-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 08 28

Tikra istorija: „Vis dar nedrįstu skaičiuoti, kiek vazoje kaštonų“

„Sakoma, mylėti niekada nevėlu, mylėti tikra meile galima tik vieną kartą gyvenime, nors ir pavėluotai. Taip atsitiko ir man“, – pasakojimą pradeda Ji24.lt skaitytoja.
Meilė
Meilė / Fotolia nuotr.

Susipažinom internetu. Man buvo beveik 70 metų, jam jau 72 m. Pradėjome susirašinėti, susitikti neturėjom kada, nes jis dirbo Kaune, o aš nedideliame mieste buvau užsiėmusi visuomenine veikla. Bet vieną kartą vis tik nutarėm atidėti darbus ir susitikti,

Susitikome ir patikome vienas kitam, nors buvom skirtingi. Jis buvo labai aukštas – per 2 metrus, o aš maža, tik 1,60; jis buvo baigęs kelis aukštuosius ir dirbo rimtą darbą, o aš buvau tik su aukštesniuoju išsilavinimu; jis buvo tylus, mažai kalbėdavo, o aš čiauškutė nuo pat mažens, linksma, visada su nuotaika. Tad kalbėdavau ir kalbėdavau, o jis tik klausydavosi ir juokdavosi, pamiršęs viską – net darbą. Jis jautėsi laisvas, galbūt dėl to mūsų priešingybės ir traukė vieną prie kito,

Bet mane labiausiai nustebino pirmas mūsų susitikimas, kai jis atnešė ne gėlių, kaip dažniausia daro vyrai, o vieną kaštoną. Tai man labai patiko, ir nutarėme, kad per kiekvieną susitikimą jis atneš po kaštoną, ir tada žinosim, kiek buvo mūsų susitikimų.

Pradėjome susitikinėti gana dažnai, o skambučiai buvo kiekvieną dieną su gražiais ir meiliais žodžiais.

Taip mes pamilome vienas kitą ir po beveik dviejų metų ruošėmės kurti gyvenimą kartu, kai staiga viskas dingo – nei skambučiu, nei laiškų el. pašte. Aš negalėjau patikėti, kad taip gali atsitikti, todėl nutariau ieškoti, nes jaučiau, kad kažkas čia ne taip.

Nežinojau, nuo ko pradėti, nes jo giminių nepažinojau, o ir nesidomėjau. Aišku, pradėjau nuo ligoninių. Taip ir buvo – suradau Kauno klinikose, o susiskambinusi su gydytojais sužinojau, kad jis guli reanimacijos skyriuje, todėl lankyti negalima, informacijos sakyti – taip pat. Po keliu dienų paskambinusi sužinojau, kad jis mirė....

Nežinojau, ką daryti, kur kreiptis, kur ir kada laidos. Ir vėl vyko paieškos – pradėjau skambinti į laidojimo biurus. Sužinojau, kur palaidotas... Kaip tik tą dieną buvo jo gimimo diena, tad nuvežiau ant kapo gėlių, pasveikinau su gimimo diena ir verkiau, jog mums nepasisekė gyvenime būti kartu.

Praėjo pusė metų ir vis dar negaliu jo pamiršti, o skaičiuoti, kiek vazoje kaštonų, kiek buvo susitikimų ir gražių akimirkų, vis dar nedrįstu ir neįstengiu. O gėlės.. Jos būtų seniai nuvytusios ir neprimintų mūsų gražių susitikimų, kaip kaštonai vazoje...


Dėkojame istorijos autorei už atvertą širdį ir dovanojame jai „Dove Regenerate Nourishment“ grožio priemonių rinkinį (vertė – 25,86 Eur). Jį sudaro:

  • Dove Regenerate Nourishment“ šampūnas;
  • „Dove Regenerate Nourishment“ kondicionierius;
  • Intensyvaus poveikio „Dove Regenerate Nourishment“ kaukė;
  • „Dove Regenerate Nourishment“ aliejinis plaukų serumas, kurį galima naudoti tiek ant drėgnų, tiek sausų plaukų.

„Dove Regenerate Nourishment“ produktų sudėtis praturtinta vertingais jūrų dumblių ekstraktais bei keratino kompleksu, kurie padeda atkurti net itin nusilpusius plaukus. Komplekso sudėtyje esantys keratino baltymai padeda apsaugoti plaukus nuo lūžinėjimo ir kenksmingo aplinkos poveikio, suteikia jiems daugiau elastingumo. Vertingi raudonųjų jūrų dumblių ekstraktai padeda atkurti pažeistų plaukų struktūrą ir sustiprina juos.

Slidai
Slidai

Dėl prizo atsiėmimo susisiekite su redakcija adresu konkursai@ji24.lt.


Norite papasakoti, kaip lemtingas įvykis privertė kardinaliai pakeisti savo gyvenimą ir perkainoti vertybes? O gal sutikote žmogų, kuris įkvėpė kokiam nors žingsniui: darbo pakeitimui, knygos parašymui ar tiesiog norite pasidalinti savo meilės patirtimis ar skauduliais ir išlieti savo širdį?

Gyvenimiškas istorijas ir pasakojimus siųskite mums elektroniniu paštu konkursai@ji24.lt, portale Ji24.lt publikuotų istorijų autoriai bus apdovanoti puikiais prizais.

Norėtume paprašyti, kad siųsdami savo istoriją būtinai nurodytumėte savo vardą bei pavardę, taip pat miestą, kuriame gyvenate, kitaip istorijos publikuojamos nebus. Anonimiškumą garantuojame ir šių duomenų neskelbsime.

P. S. LABAI PRAŠOME ISTORIJAS RAŠYTI TIK LIETUVIŠKOMIS RAIDĖMIS!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius