Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 07

Tobulėkime kartu. Karjeros kelias: kokia profesija jums tinkamiausia

Dauguma jau yra pasidomėję kokiam Zodiako ženklui kokia profesija yra priskiriama. Žinoma, nesunku pastebėti, kad ne visi Jaučio ženklo atstovai dirba „jautiškus“ darbus ir ne visi, gimę po Avino ženklu, tampa verslininkais.
Karjera
Karjera / „Fotolia“ nuotr.

Ne viskas taip paprasta ir ne viskas nusprendžiama vien pagal Saulės padėtį horoskope. Karjeros kelią lemia žymiai daugiau astrologinių parametrų.

Profesijos pasirinkimas – tai vienas iš svarbiausių žmogaus pasirinkimų gyvenime. Juk nuo to priklauso, kaip žmogui pavyks realizuotis socialiniame gyvenime, užsidirbti pinigų, įsitvirtinti pasaulyje.

Kaip žinoti, koks karjeros kelias bei jos siekimo būdas tinkamiausias? Kokia profesija yra perspektyviausia?

Taip pat skaitykite: Tobulėkime kartu. Astrologinių būstų sistema jūsų horoskope

Kuomet žvelgiame į žmogaus asmeninį horoskopą, suvokiame, kad prieš tvirtai tą išsiaiškinant, reikėtų atsižvelgti į daugybę faktorių: 10, 6, 2, 1 būstus, juos valdančiųjų planetų išsidėstymą, tarpusavio aspektus ir t.t.

Taigi, norint kuo sklandžiau ir greičiau atrasti sielai mielą ir perspektyvią veiklą bei padaryti tą be jokių iliuzijų, vienas iš kelių – kreiptis į astrologus kosultacijos.

Visgi galima pamėginti bent iš dalies panagrinėti klausimą, ar teisingą karjeros kelią pasirinkote bei kokia dar veikla galite pasidomėti. Tam reikia pažvelgti į savo 10 astrologinio būsto padėtį asmeniniame horoskope.

Suveskite savo gimimo duomenis (NUORODA ČIA; suvedę spauskite Continue, paskui – Click here to show the chart).

Turėkite omenyje, jog tam, kad galėtumėte pamatyti 10 būsto pradžią, deja, reikia žinoti savo gimimo laiką bei vietą, o ne vien tik datą. Įsižiūrėkite atidžiau ir tiek 10, tiek ir kitus būstus rasite nesunkiai, jie pažymėti skaičiukais nuo 1 iki 12 vidinėje rato dalyje.

Tam, kad nors šiek tiek pasipraktikuotumėte, įsiveskite į aukščiau pateiktą nuorodą kaip pavyzdį duomenis 1997 05 09, gimimo laikas 10.02 val., Kaunas (būstų sistema Placidus).

Įsižiūrėkite: turite pamatyti, kad MC kuspidas arba, kitaip sakant, 10 astrologinio būsto pradžia yra Žuvyse. Taigi, žmogaus kilimas karjeroje skleisis per Žuvų ženklą.

Žinoma, kad tai dar nenusako visko, nes juk matome daugybę kitų niuansų: 10 būsto valdovas Neptūnas yra Ožiaragio ženkle, retrogradinis, 7 būste, aspektuotas, o ir 10 būste yra planetų ir t. t. Tačiau susilaikykime ir dar nebriskime gilyn, o tik ženkime vieną žingsnį – tai yra 10 būsto pradžią, kuri pasufleruos apie perspektyviausią karjeros kryptį.

Taigi, o jei dabar jau susivedėte savo gimimo duomenis, pažiūrėkite, kokiame Zodiako ženkle 10 būstas, ir skaitykite jums skirtą apibūdinimą.

10 būstas Avino ženkle

„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Avinas
„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Avinas

Geriausia būtų pasirinkti tokią profesiją, kuri leidžia dirbti savarankiškai, būti nepriklausomam nuo kitų, suteikia progą vadovauti, būti lyderiu, pavyzdžiu kitiems.

Taip pat skaitykite: Astrologės Lanos Kutkytės 2015 metų karjeros horoskopas

Tiktų verslininko, sportininko, gaisrininko, policininko, karininko, politiko, administratoriaus darbas. Taip pat tinka tikslieji mokslai (fizika, matematika), rizikinga veikla, fizinis darbas, o svarbiausia, kad profesija būtų nemonotoniška.

10 būstas Jaučio ženkle

„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Jautis
„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Jautis

Tai finansai, ekonomika, buhalterija, nekilnojamasis turtas, žemdirbystė, menai, vokalas, statybos, grožio salonai, konditerija, restoranų verslas, darbas su gyvūnais, gamta, komfortu. 

Ypač tinka darbai, kurie puoselėja fizinį kūną, padėda jį pamilti, tobulinti įvairiais pratimais ar tinkamu maistu. Profesijos turi būti praktiškos, o teikiamos paslaugos reikalingos daugumai.

10 būstas Dvynių ženkle

„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Dvyniai
„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Dvyniai

Dažnai šiems žmonėms tenka dirbti per du darbus arba dirbti tos pačios krypties darbą, tačiau tarsi suskaldytą į dvi dalis, pavyzdžiui, per dvi įmones ar per du miestus ir panašiai.

Darbai, kuriuose reikia nuolat judėti bei skubėti, šiems žmonėms tinka. Tai sėkmė prekyboje, pašte, žurnalistikoje, literatūroje, mokymuose, komunikacijoje, tarpininkavime, logistikoje, reklamoje, aktorystėje ar darbe su paaugliais.

10 būstas Vėžio ženkle

„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Vėžys
„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Vėžys

Puiku užsiimti tokia veikla, kuri yra susijusi su šeimomis, motinyste, kūdikiais, moteriškumu, namais, skysčiais. Pavyzdžiui, šeimos gydytojo, ginekologo, moterų ar šeimos konsultanto, psichologo profesijos, darbas šeimos krizių centre, grožio salonuose.

Taip pat skaitykite: Tobulėkime kartu. Mėnulio padėtis Zodiako ženkluose: sužinokite savo apibūdinimą

Apskritai tinka tos profesijos, kurios suteikia progą pasirūpinti kitais, globoti, užjausti, pamaitinti. Taip pat tinka istorija, archeologija, nekilnojamasis turtas, prekyba drabužiais.

10 būstas Liūto ženkle

„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Liūtas
„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Liūtas

Šiems žmonėms ypač svarbu didžiuotis savo profesija, jaustis įtakingais, turėti galimybę būti dėmesio centre, vadovauti kitiems.

Tinkama veikla, susijusi su verslu, renginių organizavimu, pramogomis, vestuvėmis, sportu, teatru, vaikais, prabangaus grožio sfera, administracija, fotografija, dizainu, politika.

Gali tapti sėkmingais aktoriais, renginių vedėjais, cirko darbuotojais, direktoriais, vadybininkais, verslininkais.

10 būstas Mergelės ženkle

„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Mergelė
„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Mergelė

Puikiai geba apskaičiuoti, kuri veikla gali atnešti apčiuopiamos naudos, o kurios net nevertėtų pradėti.

Tinka profesijos, reikalaujančios kruopštumo, atidumo smulkmenoms, analitinių gebėjimų. Tai gali būti medicina, farmacija, veterinarija, dietologija, ekologija, masažai, apskaita, rašymas, redagavimas, bibliotekininkystė, pedagogika, žiniasklaida, paštas, prekyba, užsienio kalbos.

10 būstas Svarstyklių ženkle

„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Svarstyklės
„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Svarstyklės

Aukštas socialinis statusas šiems žmonėms yra itin svarbus. Dažniau sunku būna apsispręsti dėl profesinės krypties, tad šiuos žmones retkarčiais gali kankinti abejonės dėl savo karjeros.

Tam, kad save realizuotų maksimaliai, jiems būtina bendradarbiauti bei gyventi aktyvų socialinį gyvenimą. Tinkamiausios profesijos, susijusios su teise, psichologija, konsultavimu, derybomis, politika, etika, grožiu, dizainu, su inteligentiškais renginiais, parodomis.

10 būstas Skorpiono ženkle

„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Skorpionas
„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Skorpionas

Dėl savo karjeros tikslų šie žmonės kartais gali padaryti beveik viską, dažnai turi nemažai didelių ambicijų bei poreikio vadovauti.

Jiems tinka rizikingas darbas, kur tenka atlaikyti didžiulį stresą, spaudimą. Taip pat darbas jėgos struktūrose,  investicijos, draudimas, veikla, susijusi su mirtimi (lavoninė, laidojimo paslaugos).

Tiktų gydytojo, psichologo, seksologo, prodiuserio, menininko, detektyvo, sportininko darbas, ypač kovos menų sferoje.

10 būstas Šaulio ženkle

„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Šaulys
„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Šaulys

Aukštasis išsilavinimas čia išties reikalingas. Taip pat svarbu kuo daugiau bendrauti su užsieniečiais, keliauti, nevengti dirbti ar mokytis svetur.

Taip pat skaitykite: Tobulėkime kartu. Astrologinių būstų sistema jūsų horoskope

Tiktų užsiimti tokia veikla, kuri susijusi su užsieniu, dėstymu, filosofija, geografija, turizmu, religija, sportu, didelių renginių organizavimu, švietimu, leidyba, politika. Svarbu, kad pasirinkta profesija leistų nuolat plėstis, kilti vis aukštyn.

10 būstas Ožiaragio ženkle

„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Ožiaragis
„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Ožiaragis

Svarbu nesitikėti greitos karjeros ir turėti kantrybės, nes kilimas karjeros laiptais vyks palaipsniui, iš lėto. Sėkmė laukia vyresnio amžiaus ir ypač tuo atveju, jei koncentruotai laikomasi pasirinktos krypties.

Tinka politiko, valdininko, ortodonto, konstruktoriaus, verslininko, direktoriaus, alpinisto, programuotojo profesijos. Taip pat tokios veiklos, kuriose reikia strateginio mąstymo, šaltakraujiškumo, analitiškumo.

10 būstas Vandenio ženkle

„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Vandenis
„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Vandenis

Vertėtų dirbti su kolektyvu, draugais, bendraminčių grupėje, bet tuo pačiu gebėti mąstyti savarankiškai, originaliai, nebijoti skleisti novatoriškų idėjų. Profesijos gali būti nestandartinės, net keistos.

Geriausia būtų rinktis karjerą, susijusią su visuomenine ar partine veikla, su naujovėmis, įvairiomis technologijomis, išradimais, prekyba (ypač internetu), žiniasklaida, televizija, moksliniais tyrimais bei su tiksliaisiais mokslais.

10 būstas Žuvų ženkle

„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Žuvys
„Fotolia“ nuotr./Zodiako ženklai: Žuvys

Tai perspektyviausias profesinis kelias, susijęs su subtilumu, kūryba, jautrumu, užuojauta, grožiu, pagalba kitiems.

Tinkamos profesijos: muzika, tapyba, šokis, aktorystė, poezija. Šiems žmonėms tinka vaizduotės ir intuicijos reikalaujantis darbas, taip pat tinka dizainas, chemija, slauga, darbas globos namuose, prieglauduose.

Gali būti puikūs psichologai, socialiniai darbuotojai, padėdami kitiems geriau pasijusti, gali sparčiau kilti karjeros laiptais.

Įdomu yra tai, kad nagrinėjant jau suaugusių žmonių horoskopus, paprastai paaiškėja, jog jie dirba tose sferose, kurios ir yra nurodytos jų horoskopuose. Visgi retas išnaudoja visas savo turimas galimybes maksimaliai, nes dažnai net nenumano, jog jas turi.


Jei norite astrologės paklausti apie savo gyvenimą, tam tikras situacijas, sužinoti poros suderinamumą ar tinkamą specialybę, registruokitės Lanos Kutkytės konsultacijai „Facebook“ paskyroje „Sadhana“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius