Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 07

TV.lt rekomenduojamų filmų TOP-5

Nekyla net abejonių, kad šį savaitgalį karaliaus moterys. Tai bus juntama ir televizijos ekrane ir, žinoma, anapus ekrano. Ypatingą dėmesį dailiajai lyčiai skyrę televizijos kanalai pateiks romantiškų jausmų kupinus filmus, kurie suteiks gerų emocijų, įkvėps meilei, paskatins siekti savo norų ir svajonių išsipildymo, leis gėrėtis praėjusių laikų prabanga bei turtais.
Kadras iš filmo „Meilė ant lagaminų“ („Jusqu'à toi“, 2009)
Kadras iš filmo „Meilė ant lagaminų“ („Jusqu'à toi“, 2009) / TV.lt nuotr.
Temos: 2 TV tv.lt

„Meilė ant lagaminų“ („Jusqu'à toi“, 2009)

Šeštadienį 14.45 val.

Per TV1000 East

Ar gali būti kas geriau nei laimėti romantišką kelionę į Paryžių, į kurią gali pasikviesti antrąją pusę? Tačiau nutinka taip, kaip atsitiko amerikiečiui Džekui – prieš pat kelionę jį metė draugė. Visgi Džekas neišsižada galimybės pamatyti įspūdingąjį Paryžių – jis nusprendžia vykti vienas. Nuo tos akimirkos prasideda nuotykiai: keliautojo bagažas netyčia sukeičiamas su prancūzės Chlojos bagažu, o ši, peržiūrėjusi lagamine esančius daiktus, nejučiomis įsimyli Džeką ir nusprendžia, jog jie yra skirti vienas kitam. Chloja meilės mieste pasiryžta surasti Džeką.


„Kokoko“ („Kokoko“, 2012)

Šeštadienį 19.00 val.

Per TV1000 Russkoje Kino

TV.lt nuotr./Kadras iš filmo „Kokoko“ („Kokoko“, 2012)
TV.lt nuotr. / Kadras iš filmo „Kokoko“ („Kokoko“, 2012)

Vika – paprasta provincialė, kuri Sankt Peterburgo miestą pasirenka atostogoms. Degtinė, vakarėliai ir avantiūros – štai tokias nerūpestingas atostogas įsivaizduoja Vika. Kita šios kino juostos herojė Liza - Sankt Peterburgo, inteligentijos atstovė. Dieną ji dirba etnografijos muziejuje, vakare jos laukia naujienos populiariame TV kanale, o savaitgaliai skirti mitingams bei seksui su buvusiu sutuoktiniu. Ar gali kas būti bendra tarp šių visiškai skirtingų jaunų moterų? Kvailas atsitiktinumas suveda Lizą bei Viką, ir jos tampa geriausiomis draugėmis.


„Susipynę išgyvenimai“ („Personal Effects“, 2009)

Šeštadienį 22.50 val.

Per Init

TV.lt nuotr./Kadras iš filmo „Susipynę išgyvenimai“ („Personal Effects“, 2009)
TV.lt nuotr. / Kadras iš filmo „Susipynę išgyvenimai“ („Personal Effects“, 2009)

Lindos vyras žuvo nuo draugo rankos išgertuvių metu, tad auginant kurčnebylį sūnų Klėjų visa atsakomybė tenka jai vienai. Tai nelengvas išbandymas jiems abiem: berniukas skaudžiai išgyvena tėvo netektį, o motinai nesiseka jį paguosti ir palengvinti sunkią pykčio, nukreipto prieš tėvo žudiką, naštą. Šiuo sudėtingu gyvenimo periodu Lindai ypač reikia pagalbos ir palaikymo. Netikėtai ji susipažįsta su Valteriu – 24 metų jaunuoliu, kurio dvynė sesuo taip pat buvo nužudyta. Tiek Linda, tiek Valterio šeima gyvena laukimu – jų artimųjų žudikai teisiami.


„Karalienės sesuo“ („The Other Boleyn Girl“, 2008)

Sekmadienį 16.10 val.

Per TV1000 Premium

TV.lt nuotr./Kadras iš filmo „Karalienės sesuo“ („The Other Boleyn Girl“, 2008)
TV.lt nuotr. / Kadras iš filmo „Karalienės sesuo“ („The Other Boleyn Girl“, 2008)

Ši istorinė drama nukels į XVI amžiaus pirmosios pusės Angliją, rūmus, kuriuose verda intrigos bei neišvengiama įvairių meilės apraiškų. Beprotiškų šeimos ambicijų paskatintos seserys Ana ir Merė pradeda varžytis dėl aistringo gražuolio – Henriko VIII – meilės. Šis jaunasis karalius vis labiau ima nekęsti žmonos Katerinos Aragonietės, nes ši negali pagimdyti vyriškosios lyties sosto paveldėtojo. Seserų tikslas – pelnyti karaliaus Henriko VIII palankumą ir taip įgyvendinti ambicingo tėvo troškimą padidinti savo šeimos įtaką ir statusą. Kuriai iš seserų pavyks pasiekti tėvo tikslą?


„Gyvenimas užsienyje“ („Abroad“, 2010)

Sekmadienį 23.30 val.

Per Diva Universal

TV.lt nuotr./Kadras iš filmo „Gyvenimas užsienyje“ („Abroad“, 2010)
TV.lt nuotr. / Kadras iš filmo „Gyvenimas užsienyje“ („Abroad“, 2010)

Žurnalistės Emi svajonė išsipildė – iš Toronto ji persikelia į Londoną ir įsidarbina redakcijoje, kurioje dirba ir jos sesuo, tačiau gyvenimas Londone nėra tas, kurio žurnalistė tikėjosi ir apie kurį svajojo. Darbo vadovė neduoda Emi kūrybinės laisvės, ji neturi galimybių atskleisti savo žurnalistinio talento. Kolegų rate ji susipažįsta su simpatišku ir perspektyviu jaunuoliu Edvardu. Bėda ta, kad visi ligi tol buvę pasimatymai su britais baigdavosi katastrofiškai, tad ji nusprendžia susiimti ir įnešti pokyčių ne tik į asmeninį, tačiau ir profesinį gyvenimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius