Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 06

Zodiako ženklai: moterų seksualinio elgesio ypatumai

„Nors visos esame tarsi snaigės, savaip unikalios, mūsų Zodiako ženklo charakteristika gali sukliudyti nuostabiai meilės sesijai“, – teigia Niujorke dirbanti astrologė Annabel Gat. Sužinokite, kokie yra didžiausi jūsų Zodiako ženklo seksualiniai trukdžiai bei kaip juos įveikti. Skaitykite ir pramogaukite, žvelkite į rekomendacijas su humoru.
Jausminga pora
Jausminga pora / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Impulsyvus ir nekantrus Avinas veikia labai greitai – ir lovoje, ir už jos ribų. Karšti greitukai yra jūsų arkliukas. Tačiau, nors greitas pasivoliojimas ir jaudina, nepamirškite, kad lėtas malonumas irgi turi savo privalumų.

„Nors dauguma Avinų trokšta lėtesnio sekso, jie jaučia spaudimą viską atlikti kuo greičiau, – sako astrologė. – Ir viskas pasibaigia, net nespėjus susivokti.“

Ką daryti? Priminkite sau įžangos metu neskubėti ir mėgautis kiekviena jos akimirka. Taip pat veiksmo metu galite padaryti mini pertraukėles ir pasiglamonėti arba pamaloninti vienas kitą oraliniu būdu. Pabandykite pažaisti žaidimą „Kuris finišą pasieks paskutinis?“.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nors šis ženklas yra užsispyręs, konservatyvumas lovoje nėra jo problema. „Nors Jaučiai atviri seksualiniams eksperimentams, tačiau jie nemėgsta lovoje išbandyti naujus žmones, – teigia A.Gat. – Išėję iš savo komforto zonos galite būti maloniai nustebinti.“

Ką daryti? Jei esate vieniša, junkitės prie „Tinder“ ir pabandykite susitikinėti su raudonplaukiu. Kas žino, tai gali jus užkaitinti taip, kaip niekada nesvajojote.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pirmiausia – geri dalykai: plepieji Dvyniai yra nešvankių kalbų ir seksualių susirašinėjimų telefonu karaliai. Tačiau antroji jūsų verbalinės prigimties pusė yra ta, kad jums sunku atsipalaiduoti ir pasiduoti akimirkai. O tai būtina, norint sustiprinti malonumą.

Ką daryti? Raktas yra – prieš krisdama į lovą, susitarkite su savo fizine puse. „Masažai padės pasijausti geidulingiau“, – teigia A.Gat. Taip pat pabandykite įšokti į šiltą vonią ar dušą ir susitelkite į pojūčius, kuriuos sukelia rankos, masažuodamos šampūną į galvą bei trindamos muilą po visą kūną. Kuo geriau mokėsite jausti pojūčius, tuo didesnė tikimybė atjungti smegenis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

„Vėžiai yra labai nostalgiški ir yra linkę gyventi praeitimi, – teigia A. Gat. – Dėl to jie gali pradėti ilgėtis buvusių meilužių.“ Sunkoka užsiimti intymumais su pagrindiniu „draugu su privalumais“, kai vis dar galvoji apie buvusį.

Ką daryti? Pirmiausia turite duoti sau pakankamai laiko suvokti išsiskyrimą (ir jokių trumpalaikių santykių užsimiršimui), taip pat neprošal suderinti intymumo stygas su savo dabartiniu partneriu. Sekso metu palaikykite akių kontaktą, kartu alsuokite, ir išbandykite ypač intymias pozas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kas galėjo pagalvoti, kad Liūtai – apsigimę ekshibicionistai, geidžiantys dėmesio – nusirenginėdami linkę jaustis nesaugiai? „Iš pradžių lovoje Liūtas gali pasirodyti kiek baikštus“, – teigia astrologė. O jei nepasitikite savimi dėl savo kūno ar viliojimo įgūdžių, negalėsite iki galo mėgautis kūniška meile.

Ką daryti? Jums reikia žmogaus, kuris jus gerbtų ir mylėtų, tačiau kaip priversti savo vyrą garbinti žemę, kuria vaikštote? Pirmiausia, nedvejokite ir pasakykite jam viską, ką jame mylite. Greičiausiai tai privers jį atsilyginti tuo pačiu. Ir kiekvieną kartą, kai išgirstate iš jo komplimentą, nepamirškite jam pasakyti, kaip tai vertinate. Jis turėtų susivokti. O jei ne, spirkite jį šalin. Susiraskite vaikiną, kuris pagyras dalija taip pat dosniai, kaip ir jūs.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galbūt jus ir praminė Zodiako nekaltuole, tačiau tai tikriausiai netiksliausia kada nors duota pravardė. Mergelės be problemų palaiko ryšį su savo geidulingąja puse. „Tai žemės ženklas, reiškiantis jausmingumą, prisilietimą ir fizinį kūną“, – teigia A Gat.

Bendravimas yra ta vieta, kur suklumpate. „Mergelės nori iki menkiausių detalių valdyti seksą ir būti jo choreografėmis, – sako moteris. – Viskas gali baigtis tuo, kad tai pradės priminti nuobodų namų ruošos darbą.“

Ką daryti? Paverskite seksą žaidimu. „Išbandykite vaidmenų žaidimus ar nusipirkite sekso kauliukų rinkinį, – teigia astrologė. – Formatas jau yra, tad žinosite, kas ir ką turės daryti. Tai suteikia žaismingumo.“

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kadangi Svarstyklės yra partnerystės ženklas, jos labai rūpinasi savo brangiausiojo gerove. „Santykiuose jos nepaprastai dosnios“, – sako Annabela Gat. Problema? Jos labai daug reikšmės suteikia kito žmogaus pasitenkinimui lovoje, o dėl to kenčia jų pačių pasitenkinimas.

Ką daryti? Neapgaudinėkite savęs orgazmo srityje ir parodykite jam, ko jums reikia, kad įkaistumėte, arba tiesiog pačiame sekso įkarštyje pamaloninkite save. Jei jums nejauku prašyti meilės, atminkite, kad dauguma vaikinų nori pamaloninti savo antrąją pusę. Tad iš tiesų darote jam paslaugą, padėdamos jam surasti jūsų O zoną.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Skorpionai yra karščiausi Zodiako ženklai. Jūsų niekas nestabdo ir esate pasiruošusios išbandyti beveik kiekvieną judesį. „Dėl to, kad esate linkusios greitai ir stipriai prisirišti, svarbu pasirūpinti, kad emociškai save apsaugotumėte“, – teigia A.Gat. Priešingu atveju gali kankinti moralinės pagirios.

Ką daryti? „Išvystykite stiprų savęs pojūtį, pasitelkdamos meditaciją, pratimus ar rašymą – bet ką, kas padeda pasiekti emocinę pilnatvę“, – sako astrologė. Kai gerai jausitės savo pačios kailyje, be jokios sąžinės graužaties galėsite išdykauti ir šėlti tiek, kiek širdis geis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šauliams pasitaiko įsipareigojimų baimės atkarpa, tačiau kai atranda tinkamą sekso porininką, jie puola visa galva, lyg tai – vienintelė galima jų pora. „Jie savo partnerį iškelia ant pjedestalo, ir jei žmogus juos nuvilia, jie pradės svarstyti, ar partneris kada nors apskritai buvo vertas ten būti“, – teigia A.Gat.

Visiems būna išeiginių, tačiau jei jūsų vyrukui karts nuo karto kyla bėdų su erekcija, per greitai baigia arba pasiklysta pakeliui į jūsų O miestelį, yra tikimybė, kad nurašysite jį kaip niekam tikusį meilužį.

Ką daryti? Per anksti nepasiduokite. „Leiskite žmonėms būti žmogiškais, – sako astrologė. – Ir nuolat sau priminkite, kad jei seksas nėra toks nuostabus, koks kažkada buvo, aistrą galima iš naujo pakurstyti.“ Šiam ženklui būtina paįvairinti seksą išbandant naujas pozas bei sekso žaisliukus. Paskutinis patarimas iš A.Gat: Šauliai klesti kelionių metu, tad išsiruošti kažkur savaitgalį ir pasimėgauti atostogų seksu išeis tik į naudą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

„Valdomiems nepalenkiamo Saturno, Ožiaragiams sunku kažką fiziškai paleisti“, – teigia A. Gat.

Ką daryti? Palepinkite save ir keliaukite apsipirkti – įsigykite naujų liemenėlių bei apatinių kelnaičių, su kuriomis jausitės beprotiškai gundanti. „Kai vilkite seksualiais apatiniais, į paviršių išlenda natūralus geidulingumas“, – teigia astrologė.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Racionaliajam Vandeniui reikia laiko atsipalaiduoti ir pereiti nuo darbinio pasaulio į seksualinį gyvenimą.

Ką daryti? Dienos metu darykite mažus dalykėlius, kurstančius ugnelę, pavyzdžiui, pamylėkite save duše, pasikeiskite seksualiomis žinutėmis su savo vaikinu, per pietų pertrauką paskaitykite aistringą knygą. Tai užkurs aistrą. Vakare leiskite sau atsipūsti. Kai šoksite į lovą, būsite pasiruošusi kaip reikiant įsiūbuotii partnerio pasaulį.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Žuvys yra neįtikėtinai empatiškos, dėl to jų sekso sesijos būna labai jausmingos. Tačiau jos taip pat linkusios ir į sekso rutiną. „Kartais lovoje jos nejaučia įkvėpimo ir jaučiasi užslopintos monogamijos“, – teigia astrologė.

Tačiau jei užmerksite savo klajojančias akis, tai jums stipriai atsirūgs. „Iš visų Zodiako ženklų Žuvims labiausiai reikia seksualinės įvairovės, kad jos būtų pasitenkinusios“, – teigia A.Gat.

Ką daryti? Leiskite sau pasimėgauti nekaltu flirtu. Nepažįstamų karštuolių nužiūrinėjimas gatvėje ir žaismingas bendravimas su vaikinais, kai su draugais esate bare, suteiks jums buvimo su kitu žmogumi jaudulio antplūdį.

Tą erotinę energiją galite panaudoti sekso su savo partneriu įžangai. Kitias pasirinkimas: pradėkite su savo vyru žiūrėti pronografinius filmus. Juk žinote, kad jums tai patinka!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius