Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 19

Fengšui gidas: 10 būdų, kaip pritraukti meilę

Nepakenks, jei pasinaudosite fengšui taisyklėmis – juk jei jos kažkam padeda jau 5 000 metų, tai kodėl neturėtų padėti jums?
Kiekvienas ilgisi meilės...
Kiekvienas ilgisi meilės... / Fotolia nuotr.

Rimtai praktikuojantys fengšui teigia, kad remiantis tam tikrais principais, galima sutikti savo gyvenimo meilę, pakurstyti jausmus, padidinti pajamas, pagerinti sveikatą ir taip toliau.

Be to, nemažos reikšmės turi ir pozityvus požiūris į gyvenimą, nes niūriai susiraukusi meilės ieškotoja pritrauks tik išmaldos prašančius senukus.

Fengšui per akimirką tikrai nepadarys stebuklų, čia jums ne kokia nors loterija, bet žinovai sako: pirmųjų rezultatų galima tikėtis jau po 9 dienų. Išbandom?

  1. Pirmiausia paimkite gražų, nesuglamžytą ir neaprašinėtą popieriaus lapelį ir surašykite savo lūkesčius – kokio žmogaus tikitės. Būkite konkreti, vardindama tiek išorės bruožus, tiek charakterio savybes. Įdėkite lapelį į pačią gražiausią savo dovanų dėžutę (geriausia – raudonos spalvos, o jei (tikėtina) tokios neturite, tiesiog paskui apriškite ją raudonu kaspinu). Dėžutę reikėtų pasidėti pietvakariniame jūsų miegamojo kampe. Jei nesiorientuojate kryptyse, pasiskolinkite ar nusipirkite kompasą – tikrai pravers.
  2. Pagal fengšui, Mėnulio energija gerokai padidina šansus susirasti antrąją pusę, todėl patartina miegamajame pasikabinti paveikslą (atviruką, na, gerai – žurnalo iškarpą), kuriame būtų pavaizduotas peizažas su mėnuliu.
  3. Miegamajame jokiu būdu neturėtų būti veidrodžių ir televizoriaus.
  4. Bute turėtų būti paveikslas ar nuotrauka su vyro atvaizdu.
  5. Pagal fengšui, jūrų kriauklė, padėta pietvakarinėje miegamojo pusėje, padės susirasti partnerį arba sustiprins ryšius su esamu.

    Taip pat skaitykite: Mokslininkai įvardijo pažeidžiamiausius santuokos metus ir būdus išsaugoti meilę
     
  6. Gerai, jei jūsų darbo stalas kontoros kabinete stovės šiaurės vakarų kampe. Aišku, darbo vietą dažnai pasirinkti sunku, tačiau jei tenka padirbėti namie, tai puikiai galite padaryti. Taip pat darbo kambario rytų pusėje rekomenduojama pasidėti ar pasikabinti raudoną objektą (paveikslą, nuotrauką, vazą, segtuvą).
  7. Jūsų šansus prisišaukti meilę padidins svetainėje pakabinta dviejų povų arba kitų dviejų paukščių (kad ir balandžių ar žvirblių) nuotrauka. Tai patartina ir kartu laimingai gyvenančioms poroms – nepakenks.
  8. Dažniausiai nusiperkame vieną kokią patikusią interjero detalę. Klaida! Įsitaisykite, pavyzdžiui, dvi linksmas gyvūnų ar paukščių statulėles – dabar interjero parduotuvėse prekiaujama puikiais kalėdiniais žaislais, papuošalais, akį džiuginančiomis interjero detalėmis – pirkite porelę sau ar vienišai draugei.

    Taip pat skaitykite: Kaip vyrai mato moterį? Grožio idealas jų akimis
     
  9. Stojus jaunam mėnuliui, kurį nors vienišą vakarą pripilkite gražų dubenį vandens ir įdėkite į jį dvi degančias plaukiojančias žvakutes.
  10. Ruošdamasi eiti į svarbų susitikimą ar pasimatymą, būtinai apsirenkite taip, kad būtų nors mažytė raudonos spalvos detalė (na, bent jau raudonas lūpdažis)!

Sakoma, stebuklai nutinka tiems, kas jais tiki. O juk ateina stebuklingas Kalėdų metas!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius