Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 11

Ką apie jus sako kraujo grupė?

Kraujo grupė ne vien tik sausa medicininė informacija. Kai kurie mokslininkai teigia, kad nuo jos priklauso ir mūsų charakteris, sveikata, netgi įvaizdis visuomenėje.
Ką apie jus sako kraujo grupė?
Ką apie jus sako kraujo grupė? / Fotolia nuotr.

Kraujo grupės jau seniai yra susidomėjimo bei tyrinėjimų objektas. Kai kurių šakų natūropatai pagal jas netgi vertina sveikatą, derina maistą ir pan.

Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje VISKAS APIE KRAUJO GRUPES.

Dar kiti sako, kad nuo to, kokios grupės kraujas teka gyslomis priklauso netgi seksualumas ar abipusė trauka.

Plačiau apie tai straipsniuose:

PARTNERIS PAGAL KRAUJO GRUPĘ

AR SEKSUALUMAS PRIKLAUSO NUO KRAUJO GRUPĖS

Ypač dėl kraujo grupių teorijos pamišę japonai – šioje šalyje jos itin svarbios sudarant dienos, savaitės prognozes, renkantis gyvenimo partnerį, netgi įsigyjant tokius pirkinius kaip maistas, kosmetika, drabužiai... Susidomėjote, ką kraujo grupė reiškia jūsų gyvenime? Pasitikrinkite, kokį jūsų įvaizdį ji formuoja.

I grupė – „Vadovai“. Šie žmonės energingi, komunikabilūs, bet ir gana valingi, geba į savo pusę patraukti aplinkinius, kovoja dėl savo siekių. Labai darbštūs, atsidavę karjerai. .

II grupė „Inteligentai“. Priklausantys antrajai grupei sparčiai mokosi ir greitai įsisavina naujas žinias, deda daug pastangų, kad pasiektų savo tikslą, mėgsta dirbti ir jų nevargina netgi labai stresinės situacijos.

III grupė – „Rafinuotieji“. Jausmingi, subtilūs, jautrūs ir talentingi žmonės. Kolegoms tikrai pasisekė, jeigu trečios grupės asmenys dirba kartu su jais – tai itin patikimi darbuotojai. Karjeroje daug reikalauja ne tik iš savęs, bet ir iš aplinkinių.

IV grupė – „Aistringieji“. Ši grupė, kaip visi puikiai žinote, yra viena rečiausių. Ne veltui apie jos atstovus kalbama, kad jie paslaptingi ir tikri žmonės-mįslės, savyje slepiantys daugybę prieštaravimų, tačiau sieloje siaučiančios emocinės audros dažniausiai būna giliai paslėptos nuo aplinkinių akių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius