Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 02

Tūkstančius lyties keitimo operacijai išleidęs transseksualas trokšta susigrąžinti penį

Ir ką čia bepridursi. Pasirodo, būti moterimi taip sudėtinga. Ir siaubingai vargina.
Vyras dažosi lūpas
Vyras dažosi lūpas / Fotolia nuotr.

Chelsea Attonley, kuriai dabar 30 metų, kažkada buvo tiesiog paprastas berniukas Matthew. Tačiau jau vaikystėje mėgo rengtis moteriškais drabužiais. Sulaukęs 20-ies jis išgarsėjo Miss Malibu slapyvardžiu, o jo persirenginėjimo moterimi stiliaus deive tapo net pati Katie Price.

Vėliau pastaroji dama, dar 2007-aisiais įkvėpė Matthew sugrįžti pas gydytoją, kuris buvo atmetęs jo prašymą tapti moterimi, kad pagaliau vaikinas gautų tai, ko trokšta. Iš mokesčių mokėtojų pinigų atlikta operacija, kainavusi net 10 000 tūkst. svarų sterlingų, turėjo lyg ir tapti išsigelbėjimu. Juk vyrukas, taip ilgai aistringai siekęs moters kūno, ne tik persirenginėjo, bet ir kamavosi dėl depresijos, minčių apie savižudybę...

Prabėgo septyneri moteriški metai, ir per tą laiką dabar jau Chelsea suprato, kad būti moterimi yra siaubingai varginantis darbas! Ak, tiek aukštakulniai bateliai, makiažas, nuolatinės grožios procedūros, šukuosenos.. Košmaras! Dabar ji reikalauja atvirkštinės operacijos, kurią padengti turėtų Nacionalinė sveikatos tarnyba (angl. NHS – National Health Service). Ir tai kainuoja nei daug, nei mažai – 14 tūkst. svarų. Pridėkime ir tai, kad pati Chelsea gyvena iš socialinių išmokų... Taip pat ji teigia, jog iš tikrųjų niekada ir nesijautė tikra moterimi, todėl nori susigrąžinti savo vyriškumą – penį.

„Aš visad norėjau būti moterimi, tačiau operacija iš tikrųjų nedavė to tikrojo moteriško kūno, todėl aš jaučiuosi taip, lyg meluočiau sau ir kitiems. Pavargau avėti aukštakulnius ir nuolatos dažytis. Net ir tada aš nesijaučiu tikra moterimi. Taip pat kenčiu nuo nerimo priepuolių, depresijos. Manau, kad būtų kur kas paprasčiau, jeigu nustočiau kovoti su tuo, kas aš esu ir priimčiau faktą, jog visgi gimiau vyru“, – teigė Chelsea, šiuo metu gyvenanti Londone. 

Televizijos laidoje ji taip pat tikino, nesijaučianti kalta, kad mokesčių mokėtojai turėtų apmokėti jos lyties keitimo operaciją. „Aš noriu gyventi kaip Matthew. Trokštu kuo greičiau pašalinti krūtis. Šiuo metu negaliu dirbti, nes esu per daug nusiminusi dėl to, ką man reikia iškęsti. Tikiuosi, kad man pavyks atlikti ir penio rekonstrukciją. Man viso to reikia todėl, kad galėčiau gyventi psichologiškai ramiai, dėl savo psichinės sveikatos“, – bėdas dėstė moteris.

Šiuo metu jai jau leidžiamos testosterono injekcijos, padėsiančios sugrįžti į vyro kūną. Ir galbūt susigrąžinti trokštamą, ramų gyvenimą? 

VIDEO: Chelsea Attonley trokšta susigrąžinti vyrišką kūną

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius