Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 13

Kada pildosi sapnai? Pasidomėkite!

Tikriausiai visos kartais susapnuojame sapnų, kurie įstringa į atmintį. Vis galvojame, ar jie kažką reiškia, ar neša kažkokią žinią, ar tėra mūsų pasąmonės vaizdinių kratinys?..
Miegas
Miegas / Fotolia nuotr.

Sapnų mokslas – labai slidus reikalas. Jame daug abejonių, prielaidų, klaustukų... Tad kas yra tikra, niekas jums tikriausiai iki galo neatsakys.

Tiesiog siūlome pasidomėti, ką apie sapnus sako įvairūs sapnininkai, sapnų specialistai ir pan.

 

Kada gi pildosi sapnai...

 

Sapnininkuose rašoma, kad sekmadienį sapnuoti sapnai išsipildo iki pietų ar net po metų. Pirmadienį sapnai pildosi tik tiems, kurie gimė šią dieną. Antradienio nakties sapnai gali išsipildyti tik po dešimties metų. Trečiadienio sapnai būna įspėjamieji, penktadienio – patariamieji. Ketvirtadienio ir šeštadienio sapnai dažniausiai neišsipildo.

 

Sapne – atsakymas į klausimą

 

Senovės sapnų žinovai tvirtino, kad sapną galima „užsisakyti“. Kaip tai padaryti? Reikia atsigulti ant nugaros galva į šiaurę, rankas ištiesti į šonus, kojas laikyti maždaug pečių plotyje. Mintyse reikia įsivaizduoti, kad atsidūrėte žvaigždės viduryje ir kylate vis aukštyn, iki lubų, iki dangaus, kol galiausiai išskrendate į atvirą kosmosą. Giliai kvėpuokite, stebėkite ir juskite kiekvieną įkvėpimą ir iškvėpimą, kol visiškai atsipalaiduosite.

 

Tarkime, norite gauti informacijos apie jums rūpimą žmogų. Susikaupkite ir galvokite tik apie kokį nors jam priklausantį daiktą. Suformuluokite konkretų klausimą. Pasak senųjų žinovų, jei mintis tinkamai suformuluojama, sapnas pakužda aiškų atsakymą. Galbūt ne iš pirmo karto. Bet dažniau tai praktikuojant, esą pagaliau pavyksta.

 

Nakties prisiminimai

 

Prieš pradedant tyrinėti savo sapnus, derėtų išmokti juos prisiminti. Kas rytą „atsiverskite“ praėjusios nakties sapną. Pasistenkite prisiminti įvairias detales ir menkiausias smulkmenas. Visi informatyvūs įspėjantys sapnai įstringa sąmonėje ir galima prisiminti juos. Tereikia ilgėliau pagalvoti, atsipalaiduoti ir išlavinti pojūčius.

 

Galite rašyti sapnų dienoraštį. Geriausia sapnus „konspektuoti“ tik pabudus. Nors dažniausiai sapnų reikšmė išryškėja gerokai vėliau, pamėginkite apibūdinti, ką, jūsų manymu, jie galėtų reikšti. Jei po kurio laiko sapnas išsipildė, palyginkite jį su dienoraštyje aprašyta versija. Ilgainiui išmoksite sapnus analizuoti ir suprasti. Galbūt netgi pakreipsite įvykius norima linkme, išvengsite nelaimių ir nemalonumų.

 

Kai kurios sapnų reikšmės

 

♦ Jeigu sapne graudžiai verkėte, veikiausiai netrukus patirsite didelį džiaugsmą.

 

♦ Jei sapne skanavote raudonų prisirpusių uogų, greičiausiai sulauksite nemalonių naujienų. Jei raškėte raudonas žemuoges – apniks negalia, o jei uogomis vaišinote kitus – laukite paaukštinimo darbe.

 

♦ Sapnavote, kad netyčia išliejote vandenį? Priimsite neteisingą sprendimą. Nešvarus vanduo žada nemalonumų, gal net ligą. Šokinėti per  bangas – geras ženklas. Išvengsite apkalbų, įveiksite didžiausias kliūtis.

 

♦ Gerus dalykus žada sapnuose regimas slenkstis. Laukia puikus sandoris su nekilnojamojo turto agentu.

 

♦ Jei sapnavote, kad raunate vešlią žolę, pagerės sveikata, maloniai nudžiugins medicininių tyrimų rezultatai.

 

♦ Veidrodis nežada gera. Jei sapne žiūrėjote į save veidrodyje – turėsite rūpesčių dėl šeimynykščių.

 

♦ Sapnuose sudaužyti indai įspėja, kad galite prarasti gerą draugą ar išsiskirti su mylimu žmogumi. Laikėte rankose sidabro indą? Geras ženklas. Sulauksite pripažinimo.

 

♦ Sapnavote seną šepetį? Puiku. Greitai susitiksite su senais bičiuliais. Šluotą pastatėte į kampą? Galite prarasti darbą ar susipykti su sutuoktiniu. Jei sapne pirkote naują šluotą, darbe sulauksite įdomaus pasiūlymo.     

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius