Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 17

Žmogaus aura ir keturi jos tipai

Nors kai kurie iš mūsų skeptiškai reaguoja į kalbas apie aurą, tačiau, kad ir kaip būtų, apie jos egzistavimą kalbama jau nuo seniausių laikų. Kiekvieno mūsų aura yra vis kitokia. Ji skiriasi savo dydžiu, be to, yra gyva, dinamiška, kvėpuojanti.
Rankos
Rankos / Fotolia nuotr.

Pasak aurų tyrėjų, tereikia miesto gyventojui nusileisti į požeminį metro, ir jo aura iškart susispaudžia. Tad būtina suvokti, kad mūsų aura nėra lyg kietas kiaušinio lukštas, o lanksti ir nuolat besikeičianti. Štai gyvenate nedidukame bute plonomis sienomis, už kurių vaikšto žmonės, dirbantys kasdienius darbus. O ar pagalvojate, kad tarp jūsų aurų vyksta sąlytis? Ir kaip tai veikia jus pačius? Kiekvienas žmogaus tipas turi savo unikalią aurą, juk ir genetiškai esame visi skirtingi. Ilgametis žmogaus struktūros tyrinėtojas ir programos „Žmogaus dizaino sistema“ kūrėjas Ra Uru Hu teigia, kad egzistuoja keturi pagrindiniai žmonių aurų tipai. Taigi pasidomėkite, kuriame iš tipų aprašymų atpažinsite save arba savo draugus, artimuosius...

 

Manifestoriaus tipas

Kad ir kur eitų, ir kur būtų šis tipas, nuo jo sumažėja ir susispaudžia kiti aurų tipai (generatorius, projektorius, reflektorius). Šioje auroje yra kažkas tokio, kas atstumia, arba, kitaip tariant, nepritraukia. Tačiau ir pačios auros pritraukiančios ypatybės yra gana ribotos. Ką daro manifestorius? Stengiasi pažaboti savo prigimtį ir atsiskleisti iniciatoriaus, vadovo ypatybėmis. Beje, jam tai pavyksta visai nebogai. Bet... kad ir ką jis darytų, žmonės nuo jo laikosi atokiau. Dažnai šio tipo aurą turintys žmonės aplinkinių yra įvardijami kaip nemalonūs, bauginantys, šalti.  Teigiama, kad žmonių su manifestoriaus tipo aura yra maždaug 8–9 procentai.

 

Generatoriaus tipas

Didžiausią žmonijos dalį sudaro generatoriaus tipo auros. Kai jas sutinkate – iškart tai pajuntate, nes jos atrodo kaip pačios patraukliausios ir draugiškiausios. Šios auros traukia prie savęs kitus. Kai tik vienas generatorius pamato kitą – jų auros kaipmat suartėja. Generatoriai tiesiog sukurti atsiliepti, reaguoti į kitus.

Kaip sako Ra Uru Hu, generatoriams nereikia jaudintis, mat gyvenimas pas juos pats ateis. Vis dėlto jis pats manifestorius lygina su valdovais, o štai generatorius, kurių būrį, kaip teigiama, sudaro apie 70 proc. žmonijos, – su pavaldiniais. Tad pastarieji turėtų kiek daugiau galvoti apie save gyvendami šiame pasaulyje.

 

Projektoriaus tipas

Tokių žmonių yra apie 22 proc. Ši aura itin sufokusuota, sugerianti, priimanti ir apgaubianti, o ne, tarkime, kaip manifestoriaus – atšiauri ir neprisileidžianti. Žinoma, šios savybės nereiškia, kad projektoriai yra energiniai vampyrai. Tiesiog jiems svarbu mokytis, suprasti aplinkinius ir jų prigimtį – būtent tai jie ir daro. Taip atranda save. Tačiau būtent dėl tos pačios priežasties juos kiti aurų tipai linkę atstumti, nes pasąmoningai jaučia savyje tą tarsi svetimos rankos įsikišimą. Ir jeigu savo tikslo projektoriaus tipas siekia nekorektišku vidiniu autoritetu, pajunta pasipriešinimą. Mat aplinkiniams atrodo, kad visas procesas vyksta ne tam, kad  duotų, o atvirkščiai, kad pasiimtų.

 

Reflektoriaus tipas

Šių aurų, teigiama, yra tik apie 1 proc. Tai atspari ir atsirenkanti aura. Reflektoriaus aura tarsi atsiribojusi nuo kitų. Ši aura, sąveikaudama su kitomis auromis, pasiima tik dalelę to, ką šios siunčia, o visa kita atspindi atgal. Atsparumas šiai aurai – tarsi skydas, apsaugos mechanizmas nuo išorės veiksnių, emocijų, energijų. Trumpai tariant, reflektorius lyg chameleonas, žinantis, kaip reikia pasielgti vienoje ar kitoje situacijoje. Aplinkiniai dažnai jaučia reflektoriaus atsiribojimą ir intuityviai nesiveržia į jo teritoriją. Tačiau reflektoriai, skirtingai nei manifestoriai, paprastai būna gerbiami, aplinkinius traukia jų mistinis magnetizmas, paslaptingumas, jais paslapčia žavimasi. Sakoma, kad tai išskirtinės, savo nuomonę turinčios asmenybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius