-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 06 22

Kokios įžymybės labiausiai erzina žmones?

Jų vardus gali skanduoti tūkstančiai gerbėjų, žinoti visas pasaulis, tačiau tai nereikš, kad žvaigždės mylimos ir dievinamos. Netgi atvirkščiai – kai kurios jų nemėgstamos. Ir kartais net sunku suprasti, kodėl?
Iš kairės: Paris Holton, Justin Bieber ir Lindsay Lohan
Iš kairės: Paris Hilton, Justin Bieber ir Lindsay Lohan / „Scanpix“ nuotr.

 

► Štai dar praėjusių metų pabaigoje naujienų ir pramogų svetainėje yahoo.com pasirodė straipsnis „Kodėl žmonės nemėgsta Anne Hathaway“? Aktorė populiari, už vaidmenį dramoje „Vargdieniai“ (Les Miserables) gavo „Oskarą“, yra stiliaus ir grožio ikona. O vis dėlto... Žmonės nemėgsta jos ir patys sunkiai paaiškina, kodėl. Yahoo.com išskiria kelias priežastis: ji per daug stengiasi kitiems patikti, jos manieros ir veido bruožai itin erzinantys, aktorė atrodo labai įkyri, nuobodi ir nenuoširdi... Na, jos negerbėjų sąrašą būtų galima tęsti ir tęsti... Tačiau tai tik viena medalio pusė. Be to, kokia gi žvaigždė galėtų pasigirti vien tik neblėstančia šlove?

 

Scanpix nuotr. / Anne Hathaway
Scanpix nuotr. / Aktorė Anne Hathaway

 

► Dainininkas Chrisas Brownas anksčiau, kol nesumušė savo draugės garsios atlikėjos Rihannos, galėjo džiaugtis kylančiu populiarumu. Tačiau dabar... Išpuolis jam prilipdė mušeikos etiketę visam gyvenimui, tad nieko keista, kad gerbėjai (tiksliau pasakius, buvę gerbėjai) į jį žvelgia su nepasitikėjimu ir pasipiktinimu. Baisiausia, kad Ch. Brownas niekuomet neatrodė labai atgailaujantis ir besigailintis dėl tokio savo poelgio. Deja, visa ši situacija Rihannai neatrodė tokia sudėtinga, mat po kurio laiko ji grįžo pas mylimąjį ir bandė kurti gyvenimą drauge. Visa tai jos gerbėjai ir artimieji vertino labai neigiamai.

 

Scanpix nuotr. / Atlikėjas Chris Brown
Scanpix nuotr. / Atlikėjas Chrisas Brownas

 

► Realybės šou žvaigždutė Kim Kardashian ir visas Kardashianų klanas taip išpopuliarėjo, kad net nesidomintys pramogų pasauliu žmonės žino, kas jie tokie yra. Paparacai Kim persekiojo visą nėštumo laikotarpį (moteris neseniai susilaukė dukrelės), stengdamiesi, kad jos nuotraukos su pribloškiamai keista apranga atsidurtų pirmuosiuose leidinių puslapiuose. Garsioji mados ir stiliaus guru, amerikietiškojo Vogue redaktorė Anna Wintoure tik šiais metais Kim įsileido į svarbiausią metų mados renginį Met Ball. Brangias sužadėtuves, vestuves ir trumputę santuoką su NBA krepšininku Krisu Humphriesu susidomėjęs stebėjo visas pasaulis. Ką tai sako? Moteriai patinka dėmesys, kuris jai būtinas kaip oras, tačiau nieko keista, kad gerbėjai kaltina ją nenuoširdumu, veidmainiškumu, vaikiškumu ir dirbtinumu.

 

Scanpix nuotr. / Kim Kardashian
Scanpix nuotr. / Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian

 

► Žavioji britų aktorė Gwyneth Paltrow šiais metais žurnalo People išrinkta gražiausia įžymybe, o jos kuriami vaidmenys visuomet sulaukia deramo dėmesio. Atrodo, kas galėtų jos nemėgti? Nuo 2008 m. G. Paltrow savo pozityviu gyvenimo požiūriu dalijasi svetainėje www.goop.com. Tačiau kuriamas tobulas įvaizdis: „aš esu geresnė už jus“, nuolatiniai patarimai ir pamokymai mitybos, mados, gyvenimo būdo ir vaikų auklėjimo klausimais dažniausiai pradeda erzinti. Matyt, labiausiai tai ir užkliuvo aktorės gerbėjams.

 

Scanpix nuotr. / Aktorė Gwyneth Paltrow
Scanpix nuotr. / Aktorė Gwyneth Paltrow

 

► Paauglių dievukas dainininkas Justinas Bieberis garsėja bene atkakliausiais ir labiausiai jį dievinančiais gerbėjais visame pasaulyje. Šie greičiausiai kryžiaus kelius nueitų, kad atlikėją bent akies krašteliu pamatytų. Tačiau ne  mažesnė kita, jo nemėgstančiųjų, pusė, kurie vėlgi sunkiai paaiškintų savo neapykantą dainininkui. Vis dėlto dažnai iš J. Bieberio šaipomasi dėl šukuosenos, jis vadinamas muzikos vidutinybe, o kur dar išsišokimai ir skandalėliai, į kuriuos „hateriai“ žvelgia pro didinamąjį stiklą. O juk retas prisimena, kad Justiną mama užaugino viena, ir vaikinas tik savo jėgomis pasiekė tokių aukštumų. Jo turtas vertinamas net 110 mln. dolerių.

 

Scanpix nuotr. / Atlikėjas Justin Bieber
Scanpix nuotr. / Atlikėjas Justin Bieber

 

► Aktorė Kristen Stewart jau nuo pat karjeros „Saulėlydžio“ sagos ekranizacijoje buvo maišoma su žemėmis. Ir dėl pačios paprasčiausios priežasties. Pasirodo, merginos tiesiog mirė iš pavydo jos dailiajam palydovui ir filmo partneriui Robertui Pattinsonui. Kai paaiškėjo, kad jie pora, kilo dar didesnis sąmyšis. Tačiau Kristen išdavystė su režisieriumi Rupertu Sandersu kaip reikiant užgavo gerbėjų savimeilę...  Taigi nieko keista, kad aktorė dažnai patenka į nemėgstamiausių įžymybių sąrašą. Taip pat žmonės ją kaltina bejausmiškumu – esą K. Stewart atrodo kaip robotas su niekuomet nesikeičiančia veido išraiška.

 

Scanpix nuotr. / Aktorė Kristen Stewart
Scanpix nuotr. / Aktorė Kristen Stewart

 

► Modelis Katie Price, dar žinoma pseudonimu Jordan, garsėja savo nesibaigiančiomis nuogybėmis, kūną menkai pridengiančiais rožiniais apdarėliais, autobiografinėmis knygomis, akį rėžiančiu dirbtiniu įdegiu, taip pat jos vardas dažnai šmėžuoja mados, muzikos ir televizijos pasauliuose. Labiausiai ši moteris erzina perdėtu seksualumu, vulgariu įvaizdžiu ir noru sulaukti kuo daugiau dėmesio. Nepaisant tokių nesklandumų, K. Price galima vadinti labai sėkminga moterimi: jos kvepalai graibstyte graibstomi, ji kuria aksesuarus arkliams (moteris didelė šių gyvūnų mylėtoja). Tačiau tik jie krauna Katie turtus jos interneto parduotuvėje.

 

Scanpix nuotr. / Britų televizijos persona Katie Price filmo premjeroje.
Scanpix nuotr. / Modelis Katie Price

 

► Aktorė Lindsay Lohan – dar viena žvaigždė, niekaip neišsikapstanti iš skandalų ir nesėkmių liūno. Išgarsėjusi vaikystėje raudonplaukė mergaitė sužavėjo visus ne tik gebėjimu vaidinti, bet ir itin meilia išvaizda. Jos ir dabar nepavadintume netalentinga, tik... reikėtų prisiminti, kokiuose filmuose apskritai galima ją išvysti. Labiausiai L. Lohan gerbėjus erzina nesėkmingos jos plastinės operacijos ir jų gausa, alkoholio, narkotikų vartojimas, kuris susendino anksčiau buvusią gražuolę pirma laiko. Jeigu išvydai Lindsay bulvarinio skaitalo viršelyje – gero nelauk...

Aktorė  Lindsay Lohan
Scanpix nuotr. / Aktorė Lindsay Lohan

 

► Turtuolė ir vakarėlių liūtė Paris Hilton į pramogų pasaulį įsiveržė kaip vėjas. Tačiau niekas negali pasakyti, kodėl apie ją kalba, ja domisi ir aptarinėja jos elgesį, skandalus ar bet kokius kitus veiksmus. Žvaigždė paragavo modelio, aktorės, dainininkės duonos, sukūrė kvepalus, pasaulį sukrėtė savo sekso juosta, tačiau niekur nesužibėjo taip, kaip švaistydama savo didžiulius turtus (mergina yra didžiausio pasaulyje viešbučių tinklo Hilton paveldėtoja).

Scanpix nuotr. / Vakarėlių liūtė Paris Hilton
Scanpix nuotr. / Vakarėlių liūtė Paris Hilton

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius