Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 07

Tikra istorija „Neleiskite, kad vyras taptų viskuo, nes kai išeis, nebeturėsite nieko“

Lengvas nerimas, aistra, meilė ir... skaudžiausia gyvenimo išdavystė – tokia ir ši portalo Ji24.lt skaitytojos siųsta istorija. Siūlome paskaityti.
Meilė
Meilė / „Fotolia“ nuotr.

Praėjo lygiai šešeri metai, nuo tada, kai pamačiau jį. Prisiekiu, tokio skausmo niekam nelinkėčiau...

Susitikome mes visiškai atsitiktinai vakarėlyje. Jis buvo vyriškas, nuostabios šypsenos vaikinas. Pamačius jį apėmė keistas jausmas, kuris privertė širdį plakti greičiau.

Netrukau sužinoti, kas jis toks. Merginų meilė ir vakarėlių siela. Kvaila buvau – žinojau, į ką veliuosi, bet, kai mūsų žvilgsniai susitiko, supratau, kad – ne paskutinį kartą.

Netrūko jo dėmesio ir man. Žinoma, galvojau, vienam vakarui. Tuo viskas ir baigėsi. Bėgo savaitė, kiekvieną dieną galvojau jam parašyti, nes atsibodo laukti, tad susiradau jį socialiniame tinkle ir parašiau. Mačiau, kaip maloniai jis nustebo.

Bendravome telefonu, susirašinėdavome iki paryčių, galiausiai nusprendėme vėl susitikti. Jaučiausi kaip paauglė – kiek drebėdama, bet be galo laiminga nuskubėjau pas jį. Trūko oro ir kojos linko jį pamačius.

Kiekvienas jo prisilietimas varė mane iš proto, niekada nemaniau, kad taip įsimylėsiu... Prisiekiu, jaučiausi pati laimingiausia. Net ir dabar – po šešerių metų – vis dar galiu užuosti jo kvepalų, jo kūno ir mano širdį sudraskiusios išdavystės kvapą.

Vienas kitam įsipareigoję nebuvome – galbūt tai ir buvo didžiausia klaida. Klaida po tos, kad išvis jį sutikau. Mano mylimasis, mano didžiausia svajonė, prasmė, dėl kurios kiekvieną rytą iš lovos pakildavau su šypsena, mane išdavė.

Ne, jis nesimylėjo ir tai tevyko vieną kartą, buvo tik bučiniai ir glamonės. Bet ar galite įsivaizduoti, ką mylinčiai moteriai tai reiškia? Ką reiškia, kai subyra viskas, kai  žemė slysta iš po kojų, kai sustoja laikas...

Akimirksniu dingo visa mano laimė, viltys, svajonės, bet tik ne meilė. Nenoriu prisiminti naktų, kai verkdavau kruvinom ašarom, kuomet sakiau sau: „Susiimk, nustok jį mylėti“. Bet kaipgi nemylėsi, kai iš skausmo plyšta širdis.

Dienos, kuomet jis stengėsi mane rasti, pasikalbėti, virto juodžiausiu košmaru. O jo žodžiai „Tu man esi viena prasmė gyventi“ skaudino ir degino dar labiau! Supratęs, kad viskas baigta, paliko mane ramybėje.

Slinko  dienos, praėjo metai, kiti, o meilė jam vis dar draskė mane iš vidaus. Žinojau, jam taip pat nelengva, tačiau buvau tvirtai apsisprendusi.

Kai jau galvojau, kad visą gyvenimą būsiu nelaiminga, vieną rytą atsikėlusi supratau, kad jis to nevertas, tiesiog nevertas. Galiausiai vėl atsistojau ant kojų, pradėjau gyvenimą matyti gražiomis spalvomis, tačiau taip niekada ir nenustojau galvoti ir mylėti jo. Dar ir dabar jį myliu, bet myliu savaip.

Bėgant laikui sutikau fantastišką vyrą, jis visuomet mane pralinksmindavo, nuolat juokaudavom, būtent jis mane privertė prisiminti, kokia aš patraukli ir žavi.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tikra istorija. „Turiu vilties, kad ir vėl tave užkariausiu“

Išliko tik vienas „bet“. Vyras, kuris mane įskaudino, niekaip nepamiršo manęs, kaskart būdavo itin skaudu, kad primindavo jis man mūsų praeitį. Kartą parašė:

– Labas, kur tu? Reikia pasikalbėti.

– Labas, ištekėjau, – atsakiau jam.

Ironiška ar ne? Prisimenu jį ir dabar, aplankau jį mintyse ir prisiminimuose... Turiu tik vieną patarimą – moterys, niekada neleiskite, kad kažkas jums taptų viskuo, nes kai tai išeis, jūs nebeturėsite nieko! Linkiu nepamiršti, kad jūs pačios gražiausios ir pačios geriausios.

O užbaigsiu tuo, kuo užbaigėm ir mes. Jis vėl parašė:

– Dėl minutės su tavimi atiduočiau viską.

Man skausmas ir vėl nuvilnijo nuo apačios iki viršaus, atsakiau jam:

– Dėl minutės su kita tu atidavei viską...

Žinoma jis atsiprašė, bet pasakiau jam, kad tai praeitis. Ir tada aš nuėjau pabučiuoti savo ateities!


Dėkojame istorijos autorei už atvertą širdį ir dovanojame jai „C&D Style“ įsteigtus prizus: išskirtinio dizaino širdelės formos raktų pakabuką „Memory Hertz“ ir iš aukščiausios kokybės poliruoto nikelio pagamintą pinigų segtuką „Threesome“.

„Memory Hertz“ pakabukas papuoš jūsų raktus, o viduje galėsite saugoti prisiminimus apie brangų žmogų, nes galėsite įsidėti jo nuotraukėlę. Šalia nuotraukos nedidelis veidrodukas, kuris jums padės visur ir visada jaustis ir atrodyti puikiai!


Gamintojų nuotr./„C&D Style“ prizas
Gamintojų nuotr./„C&D Style“ prizas

Norite papasakoti, kaip lemtingas įvykis privertė kardinaliai pakeisti savo gyvenimą ir perkainoti vertybes? O gal sutikote žmogų, kuris įkvėpė kokiam nors žingsniui: darbo pakeitimui, knygos parašymui ar tiesiog norite pasidalinti savo meilės patirtimis?

Gyvenimiškas istorijas ir pasakojimus siųskite mums elektroniniu paštu ji24.lt@ji24.lt, portale Ji24.lt publikuotų istorijų autoriai bus apdovanoti puikiais prizais.

Norėtume paprašyti, kad siųsdami savo istoriją būtinai nurodytumėte savo vardą bei pavardę, taip pat miestą, kuriame gyvenate, kitaip istorijos publikuojamos nebus. Anonimiškumą garantuojame ir šių duomenų neskelbsime.

P. S. LABAI PRAŠOME ISTORIJAS RAŠYTI TIK LIETUVIŠKOMIS RAIDĖMIS!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius