Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 22

Ką apie jus sako gimimo diena

Numerologijos žinovai tikina, kad mėnesio diena, kurią ateiname į šį pasaulį, mūsų charakteriui, gabumams ir likimui turi ne ką mažesnės, o gal net ir didesnės reikšmės nei gimimo mėnuo ar metai. Taigi šįkart kviečiame pasmalsauti, ką apie jus pranašauja gimimo diena.
Gimtadienio tortas
Gimtadienio tortas / Fotolia nuotr.

1 diena

Esate drąsi ir nepriklausoma, mėgstate vaikščioti viena, kada ir kur norite. Aplinkinių nuomonė jums nelabai rūpi ir neskubate keisti savosios. Turite pavydėtinai tvirtą valią, gebate atkakliai siekti užsibrėžto tikslo. Kliūtis vertinate blaiviai: nepuolate į paniką, ieškote priimtinos išeities. Paprastai klausote proto balso, o ne širdies.

2 diena

Jūsų jautrumas ir nuoširdumas traukia žmones it magnetas. Norėdamos pasiguosti ir atvirai išsikalbėti, draugės visada skambina jums. Esate sąžininga, atvira, be to, nelinkusi slėpti jausmų. Išskirtinės jūsų savybės – takto jausmas ir troškimas padėti. Į svetimą rūpestį mokate pažvelgti kaip į savą ir skubate tikslingai veikti, net jeigu dėl to tenka atidėti savo reikalus. Esate gabi muzikai.

3 diena

Su jumis niekada nenuobodu. Tokie žmonės vadinami draugijos siela. Be jūsų bičiuliai neįsivaizduoja smagaus vakarėlio. Guvi ir šmaikšti, jūs pajėgiate išjudinti net rambiausią nuobodą! Jus vilioja pasaulio platybės, svajojate apie tolimas keliones, egzotiškai išvykai nepagailėtumėte ir paskutinio lito. Tiesa, esate be galo išsiblaškiusi, tad gyvenimą dažnai jaukia smulkmenos.

4 diena

Tvirto kaip plienas charakterio. Nekeičiate savo įsitikinimų, net jeigu visas pasaulis manytų kitaip. Veikiate nuosekliai, bet kokią užduotį atliekate pareigingai, tad turite patikimo žmogaus reputaciją. Sunkumai negąsdina jūsų, nes paprastai randate būdų jiems įveikti. Šeima jums labai svarbi, tad esate pasirengusi kautis už artimuosius.

5 diena

Apie tokius kaip jūs sakoma: gimė su marškinėliais. Kad ir ko imatės, sėkmė garantuota. Atrodo, žmonės tik ir trokšta jums pasitarnauti. Esate apdovanota žavesiu ir diplomatės gabumais, tad be vargo bet kurį vyrą galite apvynioti aplink pirštą. Aplink jus nuolat sukiojasi viskam pasiryžę gerbėjai. Noriai flirtuojate, bet laimėti jūsų širdį nepaprasta, nes esate reikli ir kaprizinga.

6 diena

Darote švelnaus ir draugiškai nusiteikusio žmogaus įspūdį. Tačiau tai – tik įvaizdis. Turite akmens tvirtybę, tad gyvenimo išbandymams jūsų nesugniuždyti. Trokštamo tikslo galite siekti beatodairiškai ir, jei užsispyrėte, perkalbėti jūsų beveik neįmanoma. Jums nestinga nei sumanumo, nei objektyvumo: gebėjimas tiksliai vertinti prisideda prie jūsų sėkmės.

7 diena

Atrodote šaltoka, privengianti artimų ir šiltų ryšių. Tačiau tai – tik dalis tiesos. Žmonės jus šiek tiek baugina, todėl užmegzti pažintis ir bendrauti su menkai pažįstamais asmenimis jums gana sunku. Su senais bičiuliais esate visai kitokia. Nors daugiau vadovaujatės protu nei emocijomis, labai jautriai reaguojate į kitų žmonių išgyvenimus ir stengiatės jiems padėti.

8 diena

Energijos turite tiek, kad kone sproginėjate! Esate kūrybinga, darbšti, be to, mėgstate vadovauti. Spartų savo gyvenimo tempą mėginate primesti ir aplinkiniams. Daugelis su jumis nespėja. Aplinkinius erzina ne tik jūsų greitumas, bet ir slapukiškas būdas – esate be galo uždara, ir kiti gali tik spėlioti, ką galvojate ir kas dedasi jūsų širdyje. Net beprotiškai įsimylėjusi atrodote šalta kaip ledas.

9 diena

Esate be galo jausminga, judri ir impulsyvi. Net menkiausia smulkmena gali išmušti jus iš pusiausvyros. Todėl esate linkusi konfrontuoti su artimaisiais, draugais, kolegomis. Priversti jus paklusti beveik neįmanoma. Viską darote savaip, net jei tai nepatiktų visam pasauliui.

10 diena

Dažnas jums gali pavydėti sveikatos, energijos, vidinės giedros ir ramybės. Išmušti iš pusiausvyros jus tikrai nelengva. Nepuolate krimstis, nes tvirtai tikite, kad rytoj bus geriau. Optimizmu užkrečiate ir greta esančius žmones – bendraujant su jumis gyvenimas atrodo gražesnis. Traukiate priešingą lytį, nes domitės ir džiaugiatės gyvenimu, galite pasigirti plačiu akiračiu.

11 diena

Jūsų būdas permainingas kaip pavasario orai. Į viską reaguojate spontaniškai, tad ne visiems pavyksta su jumis suspėti. Nuolat kinta ne tik jūsų nuotaika, bet ir nuomonė: rytą manote, kad pasaulis gražus ir žmonės puikūs, o per pietus kamuojatės apimta slogių minčių. Dėl permainingo būdo jums sunku laikytis duoto žodžio, tesėti pažadus. Tiesa, atsiranda norinčiųjų jus globoti.

12 diena

Savo gyvenimą trokštate tvarkyti pati, nelaukiate, kol ką nors padovanos likimas. Esate sumani ir ištverminga, tad paprastai savo tikslų pasiekiate. Beje, artistės talentu galite visus apakinti. O štai meilėje esate nuolanki, net pernelyg: bet kokia kaina vengdami konfliktų, neretai turite slėpti, ką jaučiate. Taip elgiantis ryšys netenka tikrosios spalvos ir skonio.

13 diena

Jumis gali pasikliauti ir draugai, ir bendradarbiai. Esate pareiginga ir tvirtai laikotės duoto žodžio. Nors iš pažiūros švelni ir miela kaip avelė, gebate kovoti kaip liūtė. Tolerancija – ryškus jūsų bruožas, mokate atleisti, tačiau iki tam tikros ribos. Nuolat minantys jums ant nuospaudos žmonės galiausiai bus nublokšti sprogimo. Jūsų pyktis gali būti pavojingas, nes pratrūkusi visiškai nesivaldote.

14 diena

Pasižymite neapgalvotais sprendimais, nuolat blaškotės. Nenuostabu, kad sėkmė jums tai šypsosi, tai rodo nugarą. Negalite pakęsti nuobodulio, nuolat trokštate naujovių, mėgstate staigmenas ir stengiatės stebinti aplinkinius. Provokuojate ekstravagantiška išvaizda, drąsiomis pažiūromis ar keistais pomėgiais. Priešingos lyties atstovai jumis labai domisi, bet ir šiek tiek prisibijo.

15 diena

Esate linksma ir draugiška, tik jūsų nerūpestingumas netikras. Širdies gilumoje nerimaujate dėl ateities. Įtampa tempo gyvenimą ir neretai priverčia klaidingai pasirinkti. Meilės ryšį idealizuojate, partneriams keliate didelius reikalavimus. Tokius atitikti sunku. Nenuostabu, kad nusivylimas yra dažnas jūsų palydovas. Atleisti nemokate, ilgai nešiojatės nuoskaudas.

16 diena

Iš pažiūros atrodote tvirta, rami, net kiek šaltoka. Bet jūsų prigimties gelmėse banguoja ištisas jausmų ir emocijų vandenynas. Nuolat kažin ko ieškote, ilgitės kitokio gyvenimo. Kokio, ir pati nežinote. Matyt, dėl to dažnai jaučiatės nepatenkinta savimi. Meilės ryšio neįsivaizduojate be svajingos romantikos. Partneriui nelengva jus sugriebti ir išlaikyti glėbyje.

17 diena

Esate drąsi ir atkakli. Jei ką nors nusprendėte, būtinai įgyvendinsite. Kliūtys tik sustiprina jūsų ryžto liepsną. Kitiems esate labai reikli, be to, mėgstate griežti pirmuoju smuiku. Iš prigimties esate vieniša siela, tik nedaugeliui pavyksta laimėti jūsų draugystę. Ieškote patikimo partnerio, pretendentams pateikiate sunkių užduočių. Net meilės ryšyje norite dominuoti.

18 diena

Nuo mažų dienų esate įbedusi nosį į knygą. Norite žinoti daugiausia ir daryti viską geriausiai. Be galo analizuojate savo veiksmus, vis mėgindama išsiaiškinti, ką galėjote padaryti tobuliau. Neleidžiate sau nė menkiausios klaidos. Visada ryžtingai ginate savo nuomonę. Siekiate būti ideali partnerė. Trokštate, kad su mylimu žmogumi susiejęs ryšys būtų harmoningas.

19 diena

Jūs gana sudėtingo charakterio. Į menkiausią bandymą apriboti jūsų laisvę reaguojate itin aštriai. Nenorite, kad kas nors nurodinėtų, kaip turite gyventi. Mokate palenkti žmones, uždegti juos savo idėjomis ir vesti paskui save. Mylėti jus nelengva, nes partneris niekada nežino, kur, su kuo buvote ir ką veikėte. Mėgstate flirtuoti, bet apskritai esate labai ištikima.

20 diena

Šią dieną gimsta daug poetų, rašytojų ir žurnalistų. Jums turbūt irgi lengviau mintis išdėstyti raštu. Didžiausia kliūtis kelyje į sėkmę gali būti pasitikėjimo savimi stoka. Pasitaiko, kad atsisakote ką nors net mėginti, nes iš anksto būnate įsitikinusi, kad nepavyks. Žavite vyrus švelnumu ir trapumu.

21 diena

Kaip niekas kitas gebate greitai susidraugauti, jums padeda įgimta iškalba ir diplomatės sugebėjimai. Žmonės noriai atskleidžia jums savo paslaptis ir klausia patarimo. Užtat pati pasitikėti kitais neskubate. Jūsų nepatiklumui prilygsta nebent antipatija monotonijai. Taigi nepailsdama keičiate darbą, gyvenamąją vietą ir net gyvenimo partnerius. Trokštate viską išmėginti.

22 diena

Skrupulingai slepiate tai, ką galvojate ir jaučiate. Žinoma, draugų dėl to daugiau neįgyjate. Tačiau žmonės, kurie pažino jus artimiau, negali jumis nesižavėti ir jūsų nebranginti. Esate apdovanota vidine tvirtybe ir nuovoka. Gerbiate tradicijas, jų paisote. Galima sakyti, kad esate konservatyvių pažiūrų. Didžiausia vertybė jums – namai ir šeima. O darbas tiek, kiek pasitarnauja šeimai.

23 diena

Nenuorama, negalite nustygti vienoje vietoje. Kiekvieną gyvenimo akimirką trokštate išsemti iki dugno, kuo daugiau patirti, kad turėtumėte, ką papasakoti anūkams. Nepraleidžiate progų pakeliauti. Be galo vertinate savo laisvę ir ryžtingai ją ginate nuo visokių apribojimų. Esate draugiška, bendrauti su jumis lengva ir malonu. Natūralu, kad pasimėgauti vienatve tenka retai.

24 diena

Esate pareiginga ir darbšti, gal net pernelyg. Antra vertus, darbo reikalus labai aiškiai atskiriate nuo asmeninių. Jums patinka veikti savarankiškai, todėl keistus viršininkų paliepimus vykdote sukandusi dantis. Esate svajotoja, linkusi deramai pasirūpinti rytdiena. Amūro strėlių privengiate, nes žinote, kad širdies žaizdoms užgydyti reikia laiko.

25 diena

Energijos atsargos būna gana ribotos, todėl gana dažnai elgiatės neryžtingai, jums stinga pasitikėjimo. Lūkuriuojate, kad sprendimą už jus padarys, išeitį pasiūlys kas nors kitas. Meilės ir draugystės neįsivaizduojate be nuoširdumo ir abipusio pasitikėjimo. Nemėgstate skambių žodžių, žmones vertinate pagal poelgius. Esate iš tų, kurie išdavystės nepamiršta ir neatleidžia.

26 diena

Kad ir kur būtumėte, kad ir ką darytumėte, norite pasirodyti kuo geriausiai. Jums patinka būti dėmesio centre ir ryškiai švytėti. Įvairiuose pobūviuose ir iškilminguose renginiuose jaučiatės kaip žuvis vandenyje. Stengiatės būti įvykių sūkuryje ir, žinoma, apie viską informuoti. Esate žavinga viliokė, tad pavergtas širdis galite skaičiuoti dešimtimis. Ištikimybė jums – svetima sąvoka.

27 diena

Gebate pasimokyti iš savų ir svetimų klaidų, iš visokios patirties padaryti teisingas išvadas. Jūsų ambicijos tokios didelės, kad atsidūrusi situacijoje, kai tenka groti antruoju smuiku, jaučiatės nelaiminga. Jums patinka jaustis savo laimės kalviu, nenorite niekieno pagalbos, neprašote paramos. Net santuoka neturi grėsti jūsų nepriklausomybei, todėl saugote savo teisę turėti tik savų draugų ir pinigų.

28 diena

Šią dieną į pasaulį ateina itin stiprios asmenybės. Kelyje į tikslą jų nesulaiko sunkumai, o valios nepalaužia didžiausios negandos. Užgriuvus rūpesčiams, ramiai ieškote išeities. Jausmus atveriate atsargiai ir nemėgstate klausytis kitų žmonių išpažinčių. Kartais atrodote šaltoka ar net pasipūtusi. Jums patinka konkretumas. Paprašyta padėti, niekada neatsisakysite.

29 diena

Tikras laimės kūdikis! Susirūpinimas, graužatis ir nuobodulys jums yra nepažįstami dalykai. Gyvenimas aplink jus nuolat verda. Rodos, pritraukiate palankius įvykius ir įdomius žmones. Iškilus sunkumams, be vargo išsisukate: ką nors šaunaus sugalvojate arba kas nors nė neprašytas pagelbsti. Ir meilė jums sekasi – gana greitai atrandate tą vienintelį.

30 diena

Jus suprasti – ne visiems įkandama užduotis, daugybei žmonių taip ir liekate mįslė. Kiekvienai akimirkai turite šimtus sumanymų, jūsų energija tiesiog liejasi per kraštus. Veikiate spontaniškai ir prie detalių netrypčiojate. Tiesa, nesėkmes įsimenate ilgam. Pasitempti jus verčia ne klaidos, o pergalės. Partneriais renkatės tik stiprias asmenybes, visas kaltes už nusivylimus suverčiate kitiems.

31 diena

Esate puiki stebėtoja, ir suvedžioti jus vargu ar pavyktų. Su žmogumi jums pakanka persimesti keliais žodžiais, kad susivoktumėte, su kuo turite reikalą. Jums būtina, kad paskui sekiotų virtinė gerbėjų. Vienatvės kratotės. Jaučiate simpatiją keistuoliams ir ekscentrikams, taigi jūsų širdį užkariauti gali tik originalus žmogus, nuobodos jūsų nedomina. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius