Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 23

Trumpas pirštų testas atkleis jūsų charakterį

Manoma, kad žmogaus rankos atskleidžia nemažai informacijos apie jų savininką. Yra netgi atskiras mokslas – chiromantija, kuris nagrinėja delno linijas.
Linksmosios rankytės
Linksmosios rankytės / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Pirštai

Tikite tuo ar ne, bet manoma, kad rankų pirštai taip pat gali nemažai pasakyti apie žmogaus charakterį. Manote, juokaujame? Pabandykite. Pažvelkite į savo ar į draugo ranką (ištieskite plaštaką, suglaudę pirštus) ir palyginkite smiliaus ir bevardžio piršto ilgį.

Smilius trumpesnis už bevardį pirštą

Tokie žmonės yra lengvai bendraujantys, malonūs ir charizmatiški. Jie greitai priima sprendimus, linkę rizikuoti ir lengvai susidoroja su problemomis. Ypatinga jų savybė – gebėjimas užjausti ir įsijausti į kitą asmenį. Tai puikūs inžinieriai, mokslininkai ir kryžiažodžių sprendimo asai.

Taip pat skaitykie: Kokias ligas slepia mūsų rankos?

Smilius ilgesnis už bevardį pirštą

Šie žmonės yra pasitikintys savimi ir labai savarankiški. Jie mėgsta būti su savimi ir negali pakęsti, kai kažkas trukdo dėl smulkmenų. Jie ne iš tų žmonių, kurie žengs pirmąjį žingsnį ir nesvarbu, ar tai būtų naujas verslas, ar nauji santykiai. Šie žmonės vertina jiems rodomą dėmesį ir mėgsta būti pagirti.

Smilius ir bevardis pirštas yra vienodo ilgio

Šie žmonės nemėgsta konfliktinių situacijų, jie yra taikūs ir geranoriški. Jie yra labai organizuoti ir moka sutarti su visais. Vienas pagrindinių bruožų – ištikimybė santykiuose ir atsidavimas darbui. Tačiau būkite atsargūs, šiuose žmonėse dega nedidelė ugnelė, kuri gali pavirsti didele ugnimi. Tad visada būkite jų pusėje.

Taip pat skaitykite: Testas: ką vyro pirštai sako apie pagarbą moterims ir (ne)ištikimybę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius