Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 27

Kaip gyvena turtingiausio Rusijos oligarcho Romano Abramovičiaus dukra

Garsaus ir turtingo Rusijos oligarcho R. Abramovičiaus gyvenimas iš pažiūros išties pavydėtinas.
Rusijos oligarchas Romanas Abramovičius
Rusijos oligarchas Romanas Abramovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rusija

Futbolo klubo „Chelsea“ savininkas, milijardierius R. Abramovičius (47 m.) „Forbes“ sudarytame turtingiausių pasaulyje žmonių sąraše užima 133 vietą, o jo turto vertė siekia net 9,5 milijardus JAV dolerių, rašo businessinsider.com.

Nė kiek nenuostabu, kad ir viena iš milijardieriaus penkių vaikų, kurių jis susilaukė su savo buvusia žmona Irina, 19-metė Sofija taip pat džiaugiasi ganėtinai aprūpintu gyvenimu. Savo „Instagram“ profilyje šviesiaplaukė gražuolė pasidalino nuotraukomis, kuriose užfiksuotas jos namas viename iš Didžiosios Britanijos priemiesčių bei akimirkos iš vasaros atostogų Pietų Prancūzijoje – žaviajame San Tropeze.

Nepaisant privilegijuotos kilmės ir didžiulių tėvo turtų, Sofija atrodo ganėtinai paprasta – ji dievina žirgus, mėgsta gaminti ir nė kiek nebijo parodyti savo dar mažos mergaitės nuotraukų su mylimu tėvu Romanu Abramovičiumi.

Garsusis Rusijos oligarchas su savo žmona ir Sofijos mama (nuotr. žemiau) išsiskyrė dar 2007 metais, po skyrybų buvusiai milijardieriaus žmonai Irinai atiteko milijardo JAV dolerių kompensacija.

Vis dėlto tokia didžiulė suma R. Abromovičiaus turto vertei pernelyg didelės įtakos nepadarė, o netrukus po skyrybų milijardierius vedė dar kartą – 33-ejų Dašą Žukovą.

AOP nuotr./Romanas Abramovičius ir Daša Žukova
AOP nuotr./Romanas Abramovičius ir Daša Žukova

Šiuo metu gražuolė oligarcho dukra su savo mama gyvena beveik 30 mln. JAV dolerių vertės name Didžiojoje Britanijoje. Siūlome pasižiūrėti, kaip atrodo jos gyvenimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius