-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 03 04

Kosmoenergetikės prognozės: kovo 3–9 d. energijų kalendorius

„Šią savaitę daugelyje mūsų gyvenimo sričių atsiras daugiau darnos, todėl emociniu atžvilgiu bus palankesnis ir kokybiškai lengvesnis laikas“, – teigia su portalu Ji24.lt bendradarbiaujanti kosmoenergetikė Eglė.
Mergaitė uosto tulpes
Mergaitė uosto tulpes / Shutterstock nuotr.
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Bet kokiuose santykiuose – bendraujant asmeniniais tikslais ar vykdant bendrą veiklą, užduotį ir bet kokį darbą – bus paprasčiau pasiekti supratimą, daugelis reikalų pajudės iš vietos, klostysis palankiau.

Tai metas, kad palaipsniui vėl grįšime prie norimo veiklos tempo, nebus stipraus stabdančio ar išbalansuojančio poveikio iš aplinkos. Tad dabar svarbius reikalus galėsime tvarkyti taip, kaip esame įpratę, panašių rezultatų galėsime tikėtis ir iš kitų – savo partnerių, kolektyvo narių ar susijusių su tam tikrais reikalais asmenų.

Pajusime didesnį pasitikėjimą savimi, lengviau bus elgtis taip, kaip palanku mums. Mus pasiekiančios energijos stiprins ryžtą ir viltį, kad gausime tai, ko norime, kad įstengsime padaryti tai, kas mums svarbu ir reikalinga. Be didelių sunkumų ar pastangų paprasčiau ateis pagalba iš šalies, svarbu bus tinkamai ir laiku išreikšti ketinimus, motyvus, dėl ko imamės vieno ar kito reikalo.

Šios savaitės energijos gali paskatinti daug ką matyti per rožinius akinius. Dalykai, apie kuriuos seniau tik paslapčia svajojome, atrodys lengvai pasiekiami, kelias trumpesnis, o keliami reikalavimai tam, kad kažką gautume, – mažesni. Daugelyje sričių įsižiebs viltis ir tikėjimas, tad šitaip nusiteikę veiksime laisviau, nebesureikšmindami smulkmenų, greičiau pasiekdami tikslą.

Mus pasiekiančios energijos ypač skatins atsigręžti prie įvairių dvasinių dalykų. Dvasinės praktikos taps aiškesnės, labiau geidžiamos ir lengviau priimamos. Tai Sielos ir Dvasios skleidimosi laikas, kurio turėtume nestabdyti, jausdami savyje trauką, domėjimąsi, norą arčiau ar giliau prisiliesti prie dvasinių dalykų. Labiau trauks subtilesnių vibracijų meno kūriniai – harmoningi, šilti, mieli, atspindintys mūsų vertybių gamą.

Mus pasiekiančios energijos stiprins ryžtą ir viltį, kad gausime tai, ko norime, kad įstengsime padaryti tai, kas mums svarbu ir reikalinga.

Tai metas, kurį galime sėkmingai išnaudoti bet kokių atšalusių, išsisėmusių ar mūsų netenkinančių asmeninių santykių atnaujinimui, atgaivinimui. Pasvarstykime, ko norėtume, apie ką svajojame, ko slapta tikimės, ir pasiūlykime tai savo partneriui. Šitaip parodytas dėmesys ir pastangos sulauks ypatingo atsako, galime tikėtis, kad mūsų svajonės išsipildys su kaupu, kad pagaliau būsime išgirsti ir suprasti, kad šalia esantis žmogus atvers savo jautrią sielą, kurią, baimindamasis skausmo ar kančios, slėpė ir saugojo nuo kitų.

Ši savaitė truputėlį palankesnė vyrams; jie sugebės labiau atsiriboti nuo praeities ir žengti į bet kokią naują pradžią be nuoskaudų ar nemalonių patirčių prisiminimų. Žinodami šias tendencijas ir juos lydinčią sėkmės energiją, vyrai gali gerokai pasistūmėti ne tik asmeninių santykių srityje, tačiau ir verslo, karjeros ar stringančių sumanymų sferoje. Veikti reikėtų švelniau, savo pozicijas išreikšti atviriau, diskutuoti, pabandyti įdėmiau įsiklausyti į kitą pusę, į išsakomus reikalavimus ar pasiūlymus.

Parodytas dėmesys moterims, jautrumas, supratingumas padės atverti daugelį iki šiol užvertų durų. Bet kokioje situacijoje pasistenkime išlikti jautrūs kitiems, supraskime kartu dirbančius ar su mumis reikalų turinčius asmenis, puoselėkime, saugokime juos nuo skausmingų patirčių. Taip laimėsime patys ir būsime laimingi kartu su kitais…

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius