-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 10 14

4 vaikų mama Sophie Guidolin stebina figūros pokyčiais ir piktina internautus

26-erių australei Sophie Guidolin veiklos netrūksta – ji dievina sportą (vien ką reiškia faktas, jog ji besilaukdama dvynių kilnojo svorius iki 34-os nėštumo savaitės), sveiką mitybą, yra modelis, trenerė, kūrėja ir dar išdidi keturių vaikų mama.
Sophie Guidolin
Sophie Guidolin / Kadras iš vaizdo įrašo
Temos: 3 Vaikai Mama Gimdymas

Dvynukių ji susilaukė ne taip seniai – vos prieš porą mėnesių, tačiau moters Instagram paskyroje keliamos motyvuojančios nuotraukos sulaukia ne tik teigiamų įvertinimų.

Po to, kai mažosios Evie ir Aria išvydo pasaulį, Sophie pasidalino nuotrauka, kaip atrodo jos kūnas praėjus vos dviem dienoms po gimdymo. Pasak jos, tai buvo noras savo sekėjams (kurių skaičius siekia net 246 tūkst.) atskleisti nenuglaistytą realybę.

„Man prireikė daug drąsos, kad tai galėčiau padaryti. Kai kurios moterys demonstruoja tobulą figūrą jau po kelių savaičių, tačiau kiekvienos mūsų kelionė yra skirtinga. Ir nėra vieno teisingo ar neteisingo kelio. Aš dalinuosi savo kelione“, – rašė Sophie.

Po tokios išpažinties moteris sulaukė begalės palaikymo žinučių, tačiau netrukus pasirodžiusi vienoje laidoje, ji buvo apipilta kritika, kaip ir tuomet, kai treniravosi iki 34-os nėštumo savaitės. Tuomet Sophie tikino, kad jeigu būtų žinojusi tai, ką žino dabar, ir mankštinusis per pirmus du nėštumus, tikrai jaustųsi taip pat gerai, kaip ir besilaukdama dvynių – energinga, tvirta ir sportiška.

Laidoje moteris kalbėjo apie mankštą nėštumo metu ir pademonstravo pasauliui dvynes Evie ir Aria, kurios jau dabar turi 41 tūkst. sekėjų Instagram. Tačiau kritikai užsipuolė moterį, kad ši besivaikanti šlovės, o ne besirūpinanti mažylėmis, be to, netinkamai jas laikiusi ant rankų. Visgi pediatrijos ekspertai patikino, kad nerimauti nėra dėl ko. 

Sophie džiaugiasi, kad sulaukia ne tik kontroversiškų nuomonių apie savo figūrą (juk tai jos pačios reikalas), bet ir itin daug palaikymo. „Aš maitinuosi gerai ir džiaugiuosi, kaip mano kūnas atspindi mano gyvenimo būdą“, – tikina moteris. 

VIDEO: Sophie Guidolin pasakoja apie mankštinimąsi nėštumo metu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius