Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 02

Vaiko gimtadienis pajūryje – kaip susikurti šventę ir vaikams, ir tėvams?

Gimtadienis – geriausia diena vaikui, kurios jis laukia visus metus. Tėvams dažnai kyla didelis iššūkis kiekvienais metais sugalvoti, kur gi švęsti, kad šventė būtų nepamirštama ir įspūdinga vaikams. Ir tai dar nėra vienintelis galvosūkis. Reikia pagalvoti ir apie tėvelius, ką jiems veikti, kol vaikai smaginasi gimtadienio šventėje. Tad norime Jums pristatyti vietą Palangoje, kurioje veiklos bus ir mažiems ir dideliems – Palangos vasaros parką.
Palangos vasaros parkas
Palangos vasaros parkas / Partnerių nuotr.

Didžiausias batutų parkas Lietuvoje siūlo net 5 gimtadienio paketus vaikams, kurie yra sudaryti atsižvelgiant į vaikų amžių, pomėgius ir norimą išleisti sumą pinigų.

Pirmasis paketas – „Vasaros šėlsmas“ – Plačiausia programa, skirta nuo 3 iki 16 metų vaikams. Pasirinkę šią programą galėsite šokinėti ant batutų, išmėginti „Ninja Warrior“ kliūčių ruožą, pažaisti mini golfą ir įveikti vaikų labirintą. Šią programą rekomenduojama rinktis tiems, kurių gimtadienio šventėje planuoja dalyvauti įvairaus amžiaus vaikai, kurie mėgsta ir aktyvias ir pasyvias linksmybes. Nors programa yra brangiausia iš visų siūlomų, tačiau užsiėmimą ras nuo mažiausių iki didžiausių. Niekam neteks nuobodžiauti ar laukti savo eilės, kada galės pažaisti.

Jeigu vaikai yra panašaus amžiaus, vyresni nei 5 metų ir mėgsta aktyvias pramogas siūloma rinktis programą – „Aktyvūs nuotykiai“. Į šį paketą įeina batutai ir kliūčių ruožas „Ninja Warrior“. Šios atrakcijos padės vaikams išlieti energiją ir ramiai miegoti po dienos linksmybių. Pasirinkę šią programą vaikai ne tik linksminsis, bet ir turės progą susipažinti su komandiniu darbu ir galvosūkiais, kurie ne tik lavina fizinį aktyvumą, bet ir sumanumą. Jeigu mažesniems vaikams nepavyktų įveikti kliūčių ruožo, jie drąsiai galės šokinėti ir linksmintis ant batutų, kol vyresnieji išbandys savo jėgas kliūčių ruože.

Planuojate, kad gimtadienio šventėje bus ir visai mažų pipirų ir didesnių vaikų? Palangos vasaros parkas rekomenduoja rinktis programą „Mylimiausias gimtadienis“. Į šią programą įeina vaikų labirintas ir batutai. Vaikų labirintą vaikai gali išmėginti jau nuo 3 metų amžiaus, o kol mažieji klaidžios, didesnieji galės smagiai leisti laiką ant batutų. Šis pasirinkimas labiau tinka tiems, kurių gimtadienio šventėje vaikai dalyvauja iki 10-12 metų amžiaus. Nuo programos „Vasaros šėlsmas“ ši skiriasi tuo, kad programa „Mylimiausias gimtadienis“ yra orientuota tik į aktyvias pramogas, todėl kol vaikai linksminsis, tėvai ramiai galės poilsiauti ir bendrauti tarpusavyje.

Jeigu gimtadienio šventė skirta tik iki mokyklinio amžiaus vaikams, tai drąsiai galite rinktis šventinį paketą „Mažųjų linksmybės“. Į šią programą įeina 3 aukštų vaikų labirintas su čiuožyklomis, kamuoliukų baseinais, karstynėmis ir įvairiomis sūpynėmis. Atras ką veikti kiekvienas vaikas. Šis pasirinkimas puikus tuo, kad vaikams yra saugus, ir visos pramogos yra sukoncentruotos būtent į mažųjų sugebėjimus, yra pasitelkiami lytėjimo ir regimieji pojūčiai, kurie padeda susipažinti su aplinka. Pasirinkę šią programą, Jūsų šventės nedrums pašaliniai asmenys, todėl galėsite būti ramūs, jog Jūsų vaikai saugiai žaidžia žaidimų aikštelės teritorijoje.

Jūsų vaikas mėgsta iššūkius? Surenkite jam gimtadienio šventę „Ninja Warrior“ kliūčių ruože. Gimtadienio programa „Linksmosios karstynės“ jums pasiūlys įvairius kliūčių ruožus, kurie pareikalaus iš vaikų ne tik vikrumo, bet ir gudrumo. Šią programą rekomenduojama rinktis vyresnių vaikų gimtadienio šventei. Gimtadienio trasa yra orientuota į fiziškai stiprius vaikus, todėl reiktų įsivertinti ar visiems vaikams bus linksma ir įdomu. Jeigu kyla abejonių, galima rinktis programą „Aktyvūs nuotykiai“.

Kol vaikai net 4 valandas linksminsis pramogų komplekse, tėveliai galės ilsėtis, bendrauti ir užkandžiauti sėdmaišių zonoje, kuri yra įskaičiuota į šventės paketo kainą. Taip pat yra galimybė papuošti sėdmaišių ir staliukų zoną gimtadienio šventine atributika. O po aktyvių pramogų gimtadienio saulę galėsite palydėti prie jūros, kadangi Palangos vasaros parkas įsikūręs prie pat Palangos tilto, J.Basanavičiaus gatvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius