai iškeičiame į telefoną, kompiuterį ar įtraukiančią knygą. Na, kam tas vyras – jau perskaitytas romaniūkštis apšiurusiais viršeliais, kai čia pat galima sukurti dailesnį skaitomos knygos herojaus vaizdinį?

Galima ironiškai žvelgti į poros intymųjį gyvenimą, tačiau yra dalykų, kurie erzina vyrus. Taip, vyras – artimiausias mūsų žmogus, geriausias draugas, bet... Tai, ką moterys daro lovoje, ne visuomet juos taip jaudina ir jiems patinka. Nesvarbu, kad išgujome chalatukus ir suktukus plaukuose iš savo gyvenimo, tačiau pažiūrėkime, kaip kiti buitiniai dalykai, virtę įpročiais, gali sugadinti nuotaiką.

Gerai žinome, kas tie kenksmingi įpročiai: nerūkome, nesikeikiame, naktimis nekertame riebių naktipiečių (tik laaabai retai!), atsakingai vairuojame, per dažnai rankoje nelaikome vyno taurės ir taip toliau. Bet ar kuri nors susimąstome apie blogus įpročius intymiajame gyvenime? Nagi – prisipažinkime? Juk dažnai pasielgiate taip, lyg vis dar gyventumėte viena, tiesa?

Taigi pamėginkime apžvelgti, kuo kartais virsta karališko dydžio seksodromas, kai išsitrina žaismės, pagarbos sau, partneriui ir empatijos ribos, kai artimasis tampa toks savas, kad, regis,  galėtume netgi sysioti neužsidariusios tualeto durų.

Taip pat skaitykite: Faktai apie vyrus: pravartu žinoti kiekvienai moteriai

Kino salė. Kodėl mums patinka viešbučiai? Todėl kad ten tik būtiniausi daiktai mūsų patogumui: vonios kambarys, lova ir televizorius. Išsidrėbi ir žiūri. Tačiau namai – ne viešbutis. Miegamajame pastatyti televizorių ir jam melstis? Na, vyrams gal ir patiktų, tačiau moteris turėtų išmintingai vyrui įrodyti, kad jis (televizorius, ne vyras) miegamajame nereikalingas. Jame geriau nelaikyti jokio elektros prietaiso – nei televizoriaus, nei kompiuterio; ramiau ir saldžiau miegosite. Nepasiduokite tai saldžiai pagundai įsitaisyti miegui, o iš tikrųjų žiūrėti filmą. Miegamajame patartinos dvi veiklos – miegate arba mylitės.

Darbo biuras. Tai irgi iš saldžiųjų pomėgių – įsivilkti į lovą savo laptopą ir dirbti (arba naršyti socialiniuose tinkluose, žiūrėti filmus ir kt.). Tas pats galioja ir planšetei ar išmaniajam jūsų mobiliukui. Geresni draugužiai nei vyro draugužis (aga, tas vienaakis)? Hm, rimta diagnozė. Tokiu atveju priminsime gerą posakį: nedirbk ten, kur myliesi, nesimylėk ten, kur dirbi. Taškas.

Baro stalas. Ohoho, kiek mes visko nuveikiame lovoje! Mes esame nepasotinamos, mūsų apetitas išties pavydėtinas. Į skrandį eina sumuštiniai, traškučiai, sausainiai, guminukai... Triauškiame ir ir storėjame. Kam gali patikti trupiniai?

Augintinio guolis. Jei manote, kad augintinis sulaižys tai, ką pridrabstėte lovoje, apsirinkate. Jei nuolat katė (ar šuo) guli lovoje, tai miegamojo valdove vadintis nebegalite. Esate tik užspeista į kampą tarnaitė. Kaip vyrui gali atrodyti jūsų meilė augintiniui? Kad paauglystėje dovanų gautus pliušinius meškučius iškeitėte į kitokio lygmens – gyvus – žaislus. Ir jeims leidžiate viską, netgi okupuoti šeimos miegamąjį.

Grožio kabinetas. Molio kaukė, manikiūras ir pedikiūras, nagų lakavimas, o jau jų karpymas... Be komentarų. Viskas gerai, savimi rūpinatės, tačiau kodėl tai turite daryti lovoje? O, velnias, štai prišoko katė ir nuvertė ant lovos stovintį nagų lako buteliuką. Ups.

Knygų klubas. Na, tikrai labai labai gera yra perskaityti bent šešis knygos puslapius prieš miegą. Gal tai viena iš silpnybių, kuri ne taip jau ir erzina tuos vyrus. Pagaliau kokią išsirinktą knygą galima skaityti drauge – vaidmenimis. Ir taip netgi įaudrinti vienas kitą. Žinoma, jei knygos turinys tinkamas, o ne kokie ekonomikos pagrindai.

Taip pat skaitykite: Didžiausia intymaus gyvenimo klaida, kurią jūs galbūt darote

Aistruolių ložė. Praėjusią karštą vasarą lygiai pusę vienuoliktos vakaro iš vieno atdaro balkono priešais pasigirsdavo širdį veriančios dejonės, primenančios prastų praėjusios amžiaus vokiečių pornografijos filmų aktorių riksmus: „Ja! Ja! Jaaaaaa!“ O ar vyrai tiki, kad tokia besiardanti gražuolė jų pastangų dėka jau praktiškai atsidūrė rojuje? Kvailesnius gal ir galima apmauti, bet sumanesnius gali ištikti juoko priepuolis.

Pokalbių šou. Plepėti per preliudiją – puiku, bet jei jau visu įkarščiu vykstant veiksmui imsite cituoti Kantą, sugadinsite partneriui visą malonumą. Ne todėl, kad jis neintelektualus, o todėl, kad ne laiku ir ne vietoje. Jau nepriminsime, kad neverta klausinėti: „Tu tikrai mane myli? O tada tikrai nuvažiuosi su manimi pas mano tėvus?“. Po sekso tikrai nereikia užsivedus aiškinti, ką jautėte ir ko nejautėte ir pribaigti jį paskutiniu sakiniu: „O mano eksas pratempdavo truputį ilgiau...“ Intymūs, nuoširdūs pokalbiai iki paryčių, sielos atsivėrimai ir gilesnis vienas kito pažinimas yra viena, o buitiniai plepaliūkščiai apie užmerktus skalbinius, vaikų vežimą pas daktarą, neišneštas šiukšles... Kam to reikia miegamajame?!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius