Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 30

Tikra istorija. „Bandžiau lipdyti mūsų laimės pilį, tačiau tai dariau viena“

„Galiu patarti visoms merginoms – jei santykiuose stengiatės tik jūs viena, liaukitės tai dariusi! Poroje turi stengtis abu“, – pataria Ji24.lt skaitytoja ir siūlo pasinerti į jos istoriją.
Dužusi širdis
Dužusi širdis / „Fotolia“ nuotr.

Tai buvo žvarbus lapkričio vakaras. Karštos arbatos puodelis, vilnonės kojinės, muzika... Ramybės oazė... Bet šis vakaras buvo kitoks. Mano sielą sušildė pokalbis su nepažįstamuoju.

Keista, kai susirašinėjimas su svetimu žmogumi tampa toks artimas, malonus... Ir nesvarbu, kad reikėjo anksti keltis, pokalbis užsitęsė. Kitą dieną gavau žinutę su jo numeriu, nieko nesvarstydama iš karto jam parašiau.

Šypsojaus sau viena. Kadangi studijavau kitame mieste, o jis gyveno mano gimtinėje, taip laukiau savaitgalio, kad galėčiau grįžti ir išvysti jį!

Ir štai aš ruošiuosi susitikimui. Nemoku net apsakyti, kas dėjosi mano širdyje, kai išvydau jį. Jo šypsena, žvilgsnis – visą vakarą negalėjau atitraukti akių. O kai einant namo jis paėmė mano ranką, kūnas virpėjo iš laimės. O dar tas nekaltas bučinys atsisveikinant... Jaučiausi taip ypatingai. Pirmas susitikimas, o atrodo, kad jį pažįstų jau seniai.

Taip pat skaitykite: Tikra istorija. „Mylėjau tave mums dar nesusitikus“

Neilgai trukus ėmiau jausti, kad pradedu įsimylėti, norėdavau grįžti greičiau namo, susitikti, laukdavau jo žinučių! Viskas buvo taip tobula, galbūt todėl, kad niekada nebuvau taip susižavėjusi vaikinu. Padovanojau jam save, nes jaučiau, kad tai žmogus, kurį myliu ir mylėsiu iki pat pabaigos. Taip, viskas buvo nuostabu – šiltas bendravimas, susitikimai, man net patiko jo vaikiškos pavydo scenos.

Bet laikui bėgant jo elgesys pasikeitė.

Jis ėmė vengti susitikimų, rečiau man rašydavo, kol galiausiai sužinojau, kad kol būdavau kitame mieste, jis susitikdavo ir su kitomis merginomis...  Bandžiau dar  lipdyti mūsų laimės pilį, tik tai dariau viena.

Taip, prisipažinsiu, kad taip nuvertinau save, nes jam dar rašiau, norėjau, jog viskas būtų gerai, prašiau, kad būtume kartu, tačiau tuo viskas ir baigėsi. Mano susikurta svajonių ateitis žlugo.

Buvo daug ašarų, nevilties, savęs kaltinimo... Praėjus ilgam laikui dar teko su juo bendrauti vėl, tačiau supratau viena – jis ne man, jo elgesys vėl buvo toks, kuris mane tik skaudino.

Galiausiai pradėjau tikėti, kad kai nieko nelauki ir nebesitiki, nutinka kažkas netikėto ir priverčiančio tikėti gražiu gyvenimu. Ir į tą gyvenimą atėjo naujas žmogus – Lukas!

Po šio gyvenimo etapo dar buvo nuostabių akimirkų, kurios vertė mane jaustis mylima ir laiminga, tačiau tą laimę dažnai apniaukdavo tamsūs ir lietingi debesys. Kartais užduodavau sau klausimą, kodėl meilėje nesiseka, ką darau ne taip?

Galiausiai pradėjau tikėti, kad kai nieko nelauki ir nebesitiki, nutinka kažkas netikėto ir priverčiančio tikėti gražiu gyvenimu. Ir į tą gyvenimą atėjo naujas žmogus – Lukas! Pradžioje nepuoselėjau jokių vilčių, nesvajojau apie ateitį, nes gyvenimo pamokos parodė, kaip skaudžiai tenka išgyventi, kai svajonės sudūžta... Man buvo gera gyventi šiandiena.

Visiškai nesupratau, kas vyksta, tačiau ėmiau jausti vis šiltesnius jausmus. Jo dėmesys, staigmenos, dovanos, žodžiai ir buvimas kartu man buvo kažkas tokio nepaaiškinimo. Niekada nejaučiau to, ką jaučiu visą tą laiką su juo.  

Dabar man nėra nieko brangiau už Luko apkabinimus, kurie sušildo sielą, už karštus bučinius, kurie suvirpina kūną, už žodžius, kurie verčia tikėti ir jaustis mylima. Nėra nieko pasaulyje, kas galėtų pakeisti meilę jam.

Vėl pradėjau svajoti, tikėti gražia ateitimi su mylimu žmogumi, nes dabar esu įsitikinusi, kad troškimai išsipildys. Nėra ašarų, nerimo, abejonių...

Na, taip, ašarų yra – bet tik laimės. Išdrįsau svajoti apie santuoką, šeimą, vaikus ir apie tai, kokie esame ir būsime iki pat pabaigos laimingi.

Dažnai savo mylimajam ir kitiems kartoju, kad ne visada pirmoji meilė yra ta tikroji, kuri, kaip sakoma, nerūdija. Man tai buvo tik pirmas, nekaltas susižavėjimas vaikinu. Ir nors maniau, kad niekada jo nepamiršiu ir nepamilsiu kito žmogaus taip, kaip jo, viskas apsivertė aukštyn kojom ir dabar drąsiai sakau, kad tik dabar iš tikrųjų myliu.

Tik Lukas yra ta tikroji, vienintelė ir nepakeičiama meilė, kuri nuspalvina mano kiekvieną dieną ryškiausiomis spalvomis. Tik su juo į pasaulio kraštą lėkčiau! Tik jis man pats brangiausias.  

Taip pat skaitykite: Tikra istorija. „Dėl jo netekau savigarbos, orumo ir šešerių savo jaunystės metų“

O tai, kas praeityje man suteikė tiek ašarų, dabar kelia šypseną apie naivią jauną merginą... Galiu patarti visoms merginoms – jei santykiuose stengiatės tik jūs viena, liaukitės tai dariusi! Poroje turi stengtis abu.

Jei vienas nenori nė piršto pajudinti, neverta dėti pastangų, nes galiausiai liksite viena, įskaudinta ir su gilia žaizda širdyje. Prisiminkite, tai ne jūs, o jis jus prarado.

Kai mažiausiai tikėsitės, meilė prasiskleis gražiausiais žiedais!


Dėkojame istorijos autorei už pasakojimą ir dovanojame jai „Verbena & Lemon“ energizuojantį rinkinį kūnui (prizo vertė – 35 eur.).

Gamintojų nuotr./„Verbena & Lemon“
Gamintojų nuotr./„Verbena & Lemon“

Tai puikus, kibirkščiuojančio aromato rinkinys, suteikiantis energijos pliūpsnį tiek vyrams, tiek moterims. Produktų grožio receptuose dera verbenos ir citrinos, kurios pasižymi gaivinamosiomis, kūną tonizuojančiomis savybėmis.

Rinkinį sudaro verbenų ir citrinų aromato produktai: švelni dušo želė, energizuojantis kūno losjonas ir muilas.

Ieškokite „C&D Style“ salonuose ir internetinėje parduotuvėje.


Norite papasakoti, kaip lemtingas įvykis privertė kardinaliai pakeisti savo gyvenimą ir perkainoti vertybes? O gal sutikote žmogų, kuris įkvėpė kokiam nors žingsniui: darbo pakeitimui, knygos parašymui ar tiesiog norite pasidalinti savo meilės patirtimi?

Gyvenimiškas istorijas ir pasakojimus siųskite mums elektroniniu paštu konkursai@ji24.lt, portale Ji24.lt publikuotų istorijų autoriai bus apdovanoti puikiais prizais.

Norėtume paprašyti, kad siųsdami savo istoriją būtinai nurodytumėte savo vardą bei pavardę, taip pat miestą, kuriame gyvenate, kitaip istorijos publikuojamos nebus. Anonimiškumą garantuojame ir šių duomenų neskelbsime.

P. S. LABAI PRAŠOME ISTORIJAS RAŠYTI TIK LIETUVIŠKOMIS RAIDĖMIS!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius