Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 19

Kokie talismanai neš laimę 2014-aisiais?

Artėjantys Naujieji metai dažnai prasideda klausimu – ko galime laukti, tikėtis iš ateinančiųjų metų, ką gi jie mums atneš? Žaliojo medinio Arklio metai, atrodo, nebus paprastesni nei mus paliekantieji: iš jų galima tikėtis įvairiausių pokyčių, atradimų ir praradimų. Na, o kad geriau sektųsi įgyvendinti savo troškimus, verta pasmalsauti, kokius talismanus dovanoti ar sau išsirinkti.
2014-ųjų metų talismanas - Arklys
2014-ųjų talismanas – arklys / Fotolia nuotr.

Metų talismanas – arklys

Akivaizdu, kad daugiausia dėmesio kitais metais sulauks įvairios arklių figūrėlės, atvaizdai ir viskas, kas susiję su šiuo gyvūnu.

Medinė skulptūrėlė

Jeigu kartais gausite dovanų medinę arklio skulptūrėlę, o gal įsigysite patys, puiku tokią laikyti ant darbo stalo. Visų pirma ji padės susikaupti, greičiau atlikti pavestas užduotis, garantuos ištvermingumą ir sėkmę, netgi galite tikėtis paaukštinimo. Verta paminėti ir tai, kad kitų metų stichija – medis, tad iš medinio arklio skulptūrėlės galite tikėtis dvigubos naudos: toks talismanas padės apsispręsti iškilus sudėtingiems klausimams, o medis apsaugos nuo impulsyvių veiksmų ir rizikos.

Medis

Bet kokie gaminiai iš medžio gali tapti stebuklingais pagalbininkais: jie apsaugos nuo energinių vampyrų, padės planuoti laiką. Kadangi patartina prie jų kuo dažniau prisiliesti, reikia laikyti arčiau savęs. Laimę žada ir zamiokulkas (rinkitės su trimis stiebais), ir blyškioji dracena (geriausiausia, kad būtų kuo daugiau stiebų, o idealus skaičius – 21).

PLAČIAU APIE BLYŠKIĄJĄ DRACENĄ, ARBA SĖKMĖS BAMBUKĄ, SKAITYKITE STRAIPSNYJE „KAIP UŽSIAUGINTI LAIMĖS BAMBUKĄ“.

Juvelyriniai dirbiniai

Tai gali būti bet kas: žiedelis, pakabukas, kaklo papuošalas, apyrankė… Svarbu, kad vaizduotų reikšmingiausią kitų metų gyvūną – arklį. Astrologai pataria rinktis tokius papuošalus, kurie jums patinka, tinka ir „prilimpa“ iš pirmo žvilgsnio. Na, o piniginė išraiška šiuo atveju nėra svarbiausiais pasirinkimo kriterijus. Netgi atvirkščiai! Turėkite galvoje, kad tinkamo talismano „pajautimas“ jums atneš kur kas didesnę laimę ir sėkmę nei išleistos krūvos pinigų.

Pasaga

Iš tikrųjų kaip be pasagos?! Juk ji ir taip daugelyje kultūrų laikoma sėkmės, laimės simboliu. Akivaizdu, kad šiais metais jos galios dar labiau sustiprės. Sakoma, jeigu suradote pasagą – pagavote laimės paukštę. Pakabinta virš durų pasaga neša į namus džiaugsmą, saugo juos nuo piktų dvasių ir žmonių, turinčių blogų ketinimų. Taigi, kaip talismanus drąsiai galite rinktis įvairias pasagėles papuošalų, pakabukų pavidalu – tokie saugos ne tik jus, bet ir jūsų būstą, padės greičiau atlikti įvairius darbus, o naudos gausite net tuomet, jeigu tuo bus sunku patikėti.

Arklio metų akmenys

Artėjančių 2014-ųjų spalva – žalia, tad akmenis taip pat patariama rinktis įvairių žalių atspalvių.

  • Malachitas padeda pasiekti sielos ir kūno harmoniją, surasti pusiausvyrą tarp troškimų ir realybės. Taigi kitais metais šis magiškas akmuo padės išsaugoti dvasinę ramybę net tada, jeigu kamuos stresas ir įtampa.
  • Smaragdas – puikus pasirinkimas, ypač tiems, kurie ieško tikros ir amžinos meilės. Šis akmuo kitais metais padės išlikti racionaliems, įneš aiškumo net į painiausias situacijas.
  • Chrizoprazas padės subalansuoti mintis ir įneš ramumos, saugos nuo depresijos ir nervinio išsekimo. Kadangi kiti metai žada būti aktyvūs,  kontroliuoti emocijas bus sudėtinga. Šis akmuo tinka ir tiems, kurie skundžiasi įvairiomis psichologinėmis problemomis.
  • Žaliasis avantiūrinas skatins protinę veiklą, suteiks kantrybės ir ištvermingumo, o tinkamus sprendimus priiminėsite žaibišku greičiu.
  • Žaliasis granatas padės susikaupti ir atlikti svarbius darbus, atneš sėkmę ir trauks priešingos lyties atstovų žvilgsnį. Reikia paminėti, kad kitais metais puikiai tiks ir mėlynos, žydros, rusvos spalvos akmenys.
  • Safyras tinka tik teisingiems ir geriems žmonės – būtent jų rankose akmuo atsiskleis visomis savo magiškomis savybėmis. Safyras skatins kūrybinę veiklą, dovanos materialines gėrybes, įves tvarką į chaotišką gyvenimą.
  • Lazuritas puikiai tiks tiems, kuriuos kamuoja nuobodulys, mat kaip vėjas prišauks įdomių asmenybių, praplės draugų ratą, puoselės jūsų vaizduotę, tad atrasite savyje dar netikėtų talentų.
  • Agatas suteiks galimybę susitarti su jums svarbiais žmonėmis, darbdaviais, o tikslai jau nebeatrodys tokie tolimi ir nepasiekiami.

Kaip „įkrauti“ 2014-ųjų talismanus teigiama energija?

  • Paimkite į ranką išsirinktą talismaną ir pašnabždėkite jam tai, ko trokštate kitais metais, kokios pagalbos jums trūksta. Svarbiausia – nesidrovėkite išsakyti net pačius drąsiausius norus ir svajones aiškiai bei trumpai, o ne užuominomis.
  • Tik būkite atviri sau – neverta prašyti neįgyvendinamų dalykų, nes Arklio metai tuo ir ypatingi, kad viską turėsite daryti savomis rankomis, savomis jėgomis. Tačiau būtinai paprašykite sėkmės ir apsaugos nuo piktos akies. Tai pravers visais gyvenimo atvejais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius