Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 22

Trečiadienio horoskopas – liepos 23 d.

Siūlome pasiskaityti prognozes dvylikai Zodiako ženklų.
Katinėlių figūros
Katinėlių figūros / „Shuterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Turite daug kelių mėgautis vasara, kuri, negailėdama jums nieko, žadins jūsų romantikos, malonumų, kūrybiškumo ir vaikiškumo sritį. Nieko keisto, jei nuo šios dienos, kol Saulė viešės ugnies ženkle, kurstysite savo azartą dūkdami su vaikais, pramogaudami su mylimu žmogumi ar įgyvendindami savo kūrybinius sumanymus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nuo šios dienos keturias savaites Saulė svečiuosis Liūto žvaigždyne, leisdama jums sustiprinti savo autoritetą namuose. Nieko tokio, jei čia būsite mažumėlę egoistiški – tokiu būdu jumis bus dar labiau patikėta nei dangstantis kuklumo skraiste. Būdami tarp šeimos narių, iš tiesų patirsite, kad esate pati geriausia šeimos galva ar pats tobuliausias jos kaklas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Saulė, šią naktį įėjusi į Liūto ženklą, ragins jus ryškiais spinduliais šviesti savo artimoje aplinkoje. Nepraleiskite progos įrodyti visiems, kad bendraujant, renkant ir skleidžiant informaciją, jums lygių nėra. Panaudodami savo gabumus, kuriuos puoselėjote iki šiol, dabar atversite visas reikalingas duris ir prasmuksite bet kur.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Esate sustiprėję ir žinote, ko norite. O jei dar nežinote, netrukus sužinosite. Kodėl? Saulė, palikusi jūsų ženklą, nukreips dėmesį nuo jūsų išvaizdos ir asmenybės į poreikį įsitvirtinti ir atskleisti savo talentus. Ji jums apšvies kelią, jei nedvejodami savo gabumais eisite juo. Ir, žinoma, skatins jus kurti tvirtą pagrindą po kojomis ir kuo saugesnę užuovėją.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galite į šios dienos sceną lipti pakelta galva, nes Saulė - jūsų karališkame ženkle. Būkite tikri – aplink pasklis šviesa, kurią spinduliuosite jūs. Jos užteks ne tik tam, kad visi suprastų, kuo esate unikalūs, nepakartojami ir ypatingi (jei, žinoma, ankščiau to nesuprato), bet ir tam, kad sušildytumėte šilumos stokojančius ir apšviestumėte jiems kelius ir takelius.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Saulė šiandien pradeda eiti savo tikrąsias pareigas, tapdama valdove savo pačios ženkle. Jums ši naujiena nei šiokia, nei tokia, nes jūs laikinai tapsite nematomi. Kita vertus, jūs atliksite tai, ką sugebate geriausiai, – tarnausite tiems, kurie vertina jūsų tarnystę, ir nepyksite, kad liekate šešėlyje tų, kurie išsiilgo dėmesio.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Saulė nuo šios dienos keturias savaites aktyviai reikšis Liūto ženkle, mokydama jus šviesti tarp draugų ar kolektyve. Neužteks parašyti kelis šmaikščius komentarus socialiniame tinkle ar įkelti ten kelias savo atostogų nuotraukas. Jūs dabar galite išlaisvinti lyderystės dovaną ir ja praturtinti savo draugus ir bendražygius.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Saulė šiąnakt užsuko į Liūto žvaigždyną. Čia įgaudama savo prigimtinę jėgą, jums jos negailės įveikiant profesines viršukalnes. Ji reikalaus jus būti visa galva aukštesniems už kitus darbe, ir tai visiems atvirai pripažinti. O jei vis dar nežinote, koks tikrasis jūsų pašaukimas, atėjo tinkamas metas tai išsiaiškinti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gera žinia visiems, kurie žino, ko nori iš gyvenimo – tai Saulės viešnagė ugnies stichijos ženkle. Trykšite optimizmu ir kelsite aplinkinių susižavėjimą. Tolimi kraštai, neištirtos teritorijos ir neatrastos tiesos jus vilios, trauks ir džiugins. Todėl nevaržykite savo įgimto optimizmo, nes tik dėl jo jums atsivers daugiau durų keliauti, išmokti, pažinti, susipažinti.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Prasideda mėnuo, kurio metu turėsite stengtis dėl bendros veiklos ir iš jos gaunamos naudos, tuo tarpu nepamiršdami intensyviai stiprinti savo asmeninių galių. Tiesą sakant, būtent dalindamiesi darbais ir jų rezultatais, malonumais ir jų pasekmėmis, prieisite taip arti prie savo geidžiamo tikslo, kaip tik norite. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Saulė, kuri šiandien ir artimiausią mėnesį bus savo valdose, iš pirmo žvilgsnio mažins jūsų, kaip asmens galias. Tačiau pažvelkite į viską iš kitos pusės, tiksliau iš savo partnerių pozicijos. Ir tik tada suprasite, ko iš tiesų esate verti jūs, ko yra verti jūsų gyvenimo draugai ir ko verti jūsų santykiai. O tada beliks naujas patirtis integruoti į savo gyvenimą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kai visi kiti linksminsis, jūs nesvarstydami įniksite į kasdienius darbus arba privalėsite rūpintis savo ir artimųjų sveikata. Visa tai dėl Saulės, pakeitusios ženklą. Bet būtent šiose srityse jūs atgysite tam, kad atskleistumėte tikrąsias savo galias. Kūrybiškai susidorosite su savo kasdienėmis užduotimis, kad tokiu būdu pasijustumėte žvaigždėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius