Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 10

Keisčiausi grožio konkursai

Sutikite, šiuolaikiniuose grožio konkursuose varžosi ne tik tradicinio grožio atstovės. O jeigu dar žvilgtelėtume į praeitį ir paskaičiuotume, neįtikėtinų grožio varžytuvių rastume su kaupu.
Budapešte 2009 m. vykęs konkursas „Mis plastinė chirurgija“
Budapešte 2009 m. vykęs konkursas „Mis plastinė chirurgija“ / „Scanpix“ nuotr.

Ar jums nebūtų keista sužinojus, kad atsiranda norinčiųjų dalyvauti tokiame konkurse kaip „Mis Amerika Vampyrė“? O gal jus labiau sužavėtų „Mis Plastikos“ grožis? Grožio mūšių patirtis byloja, kad svarbiausia – dalyvauti, o jeigu pavyksta pasipuošti karūna (nesvarbu, koks tai būtų konkursas), tuomet laimėtojos ar laimėtojo džiaugsmo ašaros garantuotos...

 

„Mis Plastinė Chirurgija

Dabartiniuose grožio konkursuose kaipmat diskvalifikuojamos tokios, kurias patobulino plastinės chirurgijos specialistai. Matyt, dirbtinės gražuolės užpyko ir nusprendė surengti savo konkursą, kuriame plastinės chirurgijos grožybės buvo demonstruojamos be jokių skrupulų: krūtų implantai, padailintos nosytės, lygus veidelis... 2009 m. Budapešte vyko „Mis plastinė chirurgija“ grožio varžytuvės, kuriose nugalėtoja galėjo džiaugtis pagrindiniu prizu butu, 2-osios vietos laimėtoja – automobiliu, o 3-iosios – papuošalais.



„Misteris Gėjus“

Liberalesnės pasaulio piliečių pažiūros į seksualines mažumas atveria kelius tokiems grožio konkursams, kurių pagrindiniai dalyviai – gėjai. Beje, šie konkursai sulaukia nemažai visuomenės dėmesio – tiek teigiamo, tiek ir prieštaringo. Europoje gražiausio gėjaus rinkimai rengiami jau nuo 2005-ųjų ir vyko tokiose šalyse kaip Vengrija, Norvegija. 

Scanpix nuotr. / Gėjų konkursas
Scanpix nuotr. / Gėjų konkursas

 

„Mis Barbė“

Venesuela – grožio industrijos ir plastinės chirurgijos Meka. Atrodo, ten gimsta patys dailiausi vyrai ir moterys! Šalyje renkami ne tik vyrai gražuoliai, bet ir „Mis Barbė“. Taip, šis konkursas skirtas lėlėms! Tokiame grožio mūšyje varžosi Barbės su ką tik makiažu padailintu veideliu, brangiomis suknelėmis, išskirtiniais aksesuarais, bateliais ir šukuosenomis... Lėlės netgi turi profesijas ir vardus.

Scanpix nuotr. / Mis Barbė
Scanpix nuotr. / „Mis Barbė“

 

„Mis Kalinė“

Ir Lietuvoje turėjome tokį konkursą. „Mis Nelaisvė“ plačiai nuskambėjo ne tik mūsų šalyje. Norą dalyvauti gražiausių kalinių rinkimuose Brazilijoje pareiškia šimtai moterų! Beje, pačios dalyvės teigia, kad dalyvavimas tokiose grožio varžytuvėse joms padeda pasijusti daug smagiau, nusiteikti pozityviau, ir tai puiki proga įdomiai praleisti laiką.

Scanpix nuotr. / Mis kalinė
Scanpix nuotr. / „Mis Kalinė“

 

„Mis Dramblių Karalienė“ (Miss Jumbo Queen)

Scanpix nuotr. / Mis dramblių karalienė
Scanpix nuotr. / „Mis Dramblių Karalienė“

Šio konkurso tikslas – atkreipti dėmesį į Tailande nykstančius dramblius. Daugiausia dėmesio sulaukia tos moterys, kurios geriausiai geba perteikti dramblių elgseną, eleganciją ir... dydį. Šiuo atveju kalbame apie svorį. Lieknuolės gali nė nesitikėti dalyvauti tokiame renginyje. Minimalus dalyvės svoris – bent 80 kilogramų.

 

TRUMPAI

♦ Kaip skamba titulas „Mis Vystyklų Karalienė“? Greičiausiai tikrai keistai... Tačiau 1947 m. Betty Barrett galėjo džiaugtis tokiu laimėjimu, kuriuo ją apdovanojo Čikagoje veikianti vystyklų įmonė Diaper Service Institute of America.

♦ Pasaulį užvaldžiusi vampyrų manija sulaukia itin daug dėmesio: kuriami filmai, serialai, leidžiamos knygos... Įdomu, ar vampyrų gerbėjos sutiktų dalyvauti grožio konkurse „Mis Amerika Vampyrė“? O toks iš tiesų įvyko 1970 metais! Jame dalyvauti buvo kviečiamos 18–25 metų merginos, kurių tikslas – nustebinti komisiją itin vampyriška išvaizda ir stiliumi. Jau tais laikais buvo aiškiai žinomos reklamos ir rinkodaros taisyklės, tad konkursas buvo surengtas ne šiaip sau, o Dano Curtiso filmo House of the Dark Shadows populiarinimui. 

♦ 1955 m. Geene Courtney buvo išrinkta „Mis Dešrelių Karaliene“. Tuo metu vyko tikrai didelė šventė, be kurios sunkiai išsiverstų didžioji dalis amerikiečių, – nacionalinė karštų dešrainių savaitė...

♦ O jeigu esate nėščia, tai tikrai ne kliūtis dalyvauti grožio konkurse. Tarkime, kai kuriose pasaulio šalyse kiekvienais metais vyksta gražiausių besilaukiančių moterų konkursas. Štai Kinijoje 2009 m. jame norą dalyvauti pareiškė daugiau kaip 100 moterų. O Amerikoje vyko gražiausios nėštukės su bikiniu konkursas.

♦ „Mis Dirbtinis Grožis“ vyko ir Kinijoje. Jame netgi reikėjo pateikti specialų gydytojo išrašą, kad teko gultis po grožio peiliu... Beje, amžiaus cenzas buvo gana platus – nuo 18 iki 62 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius