-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 21

Antradienio horoskopas – liepos 22 d.

Tuoj Vėžio ženklo era pasibaigs ir liepos 23 d. į areną įžengs Liūtas karalius. Kaip nugyvensime šią dieną? Spyriosimės kaip vėžiai ar norėsime būti glostomi paplaukiui kaip išdidūs ir komplimentus dievinantys liūtai?
Laiminga moteris.
Laiminga moteris. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien busite linkę užmerkti akis prieš kiekvieną akligatvį profesinėje srityje ir neieškoti jums tinkamo sprendimo būdo. Galbūt taip elgiatės tikėdamiesi, kad viskas išsispręs savaime? Vis dėlto būtent darbe yra atsakymai į tuos klausimus, kuriuos jums kelia šeimos nariai. Klauskite ir jums atsakys, klausykite ir išgirsite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kurti ir saugoti tai, ką turite, bus nelengva. Tačiau visomis priemonėmis būsite susitelkę į pastangas pakreipti jau esamą eigą jums tinkama linkme. Tokiu būdu apie nieką daugiau nepajėgsite galvoti ir be reikalo velsitės į ginčus bei širdį veriančias diskusijas. Jūsų reakcijos yra svarbi vyksmo dalis, nes kuo skaudžiau reaguosite, tuo giliau įklimpsite į nesusipratimus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Norėdami įrodyti, kad jūsų idėjos vertingos, apie jas diskutuosite ir pasakosite kiekvienam, norinčiam jūsų klausytis. O jei skeptikų ir tų, kurių pirštai į save lenkti, bus daugiau, ką darysite? Pasistenkite ne atversti visų kortų, o sužinoti, kokius kozirius šiame žaidime turi jūsų priešininkai. Tiesa ta, kad paslapčių įminimas glostys jūsų savimeilę.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei pamiršite, kad pasaulį galite užkariauti švelnumu ir geru žodžiu, o išsiruošite į atvirą kovą, tikrai nieko nepešite. Tokiu būdu jūsų partneriai neis su jumis kartu, o mikliai persirikiuos į kitą barikadų pusę. Argi jums to reikia? Todėl nedelsdami šiandien susidėkite į krepšį visus reikalingus žodžius, kurie tiestų kelius, o ne juos griautų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jūsų veikla bus apgaubta paslapties šydu, todėl viską, ko nesuprasite, sieksite tik jums žinomais būdais pateisinti. Tokiu būdu dėl savo poelgių ne kartą būsite nesuprasti ir nublokšti į šalį, o jūsų galvoje, kūne ar buityje įsivyraus tikras chaosas. Jis nurims, o žaizdos užgis, tepant jas kompromisu ir užuojauta.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kažkas pasistengs atitraukti jūsų mintis nuo to, kam jūs ketinote skirti šią dieną. Galimas daiktas, kad ieškosite tinkamų žodžių, skatinančių juos jumis patikėti, bet nerasite. Tai nebus paprasta, nes jus erzins tai viena, tai kita jūsų akiratyje pasipainiojusi smulkmena. Išsilaisvinimą rasite nuoširdžiame ryšyje su tais, kurie jums brangūs.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Daugiau kalbėsite negu darysite, todėl nesitikėkite, kad tokiu būdu pamatysite dygstančius savo nuopelnų daigelius. Šeimos nariams mažiausiai rūpės, ką jūs galvojate ir ką šnekate. Tikrai jiems bus svarbiau, kaip visa tai darote, bet jie to niekada jums neprisipažins. Būtų tobula, jei jums pavyktų nukreipti dėmesį nuo savo tikslų ir perskaityti jų mintis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jūsų mintys ir žodžiai turi daug jėgos, tačiau viena bėda – ne visada tinkamu būdu ir ne visada tinkamoje vietoje juos reiškiate. Tai jums ir dovana, ir iššūkis, kurį įveikti – vieni niekai. Ir niekas kitas, tik jūs galite peržengti nesusižeidę šitą sudėtingą slenkstį ir išeiti iš painios situacijos kaip nugalėtojai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Iš jūsų reikalaujama nedaug: būti atidesniems ir švelnesniems su tais, kurie priklausomi nuo jūsų ar nuo kurių priklausote jūs. Jei nesuprantate kokių nors jų veiksmų, o jie nesupranta jūsų norų ir poreikių, tai tėra menkutė problema, kurią įveikti jums įžvalgų turėtų šiuo metu pakakti. Todėl paieškokite prasmės giliau.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūs atvirai reiškiate savo mintis, norėdami viską pakreipti savo naudai, o jei jūsų partnerius tai baugina, stebitės. Todėl neskubėkite teisti ir patys nebūsite teisiami. Pakeitę savo požiūrį suprasite, ko reikia, kad jus išgirstų ir suprastų. Todėl, užuot mynę kam nors ant kulnų, pasivykite juos ir nuoširdžiai su jais pasikalbėkite. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Lindėsite nežinomybėje ir ten regsite patiems nesuprantamus planus, nors manysite, kad elgiatės visiškai priešingai. Tikrosios tiesios nematysite, kol nenorėsite pažvelgti giliau. O to šulinio gylis – pasakiškai didelis. Tačiau išdrįsę jame pamatyti tikruosius savo elgesio motyvus, praturtinsite kasdienybę neįtikėtinais dalykais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ieškosite jus trikdančių klausimų atsakymų tarp draugų ir čia, sutikę pasipriešinimą, dar labiau sutriksite. Tuomet vieni užsidarys savo pasaulyje ir niekur iš jo neis. Antri slėpsis tarp tų, su kuriais gera ir ignoruos visa kita. Treti įnirtingai plauks prieš srovę, kad galų gale atsidurtų tobulame vandenyne. Ketvirti tikėsis ten atsidurti plaukdami pasroviui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius