Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2022 08 11

Violeta Mičiulienė. Kas galėtų pas save vasarai paimti ginekologą?

Skauda. Žiauriai skauda kulną. Einu lyg per šukes lapnočiau basomis. Net pamaniau, kad reiktų pasikeisti savo vardą. Na, tiesiog paprašyti, kad visi mane pradėtų vadinti Undinėle. Dabar aš suprantu, ką ji juto, kai jūros ragana jos uodegą padalino perpus ir sumeistravo dvi kojas.
Violeta Mičiulienė
Violeta Mičiulienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Bet kiek mačiau filmukuose, tai jos kojos panašios į du kelius į rojų, ko negalima pasakyti apie maniškes. Trumputės, sustumtos į viršų ir dar šlubuoja, nes skauda.

Nieko nelaukdama skambinu ten, kur mane gali nukreipti pas specialistą. Pasimatymas už mėnesio, o pas traumatologą tai gal už dviejų. Suprantu, kad jei sulauksiu to laiko, tai teks šliaužte šliaužti, nes paeiti nebepajėgsiu. Pradedu ieškoti pagalbos „iš šalies“. „ Šalis“, kuriai kažkada panašiai skaudėjo ant kulno atsiradęs guzas, pataria jį padaužyti. Na tipo kažkada taip jai buvo, padaužė plaktuku ir jis subyrėjo ten, viduje.

„Šalis“ sako, „šalis“ žino. Atrandu tuščią stiklinį butelaitį ir nuoširdžiai tvoju, nes dėl plaktuko kažkaip suabejoju. Juk ne lenta aš, ką ir veidrodis patvirtina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius