Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 14

2 metrų Brazilijos modelis ruošiasi tapti aukščiausia nuotaka pasaulyje

Kai sutinkate tikrąją meilę, nei ūgis, nei svoris nebeturi reikšmės. Tai įrodo ne vienas spaudos aprašytas atvejis. O štai šis – taip pat vertas dėmesio.
Moters kojos
Moters kojos / Fotolia nuotr.
Elisany da Cruz Silva vadinama aukščiausia mergina Brazilijoje, kadangi jos ūgis siekia 2,06 (kai kur rašoma 2,03) metro. Tiesa, jos vaikinas Francinaldo da Silva Carvalho, su kuriuo ji susitikinėja daugiau kaip trejus metus, yra kur kas žemesnis: jo ūgis yra 1,62 m.
 
Kaip matome, ganėtinai nemažas poros ūgių skirtumas, vaikinui nesutrukdė priklupti ant vieno kelio romantiško pasivaikščiojimo paplūdimyje metu, ir ištarti žodžius, kurie pavergė merginos širdį... 
 
Porelė jau metus gyvena nedideliame name Brazilijos miestelyje Salinopolyje. Beje, jie tikisi artimiausiu metu sulaukti ir šeimos pagausėjimo. 18-metė mergina taip trokšta kūdikio, kad yra pasiryžusi net įsivaikinti, jeigu negalės pastoti. Ji baiminasi, jog nesusilauks mažylių todėl, kad ją kamuoja gigantizmas, išsivystęs dėl auglio. Visgi dėmesį prikaustanti porelė, atrodo, ruošiasi gyventi ilgai ir laimingai.
 
Išdidus jaunikis Francinaldo prisipažįsta, kad visuomet svajojo šalia savęs matyti aukštą moterį, ir, atrodo, kad jo svajonės tikrai išsipildė! Jie itin rimtai ruošiasi jungtuvėms: „Norime, kad viskas būtų idealu. Tai didi diena, todėl turime skirti nemažai laiko pasiruošimui,“ – sakė būsimieji jaunavedžiai. 
 
Pora susipažino, kai Elisany buvo 16 metų, tačiau iš pradžių aukščiausia paauglė pasaulyje rimtai į vaikiną nežiūrėjo. Tačiau jausmai – permainingas dalykas. O jaunikis neįtikėtinai didžiuojasi savo gražuole nuotaka. 
VIDEO: Aukščiausia Brazilijos nuotaka
 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius