Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 20

Vingio parke įvyko tvarus estafetinis miesto bėgimas „Centric 5x5 Relay Run“

Birželio 18 d. Vingio parke susirinko estafetinio bėgimo ir ėjimo entuziastai – dalyvavo judėjimo ir bendravimo šventėje „Centric 5x5 Relay Run“. Smagiame renginyje dalyviai ne tik sportavo, bet ir piknikavo. Mažieji sportininkai taip pat nebuvo pamiršti – jie dalyvavo specialiame vaikų bėgime 2x300 m.
Vingio parke įvyko tvarus estafetinis miesto bėgimas „Centric 5x5 Relay Run“
Vingio parke įvyko tvarus estafetinis miesto bėgimas „Centric 5x5 Relay Run“ / Linos Matulevičienės nuotr.
Temos: 2 Bėgimas Vilnius

Renginyje dalyvavo 20 bėgikų komandų, o ėjimo rungtyje startavo 14 komandų.

Vyrų kategorijoje nugalėjo „NEKO Runners I“ komanda (Mindaugas Viršila, Andrej Pinzar, Gediminas Barysas, Domas Miciulevičius, Dalius Pavliukovičius), atbėgusi 5 ratus po 5 km per 1 val. 33 min ir 7 s. Antrąją vietą iškovojusi „NEKO Runners 2“ atsiliko nuo laimėtojų 10 min.

Moterų kategorijoje nugalėjo „NEKO girls“ komanda (Emilė Balodytė, Anita Endriukaitytė, Simona Pulkauninkė, Giedrė Songailienė, Aurelija Vaiciukevičiūtė), atbėgusios per 1 val. 56 min. ir 20 s. Antrosios vietos nugalėtojos, komanda „Laimėtojos“, atbėgo per 2 val. 10 min. 29 s.

Mišraus bėgimo kategorijoje pirmąją vietą iškovojo komanda su šmaikščiu pavadinimu „Vos susirinkome“ (Paulius Ivanauskas, Eimantė Šablinskienė, Martynas Rašinskas, Nerijus Žymančius, Lukas Vaitkus), atbėgusi per 1 val. 42 min 1 s. Antros vietos laimėtojai „Fantastinis penketas“ atsiliko nuo pirmosios vietos vos 4 min.

„Vingio parke renginys vyksta jau antrus metus iš eilės ir neabejoju, kad kitais metais vilniečius vėl kviesime čia rungtis su savo komandomis. Puikus oras ir jauki gamtos atmosfera subūrė ir nemažas palaikymo komandas, kurios piknikavo ant pievutės ir laukė grįžtančių sportininkų. Organizuojame renginį taip, kad jame būtų gera visiems – tiek sportininkams, tiek palaikančioms komandoms ir, žinoma, mažiesiems renginio dalyviams,“ – pasakoja viena iš „5x5 Centric Relay Run“ organizatorių Gitana Kazakevičienė.

Pramogos mažiesiems, piknikas ir vaizdinga ėjimo trasa

Estafetiniame miesto bėgime „5x5 Centric Relay Run“ pramogų netrūko – čia komandos ir jų palaikytojai piknikavo, ragaudami gardžius rėmėjų skanėstus. Renginio metu buvo skatinama atsinešti savo gertuves – vandens nemokamai galėjo įsipilti kiekvienas. „Taip skatiname tvarumą ir stengiamės nenaudoti plastiko. Nepanaudotais pikniko rinkiniais pasidalinome su „Maisto banku“,“ – pasakoja „5x5 Centric Relay Run“ organizatorė Giedrė Mikaitienė.

Žinoma, kol vieni bėgo, o kiti piknikavo, tuo pat metu vyko ir ėjimo varžybos. Pirmąsias vietas iškovojo dvi „DPD“ komandos: 1 vieta – „DPD komanda 1“, 2 vieta – „DPD Sales“. Trečiojoje vietoje liko „Hesburger 3“ komanda.

Vaikų bėgimo varžybose taip pat netrūko aistrų – dalyvavo net 12 komandų, kuriose du dalyviai bėgo po 300 m atkarpą. „Neslėpsime – ši rungtis susilaukia daugiausiai sirgalių palaikymo ir įsitraukimo. Tikiu, kad kitais metais vaikų komandų bus dar daugiau,“ – šypsosi Giedrė.

Renginys, stiprinantis įmonių komandų narių ryšį

Renginys Centric 5x5 Relay Run yra idealus pasirinkimas įmonėms, kadangi čia labai vertinama komandinė dvasia – nuo tavo rezultato priklauso visos komandos rezultatas, čia individualumui vietos nėra. Įmonės „DPD“, „Centric IT Solutions Lithuania“ dalyvauja su savo komandomis nuo pat renginio pradžios ir mato neabejotiną savo komandos narių įsitraukimą ir komandinio ryšio sustiprėjimą: po renginio kalbos apie bėgimą, ėjimą netyla dar ilgai.

„Centric IT Solutions Lithuania“ vadovas Dainius Aksinavičius teigia, kad įmonei svarbus ne tik tvarumas, bet ir kolegų įsitraukimas, kokybiškas laikas kartu. „Esame socialiai atsakingi, mums svarbu prisidėti prie geresnio rytojaus kūrimo mūsų ateities kartoms, tad tapti šio renginio dalimi nusprendėme kartu su komanda: jis apjungė mums svarbias žinutes, kaip tvarumas, komandiškumas, aktyvus laisvalaikis. Džiaugiuosi, kad mūsų komanda galėjo ir savo ekspertinėmis žiniomis prisidėti prie renginio IT sprendimų tobulinimo,“ – pasakoja bendrovės atstovas.

„Tikimės, kad kitais metais prie renginio prisijungs dar daugiau organizacijų ir galėsime kartu sukurti tikrą estafetinio miesto bėgimo šventę Lietuvoje,“ – sako renginio organizatorė G.Kazakevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius