-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 07 14

Antradienio horoskopas – liepos 15 d.

Plazdam drugeliais! Dangiškai šviesios dienos ir puikių prognozių...
Moteris su drugeliais
Moteris su drugeliais / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Svarbiausi įvykiai šiandien vyks ne išorėje, o jūsų viduje arba privačioje erdvėje. Ryte pasikalbėdami su namiškiais, sužinosite kažką labai svarbaus. Vėliau atidžiai klausykitės savo nuojautos ir netemdykite dienos liūdesiu, kuris neturi jokio pagrindo. Verčiau pasiklausykite, kas slepiasi po tomis istorijomis, kurias girdite. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kalbos iš širdies dienos pradžioje su tais, kuriuos laikote savo geriausiai draugais, šildys ir džiugins visus pokalbio dalyvius. Neskubinkite įvykių, kad galėtumėte pasakyti: viskas yra taip, kaip turi būti. Popietę netikėkite tuščiais pažadais, bet tikėkite tuo, kad pamažėle draugų ar kolegų dėka ims pildytis jūsų svajonės. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pokalbiai ryte gali būti naudingi, jei niekur neskubėdami vertinsite viską, ne tik gautą informaciją, bet ir žmogų, kuris ją pranešė. Popietę blaškysitės nuo juodo prie balto, nuo saldaus prie sūraus, nuo šilto prie šalto, nežinodami, kuris patiekalas jums labiau patinka.  Jei neapsispręsite, palikite viską likimo valiai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vengdami nuobodulio, ieškodami nuotykių ar norėdami kitiems praskaidrinti šią dieną, kažkam papasakosite smagią istoriją ar nuvesite jį ar ją prisiminimų keliu. Popietę tęsite ta pačia gaida: bandysite save įtikinti, kad gyvenimas puikus, o jums – jūra iki kelių. Kas gali įrodyti, kad tai ne pats reikalingiausias užsiėmimas vidurvasarį?  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Suspėsite visur, jei neskubėdami plauksite pasroviui, pasikliaudami savo partneriais. Nors ne viską, ką jie sako galite suprasti, tikėkite tuo, ką jaučiate ar nujaučiate. Popietę sustiprėjusi nuojauta jus gali nuvesti toli, bet išsiruošę į šitą žygį įsitikinkite, kad neinate per toli, ten kur prarastumėte ryšį su tuo, kas tikra ir realu. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Visos šio ryto patirtys gali būti nieko vertos, jei dairysitės į veidrodį, savyje ieškodami visų atsakymų. Dalį galbūt žinote, o kita dalis turbūt bus išgirsta iš draugų ar artimo žmogaus lūpų. Po pietų jūsų santykiai su antrąja puse nusispalvins romantiškais atspalviais. Nors tai neleis matyti visos tiesos, tokiu būdu leisti vasaros popietę bus smagu.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pokalbiai su kolegomis prie kavos puodelio ryte džiugins ir kurstys jūsų įkvėpimą. Jo daugės dar ir tada, kai žinosite, dėl ko viską darote. Vakarop darbo vietoje ar buityje įsivyraus chaosas, kuris viena vertus, leis jums atsipalaiduoti, elgtis nerūpestingai, o kita vertus, ieškoti priežasčių nerimauti dėl to, kada pagaliau viskas bus sutvarkyta. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pokalbiai ryte suteiks vilties, kuri vėliau tai rusens, tai išaugs iki dangaus. Vakarop mėgausitės tuo, ką jums į ausį kužda mylimas žmogus, o vaikus už jų nuopelnus ar elgesį norėsite užkelti ant pjedestalo. Na ir kas, kad ne viskas tobula, svarbu, kad jūs randate priežasčių pasidžiaugti ir neieškote atsakymų ten, kur jų nėra. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Diena prasidės dalinantis paslaptimis, kurias iki šiol norėjote pasilikti sau arba išgirstant tas, kurios taip labai iki šiol rūpėjo. Tokiu būdu jūsų asmeninė erdvė prasiplės, bet į ją nenoriai įsileisite praeivius ar net pakeleivius. Saugodami ją, nepersistenkite, nes tai, ką jūs manote apie savo šeimos gyvenimą yra saldus melas. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Viskas ne taip, kaip atrodo ir ne taip, kaip yra iš tikrųjų. O kaip yra – dabar sunku bus sužinoti. Todėl kažin ar verta vargintis. Verčiau nuoširdžiai pasikalbėkite su tais, kurie yra šalia jūsų ir tikisi išgirsti tik tai, kas gera ir gražu. O jei tos istorijos, kurias mielai kursite, neturės realaus pagrindo, tai šiandien jokia problema. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Turėsite tai, ko trokštate, jei darydami įvairiausius šios dienos pasirinkimus, pasikliausite tuo, ką jaučiate. Todėl jei norite turėti daugiau, šiandien tam panaudokite visus šešis savo pojūčius. Tokiu būdu atskirsite pelus nuo grūdų, kai ką nors pirksite, parduosite, su kuo nors derėsitės ar bandysite susikurti sau saugią aplinką. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Vos atsibudę nersite į savo mėgstamus vandenis ir ieškosite tų, su kuriais galėsite pasikalbėti, o tiksliau tų, kuriems išdrįsite išliesti visą savo širdį: džiaugsmus, širdgėlą ir viltis. Popietę susidursite su problema – norėsite to, ko nėra, o to, ką turėsite – nevertinsite. Tai pats tiesiausias kelias į neviltį. Todėl, vos išvydę kryžkelę, pasukite džiaugsmo kryptimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius