-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 06 10

Trečiadienio horoskopas – birželio 11 d.

Mirštate iš smalsumo, kas jūsų laukia trečiadienį? Ilgai nedelsę pasidomėkite, ką jums pranašauja žvaigždės.
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kaip visada atsiras abejojančiųjų ar slepiančiųjų savo mintis, bet jums tai negresia. Dieną įveikę tik jums vieniems skirtą slenkstį, vakare atsidursite ten, kur visada norėjote būti. Tačiau tam bus reikalingas jūsų ryžtas ir aktyvumas. O kas, jei ne jūs jo turi daugiausia? Dienos pabaigoje bus pagundų kurti neaprėpiamo dydžio planus, tačiau kol kas leiskite jiems subręsti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Darbo partneriai ar antroji jūsų pusė skeptiškai žiūrės į jūsų užgaidas, žodžius ir pasiūlymus. Supratę, kad saugiau savo nuomonę pasilikti sau, kuo giliau paslėpsite viską, kas jums gali pakenkti. Kad šis kelias klaidingas, suprasite vakare. Tuomet kiekvienas jūsų veiksmas bus skirtas tam, kad  jūs, įkvėpę kitus, pasiektumėte bendrų rezultatų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būsite linkę įvesti tvarką ten, kur jos labiausia trūksta. Manysite, kad viską darote teisingai, bet abejonės vaikščios aplink ir trukdys susikaupti. Tokiu būdu įvesti idealios tvarkos darbo vietoje ar savo mintyse nepavyks. Vakare daug lengviau atsikvėpsite, jei atidžiai ir nuoširdžiai pažvelgsite antrajai pusei į akis.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ryte radę saugų kampelį, mėgausitės visais jo teikiamais džiaugsmais ir patogumais. Jei nuspręsite nepasilikti visko tik sau, turėsite ką padovanoti mylimam žmogui ar atžaloms. Tiesa, darbo rezultatai toli gražu nebus tokie, kokių tikitės. Negalėsite ramiai miegoti neatlikę ko nors apčiuopiamo, todėl vakare nesėdėkite sudėję rankų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Su niekuo nesidalydami savo planais, pamažu keliausite mažų tikslų įgyvendinimo link. Jei iš rankų kris darbo įrankiai ir priemonės, o kolegos nevykdys pažadų – neteiskite nei jų, nei savęs. Ramiai vykdydami tai, kas pradėta ir įprasta, šen ar ten atsiradusias dienos  pinkles ir painiavas be didelių rūpesčių išpainiosite vakare. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Sugalvosite sau didžiulį kalną užduočių, kurį stengsitės įveikti per šią dieną. Tačiau kuo sparčiau irsitės į priekį, tuo stipresnis bus pasipriešinimas srovės, norinčios nublokšti jus atgalios. Tai nutiks dėl vėlavimo ar kieno nors pažadų nevykdymo. Susitaikykite su esama situacija ir paieškokite įvairesnių atspalvių nuobodžiuose dienos įvykiuose.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būsite įsitikinę, kad negalite gyventi be vieno ar kito menkniekio, priešingai – jums viskas atrodys svarbu ir reikalinga. Taip iššvaistysite daugiau nei tikėsitės. Jei per dieną per plačiai neatlaposite piniginės, vakare ramiai galėsite pasigirti kaimynui ar kaimynei apie artimiausius atostogų planus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Naiviai tikėsite, kad kažkas kitas atsakingas už gerą ar prastą jūsų nuotaiką. Tiesa, norėdami rasti pasiteisinimą, būtinai rasite jį, už nesėkmes kaltindami ką nors kitą, tik ne save, o už sėkmę dėkodami tinkamai susiklosčiusioms aplinkybėms. Gal vis dėlto dalį darbo atlikite patys? Vakare suprasite, kad taip elgtis apsimoka.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Didžiąją dienos dalį jūsų nuomonė mažai kam rūpės. Nedaug kas tikės besaikiu jūsų optimizmu, o ir jums greitai pabos juos įtikinėti. Be to, neplanuoti kelio vingiai ir duobės, apie kurias iki šiol nieko nežinojote, paskatins jus pažvelgti į viską kitaip. Laimė, vakare galėsite plačiai nusišypsoję visiems pranešti, kad gyvenimas yra puikus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būsite nepatiklūs kolektyvo narių ar draugų atžvilgiu. Kai ką tai erzins, kai kam tai patiks, o jums tai bus būdas apsisaugoti nuo dienos klaidų. Dažniausiai jos įsivels tada, kai nuspręsite griebtis jums neįprastos veiklos su bendražygiais. Jei per dieną nenusipelnysite surūgėlio titulo, vakare tapsite neformaliais vilties skleidėjais savo aplinkoje.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ar bandydami nuo ko nors pasislėpti, ar tikėdamiesi ko nors išvengti, visa galva panirsite į darbus. Triūsdami iš širdies įsitikinkite, kad daugiau dėmesio skiriate įprastai veiklai, o ne naujiems projektams. Permainingi jūsų pastangų rezultatai tegul nenumuša jums ūpo, kurį vakare patys turėsite pakelti bendrakelioniams.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ryte būsite tikri, kad šios dienos įvykių srovės kryptis palanki jums. Be jokios abejonės taip ir yra, tačiau nuolat laviruosite ant pavojingos ribos, už kurios atsidūrę galite visiškai prarasti tikėjimą kitais ir pasitikėjimą savimi. Kad taip nenutiktų, ragaukite ir gaminkite tik tokius patiekalus, kurių receptūrą ir skonį mokate mintinai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius