Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 10

Valentino diena: 5 dovanų idėjos antrai pusei

Valentino diena jau čia pat, tačiau dėl įvykių pasaulyje gausos apie tai kiek primiršote? Laiko dar turite, tad tikrai galėsite nustebinti antrąją pusę savo dovana ir rodomu dėmesiu. Na, o jeigu idėjos į galvą kol kas ateina sunkiai, „Topo centras“ dalinasi 5 dovanomis, kurių trokšta kiekvienas ir kiekviena!
Valentino diena: 5 dovanų idėjos antrai pusei
Valentino diena: 5 dovanų idėjos antrai pusei / Partnerio nuotr.

Telefonas nudžiuginti gali praktiškai kiekvieną moterį

Nors išmanusis telefonas neskamba kaip romantiškiausia pasaulio dovana, „Topo centro“ apklausoje, atliktoje 2020-ųjų pabaigoje, visų amžiaus kategorijų moterys nurodė, kad telefonas yra top 5 geidžiamiausia dovana! Daugeliu atvejų, netgi nėra būtina pirkti aukščiausios klasės išmaniojo – daugeliui svarbiausia dizainas ir bent kiek džiuginanti kamera, todėl antrajai pusei gali tikti net 200 eurų nekainuojantis „Samsung Galaxy A12“, vos kiek daugiau nei 400 Eur kainuojantis „iPhone SE 2020“ ir daugybė kitų ganėtinai nebrangių telefonų. Žinoma, jeigu jūsų biudžetas yra didesnis ir norite savo antrąją pusę nudžiuginti itin smarkiai, pasirinkę vieną iš „Galaxy S21“ ar „iPhone 12“ serijos telefonų, tikrai neprašausite.

Partnerio nuotr./Valentino diena: 5 dovanų idėjos antrai pusei
Partnerio nuotr./Valentino diena: 5 dovanų idėjos antrai pusei

Naujos kartos žaidimų konsolė bus įvertinta kiekvieno žaidimų mėgėjo

Nors kompiuterinius žaidimus neretai dievina ir moterys, vyrai žaidimų konsolių geidžia ypač smarkiai. Amžiaus kategorijose tarp 15 ir 35 metų, vyrai nurodė žaidimų konsoles kaip labiausiai norimą dovaną, 36-45 metų kategorijoje žaidimų konsolės užėmė 6 vietą. Kadangi „Microsoft“ ir „Sony“ visai neseniai išleido naująsias „Xbox Series X“, „Xbox Series S“ ir „PlayStation 5“ konsoles, dabar tokiai dovanai yra pats puikiausias metas, kadangi galite net neabejoti, kad ji tarnaus itin ilgai – paprastai konsolės gyvavimo ciklas siekia apie 5-10 metų. Tiesa, jums teks susitaikyti su tuo, kad bent jau pirmąsias savaites jūsų antroji pusė konsolei gali skirti net kiek daugiau laiko nei jums.

Partnerio nuotr./PS5 1 partija parduotuvese
Partnerio nuotr./PS5 1 partija parduotuvese

Elektroninė knygų skaityklė puikiai tinka bet kuriam knygų gerbėjui

Nors elektroninės knygų skaityklės netapo populiariausia ir geidžiamiausia dovana nei vienoje amžiaus ir lyties kategorijoje, taip, ko gero, nutiko todėl, kad retas apie tokį daiktą apskritai pagalvoja. Tai yra įrenginys, kuris nėra būtinas nei vienam žmogui, tačiau jeigu mėgstate skaityti knygas, elektroninė skaityklė gali būti ypač naudingas prietaisas, kurio galimai patys sau nepirksite, kadangi, kaip jau minėjome, tai nėra būtinas daiktas. Bet kuriuo atveju, tai gali būti labai romantiška, paprasta ir džiuginanti dovana, jeigu jūsų antroji pusė mėgsta skaityti. Toks daiktas gali tarnauti ir 10 metų, bet kainuoja visai nedaug, tad jeigu ieškote kažko paprasto, bet genialaus ir bei akis tausojančio įrenginio, tai yra puikus pasirinkimas.

Išmanusis laikrodis – nuolat dirbantiems arba dievinantiems sportą

Išmanioji apyrankė, gauta Valentino dienos proga, gali būti suprasta kaip tam tikrą neigiamą potekstę turinti dovana, todėl tokios dovanos siūlome vengti, nebent tikrai žinote, kad antroji pusė to nori. Tuo tarpu išmanusis laikrodis nėra matomas kaip prietaisas vien sportui ir todėl yra tinkamas visoms progoms. Be to, tokio įrenginio geidžia praktiškai kiekvienoje amžiaus kategorijoje esantys vyrai ir moterys. „Apple“ naudotojams, žinoma, siūlome rinktis vieną iš „Apple Watch“ laikrodžių, „Android“ naudotojams – vieną iš „Huawei“ ar „Samsung“ įrenginių, tuo tarpu ypač mėgstantiems sportą neblogų variantų turi „Garmin“!

Partnerio nuotr./Valentino diena: 5 dovanų idėjos antrai pusei
Partnerio nuotr./Valentino diena: 5 dovanų idėjos antrai pusei

Kavos aparatas – puiki dovana kartu esantiems ilgesnį laiką

Nors pirmuosius kelis draugystės metus gauti kavos aparatą Valentino dienos proga gali būti kiek keista, po ilgesnio laiko kartu tai – tobulas pasirinkimas, kurį kaip viena geidžiamiausių dovanų nurodė abiejų lyčių atstovai nuo 26 m. amžiaus. Nenorintiems išleisti pernelyg daug, siūlome rinktis vieną iš „Nespresso“ kapsulinių aparatų, tuo tarpu tikriems kavos gurmanams galime pasiūlyti „Philips 2200 LatteGo EP2235/40“ įrenginį.

Partnerio nuotr./TOPO CENTRO parduotuvės Vilniaus Akropolyje atidarymo akimirkos
Partnerio nuotr./TOPO CENTRO parduotuvės Vilniaus Akropolyje atidarymo akimirkos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius