Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 23

Tikrosios juodojo penktadienio akcijos prasideda šiandien!

Juodojo penktadienio nuolaidos „Topo centre“ įsibėgėja! Jau nuo šiandien nuolaidomis „Topo centre“ galėsite mėgautis ne tik interneto, bet ir fizinėse parduotuvėse. Tiesa, svarbu pastebėti tai, kad nuolaidos internete ir fizinėse parduotuvėse skiriasi, tad geriausių pasiūlymų medžiotojams užsiimti bus kuo!
Tikrosios juodojo penktadienio akcijos prasideda šiandien!
Tikrosios juodojo penktadienio akcijos prasideda šiandien! / Unsplash nuotr.

„Topo centro“ juodojo penktadienio akcijos prasidėjo dar praėjusią savaitę, tačiau nuo šiandien nuolaidų yra žymiai daugiau ir kai kurios iš jų yra randamos ir fizinėse „Topo centro“ parduotuvėse. Pabandykime apžvelgti, ko galima tikėtis.

Visų pirma, dėmesį atkreipti reikėtų ieškantiems naujo nešiojamo kompiuterio, kadangi išskirtines nuolaidas savo žaidimų nešiojamiems kompiuteriams siūlo „MSI“. Tinkamą įrenginį ras tiek ieškantys ekonominės klasės nešiojamo žaidimų kompiuterio, tiek ieškantys ko nors išskirtinai galingo su „Nvidia RTX 3070“ vaizdo plokšte.

Kartu su naujuoju žaidimų kompiuteriu ypač naudinga atsinaujinti ir savo aksesuarus: tikriausiai jus sudominti galėtų „Razer“ siūlomos nuolaidos. Na, o norintys ne tik žaidimų, galimai bus suintriguoti „Epson“ siūloma nuolaida jų „EcoTank“ foto spausdintuvui.

O galbūt 2022 metais planuojate daugiau laiko leisti lauke ir sportuoti? „Neoline“ ir „Segway“ turi nuolaidas savo elektriniams paspirtukams, taip pat ypatingas kainas galėsite pamatyti ir šalia tam tikrų „Garmin“, „Hammer“ ir „Proiron“ sportinių įrenginių.

Kavos aparatai šiemet yra itin geidžiama dovana, tad aktualu žinoti, kad nuolaidas jiems siūlo „De'Longhi“, o mėgstančius gaminti „Topo centras“ kviečia pigiau įsigyti „KamadoJoe“ kepsnines, „Blendtec“ kokteilines ir kitų gamintojų technikos. Galiausiai, grožio prekių ieškantys susidomės „Braun“ ir „Philips“ pasiūlymais, o pastarosios kompanijos produkciją atras ir ieškantys pigesnių buitinės technikos prietaisų.

Nuolaidų ieškokite ne tik Topocentras.lt, bet ir fizinėse „Topo centro“ parduotuvėse. Juodasis penktadienis prasideda jau šiandien!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius