Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 28

TV.lt rekomenduojamų filmų TOP-5

Pirmąjį kalendorinio pavasario savaitgalį TV.lt siūlo pasitikti jausmingais ir dramatiškais filmais. Ilgėjančios dienos, vis ryškiau šviečianti saulė ir šiltėjantys orai kvies iš žiemos miego budinti jausmus bei gėrėtis žymių aktorių – Richardo Gere‘o, Susan Sarandon, Laetitios Castos, Drew Barrymore, Audrey Tautou ir kt. vaidyba. Išvysite vingiuotus, tačiau aistringus ir nuodėmingus herojų gyvenimus, visus juos sies bendras tikslas – asmeninės laimės paieškos.
Kadras iš filmo „Apgaulinga aistra“
Kadras iš filmo „Apgaulinga aistra“
Temos: 2 TV tv.lt

„Apgaulinga aistra“ (Arbitrage, 2012)

Šeštadienį 16.05 val.

Per Balticum

„Newsweek” žurnalo šis filmas buvo pavadintas Richardo Gere‘o (Robertas Milleris) „karjeros viršūne”, o „The Rolling Stone” – „A lygio pasirodymu, vertu Oskaro!“. Be šio moterų numylėtinio, kino juostoje bus galima išvysti nuostabiąją Susan Sarandon bei gundančią prancūzų gražuolę Laetitią Castą. Robertas Milleris – džentelmenas, kurio kišenėse ir banko sąskaitose – milijonai dolerių. Jis yra laimingas šeimos vyras, turintis puikią žmoną ir mielą dukterį bei jauną meilužę. Tačiau vieną dieną sėkmė nuo jo nusisuka.


„Nuotakos dukra“ (Daughter Of The Bride, 2008)

Šeštadienį 20.00 val.

Per TV8

Kadras iš filmo „Nuotakos dukra“
Kadras iš filmo „Nuotakos dukra“

Roza ir Roksana – mama ir dukra, kurios dar ir puikios draugės, turinčios vestuvių planavimo verslą. Ieškodama vestuvinių suknelių, Roza išvyksta į Paryžių ir grįžta iš ten ne viena – kartu ji atsiveža ir naują sužadėtinį. Roksanai nepatinka ši draugystė ir ji gana nesunkiai išardo būsimas vestuves. Viskas apsiverčia aukštyn kojomis, kai Roksana sužino, kad jos mama gyveno su neištikimu pirmuoju savo vyru tik norėdama išsaugoti šeimą. Dukra supranta, kad neturi teisės atimti galimybės patirti laimę su vyru, kuris tikrai ją myli. Ar jai dar ne vėlu iš naujo suplanuoti šias vestuves?


„Didysis stebuklas“ (Big Miracle, 2012)

Sekmadienį 14.00 val.

Per TV1000 Premium

Kadras iš filmo „Didysis stebuklas“
Kadras iš filmo „Didysis stebuklas“

Tai visai šeimai skirta knygos ekranizacija, kurioje vaidina žymi aktorė Drew Barrymore. Filmo kūrėjus įkvėpė tikri įvykiai, sujaudinę žmonių širdis visame pasaulyje. Juosta pasakoja nepaprastą istoriją apie mažo miestelio korespondentę ir gyvūnų mylėtoją savanorę, prie kurios prisijungė neprilygstamos priešiško pasaulio jėgos, kad išgelbėtų poliarinio rato ledynų gniaužtuose įstrigusią didingų pilkųjų banginių šeimą.


„Subtilumas“ (La délicatesse, 2011)

Sekmadienį 17.00 val.

Per Balticum Auksinis

Kadras iš filmo „Subtilumas“
Kadras iš filmo „Subtilumas“

Kavinėje susipažinusių Natali (akt. Audrey Tautou) ir Fransua meilės romanas sprogsta nuostabiais laimės žiedais. Atrodo, kad visagalis likimas juos suvedė amžiams. Netrukus jausmai vainikuojami vestuvėmis, bet pasaka virtęs gyvenimas akimirksniu pasikeičia: bėgant krosą įprastu ryto maršrutu Fransua širdis sustoja, o svajingas ir daug spalvų žadėjęs Natali gyvenimas apsitraukia juodomis akimirkomis. Natali nusprendžia atsiduoti vien tik karjerai ir darbui. Ilgą laiką ji nesiryžta naujiems romantiškiems santykiams. Bet vieną dieną ji staiga pastebi savo kolegą švedą Markusą. Tarp jų užsimezga nepaaiškinamas ryšys.


„Meilė trunka trejus metus“ (L’amour dure trois ans, 2011)

Sekmadienį 21.00 val.

Per Balticum Auksinis

Kadras iš filmo „Meilė trunka trejus metus“
Kadras iš filmo „Meilė trunka trejus metus“

Populiaraus to paties pavadinimo romano autorius debiutuoja ir kaip šios knygos ekranizacijos režisierius. Filmo aritmetika paprasta: metai aistros, tada metai švelnumo ir galų gale metai nuobodulio. Tokios filosofijos laikosi literatūros kritikas ir populiarios skilties autorius Markas. Juodu su Ana aistringai įsimyli, susituokia, o kai meilė praeina - prasideda karčios skyrybos. Išgyvenimus Markas sudeda į gana cinišką romaną „Meilė trunka trejus metus“. Tačiau prieš pat išleisdamas knygą, jis ir vėl beprotiškai įsimyli.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius