Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 14

Vilniuje šurmuliuoja „Kalėdų Pop Up“

Aktualiausi ir kokybiškiausi lietuviško dizaino ženklai šiandien įsikūrė Šiuolaikiniame meno centre. Būtent čia visą savaitgalį vyksta jau tradicija tapęs „Kalėdų Pop Up“. Šiemet renginys po vienu stogu subūrė ne tik unikalius mados, juvelyrikos, interjero, grožio ir maisto ženklus, bet svečius nusprendė nustebinti ir pirmą kartą organizuojama „First Time DJs“ diskoteka. Jos metu už DJ pulto stos puikiai žinomi muzikos, mados ir kultūros pasaulio atstovai.
Kalėdų Pop Up akimirka
„Kalėdų Pop Up“ akimirka / Arno Strumilos / 15min nuotr.
Temos: 2 Kalėdos Mugė

„Kalėdų Pop Up“ komanda, šiais metais pakeitusi renginio formatą, kviečia ne tik mėgaujantis unikalia renginio atmosfera išrinkti kalėdines dovanas draugams ir artimiesiems, bet ir šventinę nuotaiką pajausti kartu su muzika.

„Kiekvienas metais užtikriname, kad renginio svečiai kalėdines dovanas galėtų rinktis iš itin įvairiapusiško asortimento, kurį sudaro kokybiškiausi ir aktualiausi lietuviško dizaino ženklai. Taip pat suprantame, kad per pastaruosius metus labai paaugome ir tobulėjome, tad svečius nusprendėme nustebinti nauju renginio formatu. Šventinę nuotaiką šiandien nuo 15 val. kurs ir už DJ pulto pirmą kartą stosiantys žinomi veidai, kurie pozityvia atmosfera dalinsis iki pat vidurnakčio,“ – teigia popup.lt renginių organizatorė Erika Paulė.

„First Time DJs“ diskotekos metu už DJ pulto save išbandys Petras Geniušas, Renata Mikailionytė, Tadao Cern, Darius Užkuraitis, Simona Burbaitė, Arnoldas Rameika, Andrius Zakarauskas ir kiti puikiai žinomi veidai.

Renginio metu svečiai taip pat galės originaliai praleisti laisvalaikį, stebėdami įspūdingus akrobatinio motociklų vairavimo čempiono Pauliaus Labanausko pasirodymus. Šie pasirodymai vyks Šiuolaikinio meno centro vidiniame kiemelyje, antrame aukšte, šeštadienį nuo 13:00 val., 14:00 val., 15:00 val ir sekmadienį, kas valandą nuo 12:00 val. iki 17:00 val.

„Kalėdų Pop Up“ Vilniuje vyksta visą savaitgalį, gruodžio 14-15 d., Šiuolaikinio meno centre (ŠMC). Šeštadienį, gruodžio 14 d., vyksianti vakarinė dalis – „ First Time DJs“ diskoteka – prasideda 15:00 val. ir tęsis iki pat vidurnakčio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius