2014 08 13

Kinijos interneto pažibai už naktį elitas moka 17 tūkst. dolerių

Kinijoje socialiniuose tinkluose išgarsėjusi 23-ejų gražuolė Guo Meimei visam pasauliui atskleidė savo paslaptį – didžiuliais turtais ir prabangiais automobiliais kiniškoje „Twitter“ versijoje „Weibo“ besigyrusi mergina prisipažino, kad turtus ji susikrovė iš prostitucijos.
Guo Meimei
Guo Meimei / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Kinija Prostitucija

Ši žinia sukėlė didžiulį skandalą visoje Kinijoje ir papiktino šimtus tūkstančių G. Meimei gerbėjų. Pasirodo, kad tai toli gražu ne vienintelės jaunos merginos nuodėmė – praėjusį mėnesį G. Meimei buvo suiimta už vadovavimą nelegaliam lošimų centrui, tik po to ji ir ryžosi prisipažinti apie savo kaip prostitutės veiklą.

Atvirame interviu CNN televizijai G. Meimei atskleidė, kad už naktį ji imdavo 17,400 JAV dolerių (beveik 45 tūkst. litų) mokestį ir kad klientų jai niekuomet netrūkdavo.  Su Kinijos elitu miegojusi mergina prisipažino, kad turtus jai sukrovė būtent ši profesija.

Jei ne nuolatinės pagyros dėl laimėjimų iš lažybų socialiniame tinkle, policija į merginą tikriausiai net nebūtų atkreipusi dėmesio, juolab kad jos ir „Weibo“ paskyroje buvo nurodyta ganėtinai įprasta profesija. Guo Meimei tikino esanti Kinijos Raudonojo Kryžiaus generalinė direktorė rinkodaros reikalams.

Vis dėto ir tai buvo netiesa, gerokai sumažinusi labdaringas įplaukas Kinijos Raudonajam Kryžiui. Savo interviu G. Meimei prisipažino ir viešai atsiprašė šios įstaigos:

„Dėl savo tuštybės pridariau daug klaidų, tačiau norėčiau nuoširdžiai atsiprašyti Raudonojo Kryžiaus ir žmonių, kurie dėl mano klaidų negavo jiems reikalingos paramos“, – interviu televizijai apgailestavo mergina.

Didžiausios savo šlovės metu gražuolė Guo Meimei socialiniame tinkle „Weibo“ turėjo beveik du milijonus gerbėjų, kurie nuolat sekdavo merginos keliamas nuotraukas ir žavėdavosi jos grožiu. Internetinė šlovė merginai praėjusiais metais netgi atnešė galimybę sukurti autobiografinį filmą, kuriame ji papasakojo apie savo sunkią vaikystę ir vingiuotą kelią šlovės link.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Guo Meimei
AFP/„Scanpix“ nuotr./Guo Meimei
AFP/„Scanpix“ nuotr./Guo Meimei
AFP/„Scanpix“ nuotr./Guo Meimei

Daugiau merginos nuotraukų rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius