-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 08 11

Kosmoenergetikės prognozės: rugpjūčio 11–17 d. energijų kalendorius

„Prasideda nenuoseklių, kintančių energijų tarpas, kuris skatins suvokti, kiek mažai mes pažįstame ir suprantame save, savo kūną ir kiek nedaug bei pakankami sunkiai galime turėti įtakos kylančioms emocijoms“, – teigia kosmoenergetikos magistrė, psichoinformaciologė Eglė Gleščinskienė.
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.

Susilpnės savisaugos instinktas, jis bus slopinamas stiprių energijų, todėl taip mums, narpliojant savo  jausmus ir prisirišimus, bus leidžiama  nueiti daug toliau nei iki šiol. Kaip ir bet koks paklydimas į šoną, šis procesas gali būti pakankamai skausmingas, jeigu mūsų bandymai nepasiteisins ir norėsime grįžti į įprastą kasdieninę būseną... Savo ieškojimais sužinosime, pastebėsime ir suprasime daugiau, o nauja informacija ir suvokimas skatins mus keistis. Nebegalėsime sugrįžti atgal ir toliau elgtis, kaip buvome įpratę iki šiol, nauji atradimai skatins mus kalbėti, išsakyti savo pastebėjimus, nuomonę ir tai bus mūsų pokytis, kurio nebegalėsime atsukti atgal.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Šią savaitę tarp mūsų veiks intensyvios energijos, kurios suteiks pagreitį tiems sprendimams ir darbams, kurie mums labai svarbūs, kuriuos jau esame pradėję daryti ir kurių, nors ir esame šiuo metu užstrigę, nenorime palikti neužbaigtų ar neišspręstų. Čia sulauksime naujo impulso veikti, naujos informacijos ir naujos galimybės vėl viską pakelti, išjudinti ir tikėtis galutinio rezultato.

Ši savaitė aktyvins ir loginį mūsų veikimo ir bendravimo pagrindą, skatins veikti su ypatinga intensyvia, nauja logika, kuri mus kartkartėmis gali užlieti „netikėto susivokimo“ bangomis. Energijos veiks netolygiai ir mes didelę dalį reikiamos informacijos ir energijos gausime tam tikrais pliūpsniais, tad gebėjimas susikaupti ir darbo našumas kis priklausomai nuo tų energijų pliūpsnių – tai sąstingis ir svarstymai, ar čia dar kažką pavyks padaryti, tai įkvėpimo banga, atnešanti puikius sprendimus, naują požiūrį ir kitokius nei iki šiol galimų kompromisų variantus.

Energijų intensyvumas suaktyvės tamsiuoju paros metu, naktį. Ir čia labai stipriai pasijus „tamsos pasaulio mistika“. Tamsiuoju paros metu mūsų veikimo resursai persijungs į jausminius ir emocinius. Augs aistra, kūniški geiduliai trukdys logiškai svartyti ir įvertinti savo veiksmus, galimi poelgiai, visiškai neatitinkantys iki šiol saugotų vertybių ar nuostatų. Pasąmonė ims viršų, tad nakties metu būsime labiau pažeidžiami, nebe atsparūs kitų žmonių mums siunčiamiems impulsams, savyje galime atpažinti iki šiol snaudusį žvėrį, kuris visa savo jėga veršis pagaliau patenkinti savo poreikius, įgyvendinti iki šiol slopintus lūkesčius.

Šios savaitės energijos suaktyvins mistiniais dalykais užsiimančių asmenų veiklą. Nesusiduriantys su tokiais dalykais žmonės gali jaustis pasimetę, norės gauti kažkieno patarimą, pamokymą ar pagalbą, kad vėl pasijustų tvirtesni. Išaugs susidomėjimas burtais ir juodąja magija, dažniau bus ieškoma alternatyvių galimybių išspręsti varginančias problemas ir rūpesčius.

Šia savaitę suaktyvės aistros energija, vedama ne švelnios meilės vibracijų, o demoniškos, nekontroliuojamos ir nesuvaldomos galios, demoniškos aistros. Tarpusavio santykiai su priešingos lyties asmenimis, gali pasisukti netikėtu rakursu, atverdami iki šiol nepažintas partnerio puses ir aistrą, viską išdeginančią savo kelyje…

Ši rugpjūčio mėnesio savaitė gali kelti nervinę įtampą, nerimą, fobijas, taip pat širdies ir kraujotakos sistemų ligų paūmėjimą. Kraujas, informacijos ir energijos nešėjas žmogaus kūne, reaguos į pasikeitusias, stiprias energijas ir ši informacija bus perduodama visam organizmui, visiems organams. Įvairūs biocheminiai kraujo parametrai, kurių pasikeitimas iki šiol ne taip stipriai ir ne taip greitai buvo juntamas, dabar apie save praneš labai greitai. Širdimi stipriau reaguosime į visa, kas vyksta aplink, tad geros emocijos mums atneš žvalumą ir jėgas, o pyktis, kivirčai, painiava ir pavydas lems ne tik nemalonias emocijas, tačiau netruks atsiliepti ir įvairiais kūno negalavimais. Žinoma, tai pirmiausia palies širdį ir silpnesnes kraujotakos sistemos vietas.

Stabilizuoti savo būsenas, harmonizuoti mintis, suvaldyti aistras turėtų padėti labai gilios, žmoguje išugdytos vertybės ir tradicijos. Sąmonei atsisakant priimti logiškus, teisingus sprendimus, kaip saugikliai gali suveikti giliai įsišaknijusios auklėjimo nuostatos, tėvų dar vaikystėje perduotos taisyklės, apibrėžiančios, ką galima ir ko negalima daryti. Religijos pasaulėžiūrą priimantiems žmonėms – 10 Dievo įsakymų. Tai priemonės, kurios gali sustabdyti mus prieš netinkamą poelgį, netinkamą veiksmą ar netinkamą pasirinkimą.

Šią savaitę labai tiks ametisto papuošalai: ametistas simbolizuos dvasingumą, tyrumą ir padės mums išlikti tokiose vibracijose.


Šaltinis – kosmoenergetika.lt 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius