Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 15

Žiemos saulėgrįža – stebuklingas metas. Kokie veiksmai gali prišaukti sėkmę?

Tikinama, kad žiemos saulėgrįža (dar Elnio devyniaragio šventė) švenčiama įvairiose kultūrose, minima tam tikromis apeigomis ir manoma, jog tai stebuklų metas, kai galima tikėtis viską pradėti iš naujo.
Saulė
Saulė / Fotolia nuotr.

Būtent tą dieną, kai prasideda žiemos saulėgrįža (dažniausiai gruodžio 21–22 d.), baigiasi senas saulės ciklas ir prasideda naujas. Tai augimo laikas, todėl ir mūsų gyvenime jį reikia išnaudoti protingai. Nepraleiskite šių dienų! Kuo ypatingas trumpiausios dienos ir ilgiausios nakties laikas?

Likus savaitei iki gruodžio 21 d.

1. Po to, kai atsikratysite blogų minčių, išsilaisvinsite nuo nereikalingų dalykų ir pripildysite save gera kuriančia energija, galite pereiti prie stebuklų kūrimo. Šiuo metu jau prasideda magiškas laikas, kai mūsų žodžiai ir mintys gali įgauti kūną. Todėl, visų pirmiausia, kontroliuokite namų, minčių, informacijos, bendravimo „švarą“. Stenkitės kartoti pozityvias afirmacijas, planuokite pozityvią ateitį, leiskite sau džiaugtis mažais dalykais.

2. Labai gerai šiuo metu atlikti metų reviziją – kas jums pavyko, o kas ne, kur slypėjo problemų ir sėkmių priežastys. Suvokite, ką verta palikti praeityje, o ką kaip tik, tobulinti, kad jaustumėtės geriau, įgautumėte daugiau jėgų.

3. Pradėkite rašyti naują dienoraštį, kadangi vėliau jis jums pravers, norint įgyvendinti savo tikslus.

4. Įvardykite, ko siekiate, ko trokštate, kokie jūsų norai ir svajonės. Dabar pats tinkamiausias metas tikėti, kad minčių galia daro stebuklus.

5. Šiuo laikotarpiu patartina atlikti bet kokias dvasines praktikas, skaityti maldas ir medituoti. Taip pat susitelkti į save, gamtos ritmus, reguliuoti energijos tėkmę.

6.  Beje, ši savaitė itin palanki ir kūdikio pradėjimui. Todėl, jeigu esate tikri abipuse meile ir noru susilaukti kūdikio, laikas nuo gruodžio 15 iki 21 d. tam kuo puikiausiai tinkamas.

Taip pat skaitykite: Košmariškos nemigos pasekmės

Likus 3 dienoms ir žiemos saulėgrįžos dieną

1. Pasistenkite atsikratyti bet kokių rūpesčių, nerimo – ramiai ruoškitės naujam gyvenimo ciklui. Visi darbai namuose turi būti užbaigti iki gruodžio 21 d. Padėkokite už tai, ką turite, ką gavote, už tai ką patyrėte, kuo džiaugėtės per visus metus.

2.  Laiką, kai 21-ąją dieną keičia 22-oji, galima pavadinti stebuklingu ir labai galingu. Šis pokytis turi būti jaučiamas lyg koks vidinis postūmis, judėjimas. Atsipalaiduokite ir pasistenkite tai pajausti, išlaisvinkite savo kūrybiškumą, leiskite saulei parodyti savo jėgą.

3.  Tą dieną būtinai reikia rasti laiko ir tam, kad prisiliestumėte prie savo gyvenimo esmės. Atitrūkite nuo šurmulio, paviršutiniškumo, pagalvokite, kas vyksta jūsų gyvenime, ką jaučiate, kokie planai gali tapti kūnu, ko norite ateityje. Idėjos ir mintys, užrašytos ar kitaip planuotos, turi itin didelę reikšmę, kadangi juos pripildote augančios saulės galia.

Taip pat skaitykite: 30 frazių, kurios šaldo poros santykius

4.  Gruodžio 21 d. vakarą padenkite stalą, uždekite žvakes, papuoškite jį atitinkama saulės simbolika, pasirinkite vaisius ir kitus patiekalus, kurie simbolizuotų turtus ir gausą. Tai tarsi aliuzija į tai, kad kiti metai bus itin turtingi, sotūs, atneš pelno. Rytą pasistenkite sutikti saulę ir pasveikinti ją bei padėkoti už viską, ką ji jums dovanoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius